yukarı tükürsem bıyık aşağı tükürsem sakal

tartışacağınıza eşinize bırakın eşiniz yapsın
laf değil iş yap deyin
söylensede yapsın aman laf edeceksen söylenme deme
yine yapıyor hiç yapmıyor diyemem ama hergün hergün onunda canına tak etti :)

En azindan yardim etmeye calisiyor, bu konuda sanslisiniz.
Ben kimseden yardim gormedim mesela, ikiz gibi buyuttum cocuklarimi.
2 seneden sonra anne evine tatile geldim cocuklarla.
Dun disari ciktik hep birlikte, annem tutturdu alisveris yapicam ( parktan eve donerken)
Bende kizimi bebek arabasina koymak istemedim, biliyorum 5 dklik yolda uyuyucak ve evde uykuyu reddedicek.
Anne o zaman bos bebek arabasini sen al oglanda yaninda dursun bn kizi uyutmaya gideyim eve..
Aaaa olmaz, ben basa cikamam, bakamam, ikisini de al..
Kizi kucagima aldim, oglumu pesime taktim,bebek arabasini bos kalan elle ite ite eve geldim napayim..
Her kelimesinden biri herkes cocuguna baksindir annemin dusunun.
Oyuzden ikizlere bakmaya gonullu kayinvalideniz var, bence cok incelemeyin eksigi gedigi..
Cok buyuk emek iki cocuga onca yasinda bakmasi.

Laf soylemeyip idare etmek zorundasınız.zor biliyorum Allah yardımcınız olsun.

Benim de ikizlerim var ücretsiz izindeyim.baslayinca ne olacak merak ediyorum

Günlük yarım gün temizlik yapacak birini bulun. Ütünüzü, ev temizliğinizi yapıp gitsin.
Çok mu paraya ihtiyacınız var? Ne işten izin alabilmişsiniz ne temizlikçi ne bakıcı tutabilmişsiniz.
Siz işinizi kendi kendinize zorlaştırmışsınız.

Yorumların hepsini okuyamadım ama anladığım:. Ortada anne ikizler ve babaanne var. Nerde bu çocukların babası. Mesela biberon erimiş neden baba gidip nöbeyçi eczaneden yenisini almıyorda siz ertesi gün ben alırım diyorsunuz. Bu çocuklar sizin olduğu kadar babanın da. Akşamları evin işlerini ya da çocukların çorbasını hazırlayabilir aslında. Böylece tahammül sınırlarınız biraz daha genişler. Kolay gelsib

haftada iki ya da üç yarım gün temizliğe yardımcı alırsanız sorun çözülür.
abur cubur verilmesini istemiyorsanız eve hiç almayın, siz de yemeyin.

Ben çöp olayına takıldım . Birde bu ilk değil diyorsun .. bebişlere çok üzüldüm ..neden cam biberon kullanmıyorsun ? Daha sağlıklı değil mi sence de ?

Yeri gelio insan annesiyle bu tarz seyler yasayabilio kaldiki kv.. Allah kolaylik versiz biz cocujlu calisan annelere.. fiziksel ruhsal cokmusuz, ölmüşüz aglayanımız yok : (

Kayinvalideniz anladığım kadarıyla çocukları rahat bırakan esnek bir kadın.siz çok kuralcisiniz gibi geldi.ne var yani çikolata izi olduysa,camasirlar dokulduyse.onlarin gelişim dönemi ve herşeyi merak edip oyun yapıorlar.bence hiç mahzuru yok hatta kv nizin bu rahat bırakmasını beğendim ben.sadece copteki biberonu alması hiç hoş olmamış.bide çorba salçalı die söylenmeside kırıcı.bisekilde anlaşmaya bakın olur okadar.

Laf soylemeyip idare etmek zorundasınız.zor biliyorum Allah yardımcınız olsun.

Benim de ikizlerim var ücretsiz izindeyim.baslayinca ne olacak merak ediyorum
laf söylemiyorum tabiki..ama durumumun zorluğunu anlatmak istedim..gerçekten zor ama sağolsunlar bakıyorlar..

