- 2 Mart 2017
- 8
- 2
- 1
- 41
- Konu Sahibi Sacaklihanim
-
Eşine belirtmesen devami gelir en azindan kendin korkut bağiririm şikayet ederim gerekli yerlere deyin en azindan göz daği verin siz susup tepki vermesseniz devami geleceği garanti ...Cümle benim bir ozelligimle irintiliydi. O yüzden yazamiyorum.fazlasıyla dikkatli olmalıyım yaşadığım çevrede cinayet sebebi sayılıyor bu durum.benim adamın bana asildigiyla ilgili şüphem yok acaba taciz mi ediyor mu diye sormadim. Ben eminim sadece ne yapacağını bilmiyorum
Adamı yalnızken yakalayıp, biraz göz dağı ver. Tersle belki cesareti kırılır.Meslegimi kastettim. Ayrica goren de sizi adamın eşi sanır sürekli sen yanlış anlamissin falan demeler.Yani şuan en son istediğim şey fake bir konu açıp eğlenmek. Derdim bana yetiyor zaten. Siz bile tacize uğrayan hemcinsinize bu kadar inanmıyorsanız Allah korusun başıma daha fazlası gelse insanları nasıl ikna ederim. İşte derdim bu .insanlar duymadan gormeden bu sıkıntıdan nasıl kurtulurum
Adam bi daha bunu size ima ederse aynen bu söylediginizin buralarda cinayet sebebi oldugunu biliyomusunuz diye şakayla karısık gülmeden söyleyin. Hiç bişekilde muhattap olmayın ve tersleyinde. Terslediniz diyede sizi kimse işinzden atmaz. Herkez haddini bilicek. KorkmayınCümle benim bir ozelligimle irintiliydi. O yüzden yazamiyorum.fazlasıyla dikkatli olmalıyım yaşadığım çevrede cinayet sebebi sayılıyor bu durum.benim adamın bana asildigiyla ilgili şüphem yok acaba taciz mi ediyor mu diye sormadim. Ben eminim sadece ne yapacağını bilmiyorum
ben tüm sorulara içtenlikle cevap verdim. Yani ne dediği çok mu önemli ben kimseye bu tacizi mesrulastiralim demiyorum ki ben yaşadığımın taciz olduğunun farkındayım sadece yardım istedim ne yapabilirim diye. Ben de biliyorum atar yapmayı eşime söylemeyi. Bunu öğrenen eşim adamın emri altında çalışır mı sakince sanıyorsunuz gidip boğazına yapışacak. Ya da şikayet etsek işinden eşinden olan Mudur daha da cesaretlenip tehlike haline gelmezmi. Günlerdir uyumuyorum ben keşke biraz anlayışlı olabilseydinizBurda insanların sordugu soruya yaptıgınız atarı orda adama yapın uzaklaşır bence
Sanırım memursunuz. Yapacağınız şey çok basit. Müdürünüzün bir üst amirine gidip durumu anlatacaksınız. Resmi kurumlarda bu işler gizli tutulur ve gereği neyse yapılır. Muhtemelen sizin veya size asılan kişinin yeri değişir. Bütün bunlar yapılırken öyle güzel ayarlama yaparlar ki etrafın olaydan haberi bile olmaz. Eşinizin ruhu bile duymaz.ben tüm sorulara içtenlikle cevap verdim. Yani ne dediği çok mu önemli ben kimseye bu tacizi mesrulastiralim demiyorum ki ben yaşadığımın taciz olduğunun farkındayım sadece yardım istedim ne yapabilirim diye. Ben de biliyorum atar yapmayı eşime söylemeyi. Bunu öğrenen eşim adamın emri altında çalışır mı sakince sanıyorsunuz gidip boğazına yapışacak. Ya da şikayet etsek işinden eşinden olan Mudur daha da cesaretlenip tehlike haline gelmezmi. Günlerdir uyumuyorum ben keşke biraz anlayışlı olabilseydiniz
Asla böyle birsey yapmasın , olay dallanıp budaklanır. Bence karsıdakı dıyalok kurmadan siz asla konusmayın lutfen ilk fırsatta tersleyın. Ne yuzsuz ınsansın ya , evlı barklı kadına imalar falan. Ben daha once bır hastane de calısmıstım. O zaman bekardım.Adamı yalnızken yakalayıp, biraz göz dağı ver. Tersle belki cesareti kırılır.
Bütün secenekleri kendiniz iptal etmişsiniz zaten..ben tüm sorulara içtenlikle cevap verdim. Yani ne dediği çok mu önemli ben kimseye bu tacizi mesrulastiralim demiyorum ki ben yaşadığımın taciz olduğunun farkındayım sadece yardım istedim ne yapabilirim diye. Ben de biliyorum atar yapmayı eşime söylemeyi. Bunu öğrenen eşim adamın emri altında çalışır mı sakince sanıyorsunuz gidip boğazına yapışacak. Ya da şikayet etsek işinden eşinden olan Mudur daha da cesaretlenip tehlike haline gelmezmi. Günlerdir uyumuyorum ben keşke biraz anlayışlı olabilseydiniz
+1Müdüre haddini de mi bildiremedi bu 30'lu yaşlarda ki evli çocuklu bayan?
Sessiz mi kaldı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?