2000 üstü vajinal 5000 üstü karından görülür. Pazara vajinal için değer katlanmış olur sanırım.Kızlar merhaba.
Adetime 3 gün var kanda gebelik testi yaptırdım beta hcg 370 çıktı bu değer çok mu yüksek doktor adet günün 1 hafta geçmeden bişey Diyemeyiz dedi. Ben biraz telaşlandim açıkçası. Çünkü beni keseyi görmek için pazar günü çağırdı pazar günü adetimi yalnızca bir gün geçmiş olacak. Millet keseyim görmek için adetin den sonra bir hafta bekliyor çevremde hep öyle oldu lütfen bana yardımcı olur musunuz yani benzer durumu yaşayan var mı
Canım sen adetten hemen sonra mı hamile kaldinKızlar merhaba.
Adetime 3 gün var kanda gebelik testi yaptırdım beta hcg 370 çıktı bu değer çok mu yüksek doktor adet günün 1 hafta geçmeden bişey Diyemeyiz dedi. Ben biraz telaşlandim açıkçası. Çünkü beni keseyi görmek için pazar günü çağırdı pazar günü adetimi yalnızca bir gün geçmiş olacak. Millet keseyim görmek için adetin den sonra bir hafta bekliyor çevremde hep öyle oldu lütfen bana yardımcı olur musunuz yani benzer durumu yaşayan var mı
Canım ğstüne görmüşsündür dicem belki ama geçen aydan kalma olsa sanırım daha yüksek çıkardıBilmiyorum ki canim nasıl oldu normalde duzenli yumurtluyordum bu ayda tam 14gun sonra goguslerim sisti dedim yumurtlama donemindeyim bi kac gun gecince kasıklarım fena ağrıyordu doktora gittim 6 gün kala 104 çıktı 3 gün sonra gittim 370e yükselmiş 2 kat güzel artıyor o tmm da adetten önce değerler yüksek gibi geldi o bakımdan danışmak istedim
Canım ğstüne görmüşsündür dicem belki ama geçen aydan kalma olsa sanırım daha yüksek çıkardı
Kızlar merhaba.
Canim ustunden baya bi gecmis cevaplarsan sevinirim. Keseni pazar gunu gorebildin mi. Gordugunde hcg kacti?Kızlar merhaba.
Cok anormal oldugunu sanmiyorum. Benimde son adet 25 aralik 2016. Adetten 21 gun sonra yaptigim ilk test 15 ocak 14.98, 16 ocak 24.87, 18 ocak 92.51, 19 ocak 155.81 canim. Senn hcg takibini devam ettir. Bi kac gun ust uste yap artislarin normal mi ona bakMerhaba.benimde22.aralik 2016 da son adet tarihim.hamilelik testim pozitif cikti.kan tahlili verdim.beta hcg 275.4 cikti dün sabah yaptirdim.normalmi deger yoksa dusukmu.cevap verirseniz cok sevinirim
Cok anormal oldugunu sanmiyorum. Benimde son adet 25 aralik 2016. Adetten 21 gun sonra yaptigim ilk test 15 ocak 14.98, 16 ocak 24.87, 18 ocak 92.51, 19 ocak 155.81 canim. Senn hcg takibini devam ettir. Bi kac gun ust uste yap artislarin normal mi ona bak
Bana normal gibi geldi ama tabi doktor bilir en iyisiniBenimde degerlerim
15.01.2017 49.04
17.01.2017 125.4
19.01.2017 275.4 bu şeklide.normalmi sizce
Benim adetin 26. Gunu 155 cikmis, senin adetin 26. Gunu 125. Hemen hemen yakin bi problem yok benceBenimde degerlerim
15.01.2017 49.04
17.01.2017 125.4
19.01.2017 275.4 bu şeklide.normalmi sizce
Canım. Adetten sonra ki mı adetten once ki mı değerin bu ? Örneğin adetten 3 gun once yada 3 gun sonra ki gubu yazarsan yardımcı olurum.Merhaba.benimde22.aralik 2016 da son adet tarihim.hamilelik testim pozitif cikti.kan tahlili verdim.beta hcg 275.4 cikti dün sabah yaptirdim.normalmi deger yoksa dusukmu.cevap verirseniz cok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?