- 2 Mart 2017
- 8
- 2
- 1
- 41
- Konu Sahibi Sacaklihanim
-
Ne yapiyor mesela fiilen?Mrb hanimlar büyük bir sıkıntım var. Otuzlu yaşlarda eşi ile aynı iş yerinde çalışan çocuklu bir bayan kirkli yaşlarda evli ve çocuklu müdürünün kendisine asıldığını fark ederse ne olur. Çok korkuyorum ve tedirginim. Buna sebebiyet veren herhangi bir tavır ve yakinligim olmadığını belirtmeye gerek duymuyorum. Sadece kimse zarar görmeden işin boyutu ilerlemeden bu durum nasıl çözülür. İşten ayrılma imkanım yok.
imalı söz nedir ? belki sen öyle yorumladın ?Mrb hanimlar büyük bir sıkıntım var. Otuzlu yaşlarda eşi ile aynı iş yerinde çalışan çocuklu bir bayan kirkli yaşlarda evli ve çocuklu müdürünün kendisine asıldığını fark ederse ne olur. Çok korkuyorum ve tedirginim. Buna sebebiyet veren herhangi bir tavır ve yakinligim olmadığını belirtmeye gerek duymuyorum. Sadece kimse zarar görmeden işin boyutu ilerlemeden bu durum nasıl çözülür. İşten ayrılma imkanım yok.
Kaçamak bakışlar ve imali bir cümle kurdu henüz. Tabi anladığımdan beri asla göz teması kurmuyorum. Aynı odada çalışmıyoruz ve memurum işten ayrilamam
Böyle bir konuda çok detay veremem tahmin edersiniz ki çok sıkıntılı bir konu. O yüzden iş yerimi de detaylı anlatmiyorum. Keşke yanlış anlamış olsaydım ama eminim fazlasiyla.
hiçbir detay bilmeden ne yorum yapabiliriz nasıl yardım edebiliriz sizce? iş adresinizi istememiş ki arkadaş sadece adam size ne söyledi diye sormuş Allah AllahMeslegimi kastettim. Ayrica goren de sizi adamın eşi sanır sürekli sen yanlış anlamissin falan demeler.Yani şuan en son istediğim şey fake bir konu açıp eğlenmek. Derdim bana yetiyor zaten. Siz bile tacize uğrayan hemcinsinize bu kadar inanmıyorsanız Allah korusun başıma daha fazlası gelse insanları nasıl ikna ederim. İşte derdim bu .insanlar duymadan gormeden bu sıkıntıdan nasıl kurtulurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?