- 12 Kasım 2015
- 989
- 1.886
- 113
:) neyse gercek niyetini görümüşsün en azından ama ferhundecilik oynamaya gerek yokDün konuştum.
Benim onun için çok değerli olduğumu söyledi.
Sadece değerli olmak yetmez bunun için bir şeyler yap dedim.
Yapmıyor muyum dedi.
Eğer beni seviyorsan sadece bana ait olursun dedim.
Benim sorumluluklarım var, sen benim için çok değerli bir arkadaşsın dedi.
İstediğini elde ettin ve şimdi arkadaş mı olduk dedim.
Sustu.
Ama bu iş burada kalmayacak.
Kimse beni kullanamaz.
Elimdeki şeyler onu hem bu okula rezil etmeye yeter, hem de o vazgeçemediği nişanlısından bunun değil ama kızın bundan vazgeçmesine yeter.
Mayıs ayını bekleyeceğim sabırla ve nefretle.
Mayısta bu okuldan tayinim çıkacak, giderken herkese büyük bir hediye bırakacağım.
Sindiremiyorum bu olayı. O kadar sinirliyim ve nefret yüklüyüm ki ağlamıyorum bile.:) neyse gercek niyetini görümüşsün en azından ama ferhundecilik oynamaya gerek yok
Bizde bu olayları çocukların önünde yaşamıyoruz zaten. Ne alaka rol model olmakla.Egitimci olmasan yine bu kadar sert tepki almazdin belki ama orda çocuklara rol model oluyosunuz her konuda sizi örnek alıyolar ne yazikki bu boyle....
Neyi sindiremiyorsun, adamın nişanlı olduğunu biliyordun bile isteye yaptınız zatenSindiremiyorum bu olayı. O kadar sinirliyim ve nefret yüklüyüm ki ağlamıyorum bile.
Ee işte boyle bi zihniyetede çocuk teslim edilmez okulda flörtleşen benmiyim okulda taniyip yakinlaşmadinızmı....gayet iyi anladin sen konuyu yıkıktabu!!Bizde bu olayları çocukların önünde yaşamıyoruz zaten. Ne alaka rol model olmakla.
Bırak çocuğu, okuldaki öğretmenler bile bilmiyor.
Nişanlı bir adamla birlikte olup sindiremiyorum beni kandırmasını mı diyorsun? bu işin neresi doğru ki adamın sana yaptığı doğru olsun? İnsanlar iyice çıldırdı.Sindiremiyorum bu olayı. O kadar sinirliyim ve nefret yüklüyüm ki ağlamıyorum bile.
Elimde birsürü yazışma ve fotoğraf var, canı isterse inanmasın.Gecmisler ola... Mayıs ayında birlikte oldugunuzu soylerseniz kiza yuzde 90 ihtimalle inanmayacak ya da adam kendini bi sekilde affettirecek. Olan size olmus ama hak ettiginiz icin üzüldüğümü soyleyemem. Demissiniz ya kimse beni kullanamaz diye e bal gibi de kullanmis sonra da atmis basindan iste. Bu saatten sonra yapacağınız her hareket kendinizi biraz daha kucultmekten baska bi ise yaramaz...
Biz kadinlar inanmak istedikten sonra adam gozumuzun onundede sey yapsa 'yok yanlis gormusumdur ' diyip yine kendimizi kandirir inaniriz.adam illaki nisanlisina kendisini affettirir kizda nisan yapmis is ciddiye binmis nasil aticam nisani diyip affediverir sen uzuldugunle kalirsinElimde birsürü yazışma ve fotoğraf var, canı isterse inanmasın.
İnanın ne yapacağımı bilmiyorum artık.
Aklım ve kalbim arasında sıkıştım kaldım.
Okulda bir öğretmen çocuk var, yaşlarımız aynı. Bu arada bende öğretmenim.
Bu çocuk nişanlı; ama geçen yıldan beri bana ilgili bu her halinden ve sözünden belli oluyor. Seni seviyorum demediği kaldı bana sadece.
Ben ilk başlarda iğreti oluyordum bu durumdan, sonradan ufak ufak hoşuma gitmeye başladı ve bu yıl olan oldu.
Ben bu çocuğa aşık oldum galiba.
O nişanlı ve bana karşı ilgili.
Ben bekar ve ona aşık.
Sonumuz ne olacak bilmiyorum.
Geçenlerde aramızda ufak bir yakınlaşma oldu, sonrasında kendimden utandım oturdum ağladım, ama şimdi tekrar istiyorum onu.
Ne yaparım ne ederim hiç bilmiyorum. Bir akıl verin bana
İnanın ne yapacağımı bilmiyorum artık.
Aklım ve kalbim arasında sıkıştım kaldım.
Okulda bir öğretmen çocuk var, yaşlarımız aynı. Bu arada bende öğretmenim.
Bu çocuk nişanlı; ama geçen yıldan beri bana ilgili bu her halinden ve sözünden belli oluyor. Seni seviyorum demediği kaldı bana sadece.
Ben ilk başlarda iğreti oluyordum bu durumdan, sonradan ufak ufak hoşuma gitmeye başladı ve bu yıl olan oldu.
Ben bu çocuğa aşık oldum galiba.
O nişanlı ve bana karşı ilgili.
Ben bekar ve ona aşık.
Sonumuz ne olacak bilmiyorum.
Geçenlerde aramızda ufak bir yakınlaşma oldu, sonrasında kendimden utandım oturdum ağladım, ama şimdi tekrar istiyorum onu.
Ne yaparım ne ederim hiç bilmiyorum. Bir akıl verin bana
Canım mesafe mi kalmış? Birlikte olunmuş bileNe yapacağın belli aslında.İkinci kadın olma.
Sen ona istediğini verdikten sonra onun da sana istediğini vereceğini sanıyordun ama yanıldın.Sindiremiyorum bu olayı. O kadar sinirliyim ve nefret yüklüyüm ki ağlamıyorum bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?