• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yukarı Tükürsem Bıyık, Aşağı Tükürsem Sakal

Etiketi aşkı memnu olan bir konudan hayır gelmez. Sen de farkındasın olayın Bihter, Behlül ve boynuzlu Adnan üçlemesi durumunda olduğunu. Bugün Behlül olur Bihterle Adnan'ın arasına girersin, yarın Adnan olursun arana girerler bu üçleme böyle sürer gider.

Aşk-ı memnu var dediler koşup geldim.

Behlül'lere prim vermeyelim lütfen. Erkeklik organının götürdüğü yere giden adamdan hayır gelmez. Ne nişanlısına acıyor ne size.

Behlül'den hala nefret ediyorum evet.

İnanın ne yapacağımı bilmiyorum artık.
Aklım ve kalbim arasında sıkıştım kaldım.
Okulda bir öğretmen çocuk var, yaşlarımız aynı. Bu arada bende öğretmenim.
Bu çocuk nişanlı; ama geçen yıldan beri bana ilgili bu her halinden ve sözünden belli oluyor. Seni seviyorum demediği kaldı bana sadece.
Ben ilk başlarda iğreti oluyordum bu durumdan, sonradan ufak ufak hoşuma gitmeye başladı ve bu yıl olan oldu.
Ben bu çocuğa aşık oldum galiba.
O nişanlı ve bana karşı ilgili.
Ben bekar ve ona aşık.
Sonumuz ne olacak bilmiyorum.
Geçenlerde aramızda ufak bir yakınlaşma oldu, sonrasında kendimden utandım oturdum ağladım, ama şimdi tekrar istiyorum onu.
Ne yaparım ne ederim hiç bilmiyorum. Bir akıl verin bana :KK43:
Bence oturup bu konuyu konuşmalısınız nişanlı bir insanın dışarı kaymasının iki sebebi olabilir ya mutlu değildir zoraki bir evlilik yapacaktır yada iflah olmaz çapkındır. İkinci seçenek sadece senin değil herkesin kalbini kırar, bu durumda sana olan hislerinin aslı astarı varsa konuya bir çözüm bulmak ona kalmıştır. Daha sonra pişman olacağın bir şey yapmadan evvel iyice düşün ve oturup konuşun onun tavrı hem sana hem nişanlısına saygısızlık. Dilerim her şey istediğin gibi olur.

Nisanlisina yazık ya sen boyle bi hata yapma yani ayni şey senin başına gelse hoş olur muydu tabiki olmazdı ya çocukla konuş uzak dur de ya da git nişanlısı na herşeyi anlat boyle boyle yapıyor de

Bu çocuk nişanlı; ama geçen yıldan beri bana ilgili bu her halinden ve sözünden belli oluyor. Seni seviyorum demediği kaldı bana sadece.
Ben ilk başlarda iğreti oluyordum bu durumdan, sonradan ufak ufak hoşuma gitmeye başladı ve bu yıl olan oldu.
Ben bekar ve ona aşık.
Geçenlerde aramızda ufak bir yakınlaşma oldu, sonrasında kendimden utandım oturdum ağladım, ama şimdi tekrar istiyorum onu.
dedikleriniz doğru bile olsa bu kadar ilgili birinin çoktan nişanı atması lazımdı

Nişanlanana kadar kenarında eğlencelik tutuyor işte. Evlenince de sıkıldıkça iki bakışma hop yıkıktabu yine aşık.

Ayrıca öğretmenlik eskisi kadar nitelik kazandırmıyor sanırım. Forumda ne kadar tuhaf ilişkilere giren varsa çoğusu öğretmen.

nişanlısını aldatıyor gibi birşey oluyor...ee seni aldatmayacağı ne malum...kendini nişanlısının yerine koy...

Biri bana anlatabilir mi nişanlı olduğunu bile bile biriyle nasıl yakınlaşılır? Yani o size gelse bile sizin ters davranmanız gerekir,kapıyı kapatmanız gerekir. Bile isteye ,alenen birşeyleri çağırıp pişman olmak zaten bambaşka bir kafa.
Ben cidden anlamıyorum bu tip adamlara nasıl güvenebiliyorsunuz.

Ben bekar ve ona aşık.

ayiptir ayip..
dunya uzerinde baska adam mi kalmadi ogretmen hanim?

Back
X