- 6 Temmuz 2015
- 4.638
- 14.562
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çıkış derken?Çıkışta konuşcam, saatin 3 olmasını bekliyorum
Yapmayı yakıştırmışsın amakendime yakıştıramam
öğretmen ya. okul çıkışıdır kanımcaÇıkış derken?
Nereden çıkıyorsun,saat 3'te çıkışlar mı başlayacak buradan?
Eeeee hadi 3 oldu, hiç kimse çıkmıyor!
Bence oturup bu konuyu konuşmalısınız nişanlı bir insanın dışarı kaymasının iki sebebi olabilir ya mutlu değildir zoraki bir evlilik yapacaktır yada iflah olmaz çapkındır. İkinci seçenek sadece senin değil herkesin kalbini kırar, bu durumda sana olan hislerinin aslı astarı varsa konuya bir çözüm bulmak ona kalmıştır. Daha sonra pişman olacağın bir şey yapmadan evvel iyice düşün ve oturup konuşun onun tavrı hem sana hem nişanlısına saygısızlık. Dilerim her şey istediğin gibi olur.İnanın ne yapacağımı bilmiyorum artık.
Aklım ve kalbim arasında sıkıştım kaldım.
Okulda bir öğretmen çocuk var, yaşlarımız aynı. Bu arada bende öğretmenim.
Bu çocuk nişanlı; ama geçen yıldan beri bana ilgili bu her halinden ve sözünden belli oluyor. Seni seviyorum demediği kaldı bana sadece.
Ben ilk başlarda iğreti oluyordum bu durumdan, sonradan ufak ufak hoşuma gitmeye başladı ve bu yıl olan oldu.
Ben bu çocuğa aşık oldum galiba.
O nişanlı ve bana karşı ilgili.
Ben bekar ve ona aşık.
Sonumuz ne olacak bilmiyorum.
Geçenlerde aramızda ufak bir yakınlaşma oldu, sonrasında kendimden utandım oturdum ağladım, ama şimdi tekrar istiyorum onu.
Ne yaparım ne ederim hiç bilmiyorum. Bir akıl verin bana![]()
dedikleriniz doğru bile olsa bu kadar ilgili birinin çoktan nişanı atması lazımdıİnanın ne yapacağımı bilmiyorum artık.
Bu çocuk nişanlı; ama geçen yıldan beri bana ilgili bu her halinden ve sözünden belli oluyor. Seni seviyorum demediği kaldı bana sadece.
Ben ilk başlarda iğreti oluyordum bu durumdan, sonradan ufak ufak hoşuma gitmeye başladı ve bu yıl olan oldu.
Ben bekar ve ona aşık.
Geçenlerde aramızda ufak bir yakınlaşma oldu, sonrasında kendimden utandım oturdum ağladım, ama şimdi tekrar istiyorum onu.
işte zaten sıkıntı burada eğer bunu yapmayacaksa zaten amaç iyi niyeti ve etik kuralları çok aşar o yüzden oturup konuşulmalıdedikleriniz doğru bile olsa bu kadar ilgili birinin çoktan nişanı atması lazımdı
Çook güzel bi yorum nişanlısını senle aldatan senide birbaşkasıyla aldatır belliki ayrangönüllüNişanlıyken sana göz koyan,seninle evlenince neyi nereye koyar bilemez artık.
İnanın ne yapacağımı bilmiyorum artık.
Ben bekar ve ona aşık.