- 16 Şubat 2012
- 6.635
- 11.191
- 448
Canım mesafe mi kalmış? Birlikte olunmuş bile
Bizde öyle sandık en fazla öpüşmedir diye ama yakınlaşmak birlikte olmakmış, birlikte olduk dese ne yapmış olacaklar aklım alamadıyakınlaşma deyince ben farklı bir durum algılamışım.Konu sahibine söyleyecek söz bulamıyorum.Aşık oldum deyip kollarına mı atmış kendini. .Ne gelirse başına müstehak
Dün konuştum.
Benim onun için çok değerli olduğumu söyledi.
Sadece değerli olmak yetmez bunun için bir şeyler yap dedim.
Yapmıyor muyum dedi.
Eğer beni seviyorsan sadece bana ait olursun dedim.
Benim sorumluluklarım var, sen benim için çok değerli bir arkadaşsın dedi.
İstediğini elde ettin ve şimdi arkadaş mı olduk dedim.
Sustu.
Ama bu iş burada kalmayacak.
Kimse beni kullanamaz.
Elimdeki şeyler onu hem bu okula rezil etmeye yeter, hem de o vazgeçemediği nişanlısından bunun değil ama kızın bundan vazgeçmesine yeter.
Mayıs ayını bekleyeceğim sabırla ve nefretle.
Mayısta bu okuldan tayinim çıkacak, giderken herkese büyük bir hediye bırakacağım.
araları okumadım ama bu çocuk nişanlısıyla evlenir sende sap gibi kalırsınÖğle arasında yanıma geldi konuşmamız lazım dedi.
Konuşmak falan istemiyorum dedim sesimi biraz yükselterek, koridorda.
Benden ilk defa böyle bir tepki görünce korkmuş olmalı ki önce etrafına baktı duyan oldu mu diye, sonra çekip gitti.
Dün konuştum.
Benim onun için çok değerli olduğumu söyledi.
Sadece değerli olmak yetmez bunun için bir şeyler yap dedim.
Yapmıyor muyum dedi.
Eğer beni seviyorsan sadece bana ait olursun dedim.
Benim sorumluluklarım var, sen benim için çok değerli bir arkadaşsın dedi.
İstediğini elde ettin ve şimdi arkadaş mı olduk dedim.
Sustu.
Ama bu iş burada kalmayacak.
Kimse beni kullanamaz.
Elimdeki şeyler onu hem bu okula rezil etmeye yeter, hem de o vazgeçemediği nişanlısından bunun değil ama kızın bundan vazgeçmesine yeter.
Mayıs ayını bekleyeceğim sabırla ve nefretle.
Mayısta bu okuldan tayinim çıkacak, giderken herkese büyük bir hediye bırakacağım.
Başıma kalacak diye düşünüyor olabilir. korkuttun kekliği.Öğle arasında yanıma geldi konuşmamız lazım dedi.
Benden ilk defa böyle bir tepki görünce korkmuş olmalı ki önce etrafına baktı duyan oldu mu diye, sonra çekip gitti.
Merak etme herkes herşeyin farkındadır.Öğle arasında yanıma geldi konuşmamız lazım dedi.
Mesaj attı.Başıma kalacak diye düşünüyor olabilir. korkuttun kekliği.
dostluk diyor sevgi, aşk, hoşlantı yok. Nişanlıyken sana yaklaşan bir insandan fazlasını beklemek çok saçma zaten. nişanlısını aldatan sana neler yapmaz?Mesaj attı.
Ben sana güvenip dostluğumu verdim, neden böyle yapıyorsun. İki yetişkin insanız sorunları konuşarak halledebiliriz diyor.
Bende: Bende sana birçok şey verdim karşılığında ise aşağılandım, beni rahat bırak olaylar daha fazla büyümesin yazdım.
Cevap gelmedi.
Geçte olsa öğrendim sevgi aşk olmadığını. Alçak adam.dostluk diyor sevgi, aşk, hoşlantı yok. Nişanlıyken sana yaklaşan bir insandan fazlasını beklemek çok saçma zaten. nişanlısını aldatan sana neler yapmaz?
Arkadaşım niye kendi kendine konusuyorsun, yakınlaşmaktan kastın ne?Geçte olsa öğrendim sevgi aşk olmadığını. Alçak adam.
İlişkiArkadaşım niye kendi kendine konusuyorsun, yakınlaşmaktan kastın ne?
Nişanlı olduğunu bildiğin öğretmen arkadaşınla :)İlişki
Olur kapatırımNişanlı olduğunu bildiğin öğretmen arkadaşınla :)
Güzelmiş. Arkadaşım adamın nişanlı olduğunu biliyordun, bile isteye birlikte oldun, adamın bir vaatte bulunduğunu vs de yazmadığına göre bu konuyu kapat istersen
Ok tşkOlur kapatırım
Niye bu zamana kadar bekledin?Geçte olsa öğrendim sevgi aşk olmadığını. Alçak adam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?