En azindan yardim etmeye calisiyor, bu konuda sanslisiniz.
Ben kimseden yardim gormedim mesela, ikiz gibi buyuttum cocuklarimi.
2 seneden sonra anne evine tatile geldim cocuklarla.
Dun disari ciktik hep birlikte, annem tutturdu alisveris yapicam ( parktan eve donerken)
Bende kizimi bebek arabasina koymak istemedim, biliyorum 5 dklik yolda uyuyucak ve evde uykuyu reddedicek.
Anne o zaman bos bebek arabasini sen al oglanda yaninda dursun bn kizi uyutmaya gideyim eve..
Aaaa olmaz, ben basa cikamam, bakamam, ikisini de al..
Kizi kucagima aldim, oglumu pesime taktim,bebek arabasini bos kalan elle ite ite eve geldim napayim..
Her kelimesinden biri herkes cocuguna baksindir annemin dusunun.
Oyuzden ikizlere bakmaya gonullu kayinvalideniz var, bence cok incelemeyin eksigi gedigi..
Cok buyuk emek iki cocuga onca yasinda bakmasi.
Allah razı olsun bakıyor annemde kayınvalidemde..anneniz biraz gaddarmış sanırım..ben bizimkilerin gönlünü hoş tutmak için elimden gelen herşeyi yepıyorum..işte kayınvalidem rahat biri..fazla rahat..o biraz yoruyor beni..ama idsre etmek zorundayım..

Kayinvalideniz anladığım kadarıyla çocukları rahat bırakan esnek bir kadın.siz çok kuralcisiniz gibi geldi.ne var yani çikolata izi olduysa,camasirlar dokulduyse.onlarin gelişim dönemi ve herşeyi merak edip oyun yapıorlar.bence hiç mahzuru yok hatta kv nizin bu rahat bırakmasını beğendim ben.sadece copteki biberonu alması hiç hoş olmamış.bide çorba salçalı die söylenmeside kırıcı.bisekilde anlaşmaya bakın olur okadar.
ben kuralcı değilim..ama kayınvalidem çok rahat evet..mesela görümcemin çocuğunu büyütürken sarelle kutusuna tuvaletini yaptırıyordu tuvalete gidip ıslanmasın diye..
öğrenme keşfetme konusunda ben bebeklerimi teşfik ederim..ama öğretirimde aynı zamanda..mesela bir çiçeği kopardığı zaman veya saksıyı döktüğü zaman kızmam fakat onun ellenmemesi gerektiğini anlatırım..şükür bu konuda başarılı oldum.şuan çiçek gördüklerinde hiç ellemeden sadece kokluyorlar..
ellerine çikolata verme konusuda o şekilde alışmalarını istemiyorum tabiki..tatlı zaten yemesinler..ama tabiki tatsınlar..hadi verdi diyelim yere sofra bezi serip hadi bakalım burda oturup yiyelim derim ben..ellrine verip oda oda gezip duvarları parmaklarımı bir eğitim şekli değil bence..

Allah razı olsun bakıyor annemde kayınvalidemde..anneniz biraz gaddarmış sanırım..ben bizimkilerin gönlünü hoş tutmak için elimden gelen herşeyi yepıyorum..işte kayınvalidem rahat biri..fazla rahat..o biraz yoruyor beni..ama idsre etmek zorundayım..

Olsun rahat olsub, omur boyu o rahatlikla yaslanmaz, kendi baslarinin caresine bakana kadar ikizlere bakar, daha ne olsun :)

Ben çöp olayına takıldım . Birde bu ilk değil diyorsun .. bebişlere çok üzüldüm ..neden cam biberon kullanmıyorsun ? Daha sağlıklı değil mi sence de ?
şuan cam biberon tehlikeli bizim için..kendileri içiyorlar sütlerini bazen yere düşürüyorlar bazen kendileri atıyorlar..o yüzden plastik alıp sık sık değiştiriyorum..

Canı gönülden Rabbim kolaylık versin diyorum. Benim daha çocuğum yok ona rağmen iş+ev zorlanıyorum sizde 2 bebek var sabrınıza maşallah. :nazar:

Back
X