Çocuk Hastalıkları YÜKSEK ATEŞ..ANNELER VE SAĞLIK ÇALIŞANLARI YARDIM

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Merhaba,
sizden çok yakın bi arkadaşımın çocuğu için yardım ve fikir rica edicem.Arkadaşımın çocuğu ilk okul 2.sınıfa gidiyor.1,5 haftadır Neredeyse her gece ateşi 39.8 -40 görüyor.Kan tahlili ,idrar,böbrek ciğer röntgen ne varsa yapıldı. ama sonuç yok,temiz çıkıyor. serum alıp ateş düşünce eve dönüyor. ama ertesi gün yada bi sonraki gün vücutta herhangi birşey çıkmadı. en son dün aksam ateşi yine 40 ı gördü. ve Dr araştırma hastanesine sevk etti. Orada başka testler yapılıyormuş. Arkadasım çok endişeli sürekli ağlıyor.Ağzıma almak istemediğim hastalıklar geliyor insanın aklıma. Ona yansıtmıyorum ama bende çok tedirgin oldum. çocukta çok duygusal kırılgan,içli bir çocuk..Fikri olan,başına bunun gibi yada benzer sağlık sorunları gelenlerden yardım rica ediyorum.

Eksik yada yanlış yazım olduysa kusura bakmayın lütfen,moral bozukluğu had safada..
Atesli akdeniz anemisi olmasin.bi arkadasta vardi ilaclarini kullaninca bi sikinti olmuyordu tedavisi olan bi hastalik.detayli kan tahlili istiyo yalnz normal kan tahlilinde ckmiyo

Bazı virütik enfeksiyonlar da başka belirti vermeden yüksek ve devamlı ateşle kendini gösterebiliyor. Aklınıza gelen ismini anmak istemediğim hastalık olsa yanında başka belirtileri de olurdu sanıyorum.
Kan sonucu ne zaman çıkacakmış?

Bazı virütik enfeksiyonlar da başka belirti vermeden yüksek ve devamlı ateşle kendini gösterebiliyor. Aklınıza gelen ismini anmak istemediğim hastalık olsa yanında başka belirtileri de olurdu sanıyorum.
Kan sonucu ne zaman çıkacakmış?
Her şeye bakılmış zaten, görmemişim. Korktuğunuz olsa bir şüphe olurdu doktorda.
İçinizi ferah tutmaya çalışın.

5. yada 6. hastalik olabilir 3 4 gun sonra dokuntu yapmaya baslar eger oyleyse
birde ben kizamik atlatirken kimse anlamamis bi 3 5 gun sadece atesim cikmis nedenide ilk ateslendigim gun annem anlamamis banyo yaptirmis cigerlerime vurmus kizamik salginida cok bu ara ondanda olabilir

Ç
Merhaba,
sizden çok yakın bi arkadaşımın çocuğu için yardım ve fikir rica edicem.Arkadaşımın çocuğu ilk okul 2.sınıfa gidiyor.1,5 haftadır Neredeyse her gece ateşi 39.8 -40 görüyor.Kan tahlili ,idrar,böbrek ciğer röntgen ne varsa yapıldı. ama sonuç yok,temiz çıkıyor. serum alıp ateş düşünce eve dönüyor. ama ertesi gün yada bi sonraki gün vücutta herhangi birşey çıkmadı. en son dün aksam ateşi yine 40 ı gördü. ve Dr araştırma hastanesine sevk etti. Orada başka testler yapılıyormuş. Arkadasım çok endişeli sürekli ağlıyor.Ağzıma almak istemediğim hastalıklar geliyor insanın aklıma. Ona yansıtmıyorum ama bende çok tedirgin oldum. çocukta çok duygusal kırılgan,içli bir çocuk..Fikri olan,başına bunun gibi yada benzer sağlık sorunları gelenlerden yardım rica ediyorum.

Eksik yada yanlış yazım olduysa kusura bakmayın lütfen,moral bozukluğu had safada..
çok geçmiş olsun Allah şifalar versin. Belli oldumu ne olduğu? 😕

Ç

çok geçmiş olsun Allah şifalar versin. Belli oldumu ne olduğu? 😕
bırdaha ateşi cıkmadı canım . doktor cıkarsa kontrol altında tutulacak dedi ama bırdaha cıkmadı. inşallahta cıkmaz. sıkıntı yapınca psıkoljık atesmı yapıyor acaba kendıne bilemedik

Back
X