- 12 Ocak 2017
- 1.116
- 431
- 38
- 32
Değerin güzel canım doktorunda söyler sana hayırlı uğurlu olsunBenimde degerlerim
15.01.2017 49.04
17.01.2017 125.4
19.01.2017 275.4 bu şeklide.normalmi sizce
Canim benim degerlerim hakkinda ne dusunuyorsun. Benim adetim normalde 22 Ocak 2017.Canım. Adetten sonra ki mı adetten once ki mı değerin bu ? Örneğin adetten 3 gun once yada 3 gun sonra ki gubu yazarsan yardımcı olurum.
Canim benim degerlerim hakkinda ne dusunuyorsun. Benim adetim normalde 22 Ocak 2017.
Degerlerim
15 ocak 14.98 (Adetten 7 gun once)
16 ocak 24.87 (Adetten 6 gun once)
18 ocak 92.51 (Adetten 4 gun once)
19 Ocak 155.81 (Adetten 3 gun once)
Nce degerlerin guzel ve duzenli artiş gosteriyor canim.insallah saglikla alirsin bebegini kucaginaCanim benim degerlerim hakkinda ne dusunuyorsun. Benim adetim normalde 22 Ocak 2017.
Degerlerim
Adetten önceki deger.22 aralikta adet olmustum en son.Canım. Adetten sonra ki mı adetten once ki mı değerin bu ? Örneğin adetten 3 gun once yada 3 gun sonra ki gubu yazarsan yardımı olurum.
Çok güzel canım sıkıntı yokCanim benim degerlerim hakkinda ne dusunuyorsun. Benim adetim normalde 22 Ocak 2017.
Degerlerim
Değerin güzel rahat olAdetten önceki deger.22 aralikta adet olmustum en son.
Degerler bu sekilde artarsa carsamba gunu keseyi gorurum diye dusunuyorum insallahÇok güzel canım sıkıntı yok
Görürsün canım rahat olDegerler bu sekilde artarsa carsamba gunu keseyi gorurum diye dusunuyorum insallah
Canim sen anliyorsun gibime geldi zahmet olmazsa yardimci olur musun. Deger hesaplamayi biliyor musun. Bu deger artisina gore carsambaya bu deger kac olur? 2 kat 3 kat artis vs biseyler bahsediyorlar cozemedim ben bi hesap yaptim ama ne kadar dogru bilemiyorumGörürsün canım rahat ol
700 civarı olur gibi bir tahminim var vajinal ultrasonla görülebilir.karindan görülebilmesi için diğer haftaya randevu verir.cunku adetten bir hafta sonra görülüyor.daha çok yeni çünkü.Canim sen anliyorsun gibime geldi zahmet olmazsa yardimci olur musun. Deger hesaplamayi biliyor musun. Bu deger artisina gore carsambaya bu deger kac olur? 2 kat 3 kat artis vs biseyler bahsediyorlar cozemedim ben bi hesap yaptim ama ne kadar dogru bilemiyorum
Hadi ya benim tahminime gore 1000i gecer diye dusunuyordum 2 kat artis gosteriyorsa. 1000den sonra vajinal ultrasonla gozuktugunu okudum700 civarı olur gibi bir tahminim var vajinal ultrasonla görülebilir.karindan görülebilmesi için diğer haftaya randevu verir.cunku adetten bir hafta sonra görülüyor.daha çok yeni çünkü.
Canım pardon ben yanlış hesaplamasını bine yakın bir sayı olur ama alttan görülebilir karından haftaya görürsün.keseye beş haftalikken bakılıyor.sen dört haftaliksin şu anHadi ya benim tahminime gore 1000i gecer diye dusunuyordum 2 kat artis gosteriyorsa. 1000den sonra vajinal ultrasonla gozuktugunu okudum
Yarin yine beta hcg bakicak doktor.bakalim o nasil cikicak.çarsamba gorunurmu ya cok heyecanli bi duyguDegerler bu sekilde artarsa carsamba gunu keseyi gorurum diye dusunuyorum insallah
Canim ben şöyle hesaplamistimCanım pardon ben yanlış hesaplamasını bine yakın bir sayı olur ama alttan görülebilir karından haftaya görürsün.keseye beş haftalikken bakılıyor.sen dört haftaliksin şu an
Ay dayanmasi cok zor. Benim henuz 3 hafta 5 gunlukCanım böyle bir hesaplama çeşidi yok.ayrics bu kadar hesaplanan çok yanlış.tskilma buralara.beta hcg değeri günlük değil. İki güne bir iki katı artar ben o şekilde hesapladım doğrusunda o şekilde.internetten baktığı da görürsün.yakladik benim dediğim civarda çıkıyor.bu hafta doktor alttan belki keseyi görür.ben tasvip etmiyorum.butun kadın lar gibi beşinci haftada karından görülür kese.
Amiiiinnnn canım..allah herkese hayırlı sağlıklı evlat versin.kimseye evlat acısı yaşatmasın..çok şükür dışarıya bir kanamam yok.sarı çok açık kahverengi akintilarim oluyor ara ara.oda zaten normal.diyorlar.bana doktor marasa bile gitme dedi 15 gün yataktan çıkmak yok sen yolculuğu bile kaldirqmayabilirsin dedi bana.insan nasıl korkmasın.gerizekali adam .Canim ben şöyle hesaplamistim
Adetin 22. Gunu 14,98
Adetin 23. Gunu 24,87
Adetin 25. Gunu 92,51 (23. Gune gore gunde 30 artmis)
Adetin 26. Gunu 155,81 (25.gune gore 60 kusur artmis)
27 gun 255 (tahminen ortalama 100 artsa 255)
28 gun 400 (tahmini 150 artsa)
29 gun 600 (tahmini 200 artsa)
30 gun 850 (tahmini 250 artsa)
31 gun 1150 (tahmini 300 artsa)
32 gun carsmba 1500 ( tahmini 350 artsa)
Gibi dusunmustum. Hatta az az hesapladim. Yanlis mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?