Yukarı Tükürsem Bıyık, Aşağı Tükürsem Sakal

:) neyse gercek niyetini görümüşsün en azından ama ferhundecilik oynamaya gerek yok

Kk kızlari yine hakli cıktı o kadar uyardılar noldu.....

Sen çalıştıgin kuruma saygili olmaya bak çocuklara örneksiniz siz orda ve egitim veriyorsunuz bunun bilincinde olun biraz ... kendine saygısi olmayan insan çocuklara ne verebilir hangi dogruyu ögretebilir..kendi yanlişlarin içindeyken helede..

Ikinci kadınsin bunuda bile bile oldun yuzleş bununla..intikam alicaksinda nolucak seni olduğumdan başka bişeymi yapıcak...

Egitimci olmasan yine bu kadar sert tepki almazdin belki ama orda çocuklara rol model oluyosunuz her konuda sizi örnek alıyolar ne yazikki bu boyle....

Egitimci olmasan yine bu kadar sert tepki almazdin belki ama orda çocuklara rol model oluyosunuz her konuda sizi örnek alıyolar ne yazikki bu boyle....
Bizde bu olayları çocukların önünde yaşamıyoruz zaten. Ne alaka rol model olmakla.
Bırak çocuğu, okuldaki öğretmenler bile bilmiyor.

Ay birlikte mi oldunuz? Yakınlaşma dediğim o muydu? Bu ortamı nasıl buluyorsunuz pardon da? Ortada flört bile yokken birliktelik yaşayacak aşamaya nasıl geliyorsunuz? Adam resmen, neyse..

Varsa delil kanıt kullan. Görsün nişanlısı..

Böyle bir olayı bir arkadaşım yaşadı en sonunda adam yapayalnız kalmıştı ki hakettigide oydu

Gecmisler ola... Mayıs ayında birlikte oldugunuzu soylerseniz kiza yuzde 90 ihtimalle inanmayacak ya da adam kendini bi sekilde affettirecek. Olan size olmus ama hak ettiginiz icin üzüldüğümü soyleyemem. Demissiniz ya kimse beni kullanamaz diye e bal gibi de kullanmis sonra da atmis basindan iste. Bu saatten sonra yapacağınız her hareket kendinizi biraz daha kucultmekten baska bi ise yaramaz...

Bizde bu olayları çocukların önünde yaşamıyoruz zaten. Ne alaka rol model olmakla.
Bırak çocuğu, okuldaki öğretmenler bile bilmiyor.
Ee işte boyle bi zihniyetede çocuk teslim edilmez okulda flörtleşen benmiyim okulda taniyip yakinlaşmadinızmı....gayet iyi anladin sen konuyu yıkıktabu!!

Sindiremiyorum bu olayı. O kadar sinirliyim ve nefret yüklüyüm ki ağlamıyorum bile.
Nişanlı bir adamla birlikte olup sindiremiyorum beni kandırmasını mı diyorsun? bu işin neresi doğru ki adamın sana yaptığı doğru olsun? İnsanlar iyice çıldırdı.

İntikam falan hikaye adamın nişanlı olduğunu başından beri biliyorsunuz
Kendiniz etmiş kendiniz bulmuşsunuz

Kız mayısa kadar kim bekleyecek şimdi yap.
En azından zavallı kız daha fazla o hipopatamusla nişanlı kalmasın.

Elimde birsürü yazışma ve fotoğraf var, canı isterse inanmasın.

Elimde birsürü yazışma ve fotoğraf var, canı isterse inanmasın.
Biz kadinlar inanmak istedikten sonra adam gozumuzun onundede sey yapsa 'yok yanlis gormusumdur ' diyip yine kendimizi kandirir inaniriz.adam illaki nisanlisina kendisini affettirir kizda nisan yapmis is ciddiye binmis nasil aticam nisani diyip affediverir sen uzuldugunle kalirsin

Mesafeli ol.Hem karnım doysun hem pastam dursun misali ikili oynayan insanları sevmem.

Ne yapacağın belli aslında.İkinci kadın olma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…