• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüksek AMH Sonucu İçin Tedavi??

godora

Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2014
8
3
8
35
İzmir
Arkadaslar merhaba, amh testi yaptırdım ve sonuc 14 küsür çıktı.. amh değeri yüksek olupta tedavi görenler var mı veya herhangi bir önerisi olan?
Yardımcı olursanız çok memnun olurum..

Arkadaslar merhaba, amh testi yaptırdım ve sonuc 14 küsür çıktı.. amh değeri yüksek olupta tedavi görenler var mı veya herhangi bir önerisi olan?
Yardımcı olursanız çok memnun olurum..

canım amh düşük olunca direk tüp bebek diyor doktorlar veya bekarsan yumurta dondurma işlemi yapabiliyorsun.

kızlar benimde amh değerim 10.2 çıktı. Doktoruma danışamadım ama referans aralıklarının baya dışında ve polikistik over ihtimali yüksek diyor. bir fikri veya deneyimi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

arkadaşlar 34 yaşında AMH test sonucum 0.51 çıktı bir defa aşılama bir tüp bebek tedavim negatif sonuç verdi. üstelik tüpümün bir tanesi de tıkalıymış dr.lar olması çok zor dediler. İbrahim SARAÇOĞLU' nu aradım bana soğan kürü yap dedi ve bitkisel çaylar gönderdi. kullandım bir kür bitmeden hamile kaldım şimdi oğlum bir yaşında. hepinize tavsiye ederim. lütfen sitesine girin ve kürleri kullanın. bunu herkese tavsiye ederim. şuanda hepinizin yaşadıklarını anlıyorum. o yollardan bende geçtim. denemekle birşey kaybetmezsiniz. .

Back
X