Çocuk Hastalıkları YÜKSEK ATEŞ..ANNELER VE SAĞLIK ÇALIŞANLARI YARDIM

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

gizsiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2018
3.562
7.099
78
Merhaba,
sizden çok yakın bi arkadaşımın çocuğu için yardım ve fikir rica edicem.Arkadaşımın çocuğu ilk okul 2.sınıfa gidiyor.1,5 haftadır Neredeyse her gece ateşi 39.8 -40 görüyor.Kan tahlili ,idrar,böbrek ciğer röntgen ne varsa yapıldı. ama sonuç yok,temiz çıkıyor. serum alıp ateş düşünce eve dönüyor. ama ertesi gün yada bi sonraki gün vücutta herhangi birşey çıkmadı. en son dün aksam ateşi yine 40 ı gördü. ve Dr araştırma hastanesine sevk etti. Orada başka testler yapılıyormuş. Arkadasım çok endişeli sürekli ağlıyor.Ağzıma almak istemediğim hastalıklar geliyor insanın aklıma. Ona yansıtmıyorum ama bende çok tedirgin oldum. çocukta çok duygusal kırılgan,içli bir çocuk..Fikri olan,başına bunun gibi yada benzer sağlık sorunları gelenlerden yardım rica ediyorum.

Eksik yada yanlış yazım olduysa kusura bakmayın lütfen,moral bozukluğu had safada..

Her zaman kötüyü düşünmeyin.böyle bir hastalık daha vardı adını unuttum.bir tanıdığımın 2 çocuğunda da yaşamış.anlatıyordu hep.Allah dermansiz dert vermesin.sonuç çıkana kadar sabırlı olsun arkadaşınız sonra çözümü olur inşallah.Geçmiş olsun

geçmiş olsun ancak buralarda ve internette gezinip bilgi kirliliğiyle kendini daha fazla doldurma.test sonuçları çıkar yakında anlaşılır ne olduğu.

Arkadaşımın çocuğu benzer bir durum yaşadı. Ama onunki 2 yaşındaydı ve periyodik olarak iki üç ayda bir tekrarlıyor..pfapa sendromu teşhisi kondu. Erken çocukluk dönemi hastalığı Sanırım bu

Allah şifa versin..

Ayrica yapilacak tetkiklerden de korkmasin arkadasiniz uzulmesin. Sdece ates mi var soğuk algınlığı belirtileri yok mu

bende direk akdeniz ateşi (FMF) yi düşündüm.. umarım değildir.. iyidir inşallah

Yani nasıl yardımcı olalım ki doktora götürmüş işte beklicek. :işsiz:

Happy momda b anne buna benzet bsey yazmıstı teshiisi 6. Cı hastalıkmıs donemsel ates ykselmeleri 1-10 uyas arası cocuklarda goruluyor yazmıs dkkatli olun diye b arastırsın bakalım

Allah korusun kötü birsey olsa bu kadar testte mutlaka çıkardı. Söyleyin panik yapmasın. Benim yeğenim de o yaşlarda bu tarz bir hastalık geçirdi, birsuru doktor gezdikten sonra 2 hafta cerrahpaşa arastirmada yattı, hepimiz çok korkuyorduk ve hiçbirşey bulamadı doktorlar, kendi kendine düzeldi çocuk. Maşallah şimdi 20 li yaşlarda delikanlı. Hâlâ o donemde yaşadığı şeyin adını bilmiyoruz.

Yani nasıl yardımcı olalım ki doktora götürmüş işte beklicek. :işsiz:
Yardımcı olamayacaksanız yorum yapmak zorunda değilsiniz ki, insan zor dönemlerde güzel şeyler duymaya ihtiyaç duyuyor. Hele ki evlat siz konusuysa, o emoji boyle bir konuya hic yakışmıyor.

bir insan anne olunca baska cocuklar icin de yuregi pir pir ediyormus. tanidigim demeyim de tanidigimin tanidigina geldi benzeri. uzun sure teshis de koyamadilar sonra hic umulmadik bir dr dogru teshis ve tedaviyle sagligina kavusturdu. hep olumlu dusunun lutfen. rabbim yar ve yardimciniz olsun.

Geçen sene kızımda yaşadık bu durumu. 15 gün boyunca inip inip çıktı ateşi. Eklemlerine vurdu yürüyemedi ağrıdan. Çok kötü hastalıklara da bakıldı . Betaymış meğer, çok şükür tedavisini oldu.
Dilerim sizde de önemsiz bir şey çıkar

Size tavsiyem internete bakmasın. Hepsi bilgi kirliliği en iyisi doktoru beklemek

Ayrica yapilacak tetkiklerden de korkmasin arkadasiniz uzulmesin. Sdece ates mi var soğuk algınlığı belirtileri yok mu
Hayır hiç bir soğuk algınlığı belirtisi yok.sadece titremeyle gelen bi ateş

Back
X