Yukarı Tükürsem Bıyık, Aşağı Tükürsem Sakal

Canım mesafe mi kalmış? Birlikte olunmuş bile

yakınlaşma deyince ben farklı bir durum algılamışım.Oğlan yanaşmaya çalışıyor gibi düşündüm.Konu sahibine söyleyecek söz bulamıyorum.Aşık oldum deyip kollarına mı atmış kendini..Ne gelirse başına müstehak

yakınlaşma deyince ben farklı bir durum algılamışım.Konu sahibine söyleyecek söz bulamıyorum.Aşık oldum deyip kollarına mı atmış kendini..Ne gelirse başına müstehak
Bizde öyle sandık en fazla öpüşmedir diye ama yakınlaşmak birlikte olmakmış, birlikte olduk dese ne yapmış olacaklar aklım alamadı

ne kadar kotu yurekli bencil bi insansin.
ya adam nisanli bunu bile bile gidip beraber oluyorsun,derdin onun seni tercih etmesi,nasil bi ruh hastaligi bu arkadas.
seni kimse kullanmamis ogretmen hanim,sen bile bile nisanli adamin kollarina atlamisin kusura bakma,karsilikli al gulum ver gulum olmus.
git rezil et adami ama onun kadar sende rezil olacaksin.

Hem git adamla cinsellik yaşa hemde sindiremiyorum de. Bacım sinen çoktan sinmiş. Göz göre göre yıkmışsın başka bir genç kızın dünyasını. Vicdan yok mu sizde. Şimdi nasıl mutlu olmayı bekliyorsunuz. Gerçi olursunuz ya. Nişanlı adamla birlikte olup, bir de namuslu adam bulursunuz. Genelde öyle oluyor.

Öğle arasında yanıma geldi konuşmamız lazım dedi.
Konuşmak falan istemiyorum dedim sesimi biraz yükselterek, koridorda.
Benden ilk defa böyle bir tepki görünce korkmuş olmalı ki önce etrafına baktı duyan oldu mu diye, sonra çekip gitti.

araları okumadım ama bu çocuk nişanlısıyla evlenir sende sap gibi kalırsın

Demek ki ben hakliymisim. Evlenmeden once seni aperatif olarak gormus. Ogretmen odasina malzeme yapmissiniz jendinizi. Herkes farketmistir zaten aranizda bisey oldugunu

Başıma kalacak diye düşünüyor olabilir. korkuttun kekliği.

Merak etme herkes herşeyin farkındadır.

Başıma kalacak diye düşünüyor olabilir. korkuttun kekliği.
Mesaj attı.
Ben sana güvenip dostluğumu verdim, neden böyle yapıyorsun. İki yetişkin insanız sorunları konuşarak halledebiliriz diyor.
Bende: Bende sana birçok şey verdim karşılığında ise aşağılandım, beni rahat bırak olaylar daha fazla büyümesin yazdım.
Cevap gelmedi.

dostluk diyor sevgi, aşk, hoşlantı yok. Nişanlıyken sana yaklaşan bir insandan fazlasını beklemek çok saçma zaten. nişanlısını aldatan sana neler yapmaz?

O adam nisanlisiyla evlenecek sende beni beni yikiktabu nu unuttunmu diyeceksin arkasindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…