• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yukarı Tükürsem Bıyık, Aşağı Tükürsem Sakal

değmez.
bu ilişkinin enkazında sen kalırsın. karşı taraf kendini kurtarır. bile isteye birlikte oluyorsun.
hatalısın.

Aradan bi kac yil gectikten sonra o adamla evlendiginde

-Kizlar nasil yapar anlamiyorum kocam beni aldatiyormus hala inanamiyorum nasil yapar nasil nasil nasil

Diye bir konu acman kacinilmaz.

Bence hemen nisanlisina soyle garibim aranizdan cekilsin ona acidim sahsen ne sana nede adama

Bence hemen nisanlisina soyle garibim aranizdan cekilsin ona acidim sahsen ne sana nede adama siz bilerek yapiyorsunuz ama o herseyden habersiz

2 ihtimal var;

1- nişanlısıyla görücü usulü evlendiriliyor.
2- asıl main'i nişanlısı, sana ilgi duyduğu yok, sadece evlenmeden önce biraz gönlünü eğliyor o kadar.

ama yine de sen bilirsin.

Sacmalama,olan sana olur.Onlar evlenirler, adam her cicekten bal almaya devam eder.Sen kendini ozel sanma,adam karaktersiz,gozudoymaz.

Biri bana anlatabilir mi nişanlı olduğunu bile bile biriyle nasıl yakınlaşılır? Yani o size gelse bile sizin ters davranmanız gerekir,kapıyı kapatmanız gerekir. Bile isteye ,alenen birşeyleri çağırıp pişman olmak zaten bambaşka bir kafa.
Ben cidden anlamıyorum bu tip adamlara nasıl güvenebiliyorsunuz.

+1

Al benden de o kadar.

Ya nişanlı olduğunu bildiğiniz bir adamın size yaklaşabilmesine nasıl olanak tanıyorsunuz hayret. Bu kadar mı açsınız bir erkeğin ilgisine? Şahsen böyle birisi bana ilgili olacak, ilgisine de bakışına da hoşlantısına da pişman ederim, fırsat tanımam ya.

Adam zaten katıksız şrfsiz onda hem fikiriz de, siz konu sahibinin gardı nasıl düşüveriyor da aşık olabiliyorsunuz böyle bir tipe, böylesi şrfsizleri kendinize nasıl yakıştırabiliyor ilişki yaşayarak kendinize hakaret ediyorsunuz yazık yani.

Sana bir abla olarak söyleyeyim:sana seksüel anlamda ilgi duyuyor,her Türk erkeği gibi seninle cinsel arzusunu dindirmek istiyor,başarırsa sıkılana kadar ihtiyaçlarını giderecek,masum nişanlısıyla evlenip seni acılara gömecek.

Allah akil versin size

...sizinle nişanlısini aldattığıni bile bilede akil istememişmisiniz.......

Çocuklarimızı sizemi emanet edicez biz...eyvahlar olsun:KK20:

Sevmek sevaptır bütün kızlar güzel tabi. Eleman bence hayatına heyecan istiyor. Sizde bu heyecanı verıyorsunuz anlaşılan. Açıkça konuş nereye kadar devam edecek böyle. Yoksa çok aglarsin.

Arada olan size olur. Onlar barışır evlenir siz platonik aşkın acısını çekersiniz

Dün konuştum.
Benim onun için çok değerli olduğumu söyledi.
Sadece değerli olmak yetmez bunun için bir şeyler yap dedim.
Yapmıyor muyum dedi.
Eğer beni seviyorsan sadece bana ait olursun dedim.
Benim sorumluluklarım var, sen benim için çok değerli bir arkadaşsın dedi.
İstediğini elde ettin ve şimdi arkadaş mı olduk dedim.
Sustu.
Ama bu iş burada kalmayacak.
Kimse beni kullanamaz.
Elimdeki şeyler onu hem bu okula rezil etmeye yeter, hem de o vazgeçemediği nişanlısından bunun değil ama kızın bundan vazgeçmesine yeter.
Mayıs ayını bekleyeceğim sabırla ve nefretle.
Mayısta bu okuldan tayinim çıkacak, giderken herkese büyük bir hediye bırakacağım.

Dün konuştum.
Benim onun için çok değerli olduğumu söyledi.
Sadece değerli olmak yetmez bunun için bir şeyler yap dedim.
Yapmıyor muyum dedi.
Eğer beni seviyorsan sadece bana ait olursun dedim.
Benim sorumluluklarım var, sen benim için çok değerli bir arkadaşsın dedi.
İstediğini elde ettin ve şimdi arkadaş mı olduk dedim.
Sustu.
Ama bu iş burada kalmayacak.
Kimse beni kullanamaz.
Elimdeki şeyler onu hem bu okula rezil etmeye yeter, hem de o vazgeçemediği nişanlısından bunun değil ama kızın bundan vazgeçmesine yeter.
Mayıs ayını bekleyeceğim sabırla ve nefretle.
Mayısta bu okuldan tayinim çıkacak, giderken herkese büyük bir hediye bırakacağım.
niye kaptırdın kendini birlikte olacak kadar.
tabi arkadaş oluverirsin işte böyle.
nişanlısını bırakır mı hiç.
bırakacak adam çooktan bırakırdı.

Back
X