ara doktorunu bı cnm 15 aralıkda hsg cektrdıgıne göre ne zaman basladın ilşkiyebirde ben aralık 15de hsg çektirdim dr bu ay korun radyasyon aldın dedi dinlemedim birşey olurmuki sağlık ocağında baktırdım dr uma haber vermedim
aynenn ikizz olabılırrCanım tebrik ederim bitanemo bir sorun olabilir evet ama şöyle bir sorun aynı anda ağlayan iki tane aynı anda acıkan iki tane yaniiiiii ikiz olabilir mi acabaaaaa....
Ben işe gidiyorum o geliyor evesabah iş dönüşü tenhada kıstır tatlım :)
Ya işi zorunlu onun elinde değil ama ben sinir oldum yinede... Çok şükür uflamiyor şimdilik. . Yaaa amaaa... Dedim anladı hemen yarın akşama kaldı napalım dedi. :)benmki gece 2 de dürtüklüo bnı uyuyodu top aatsan uyanmaz ıkı sokulayım dedım soguktu hava hemen uyandı yapalımmı dyo yok dedım hadı hadı dıo sabah 5te yaparız dedım kandrdımm heveslendıı aama kalkmadım tabı aksama bakalım aksılık cıkmazsa
benimkide aralığın 12 sinde idibugundu canım 5 ocak
adetın kacıncı gunu kız bugunn önmlı gunler gectımı sıkma canını aksama belkı olur gec gelsedeBen işe gidiyorum o geliyor eveyarın akşama kaldı. . Hayırlısı bakalım.
Ya işi zorunlu onun elinde değil ama ben sinir oldum yinede... Çok şükür uflamiyor şimdilik. . Yaaa amaaa... Dedim anladı hemen yarın akşama kaldı napalım dedi. :)
Of ama çok sinirliyim(((
Hayırlı olsun :)) hamiş duası kabul dua bekleriz. .kızlarrrrrrrrrrrrrr bhcg 580
benimde aklıma ilk ikiz geldiii :) tatlım biz de hsg çekildik,antibiyotik kullandık korunmayın dedi doktor kötü bi durum olsa bize de korun derlerdi...bugun bat günü çok yüksek değilmi yaaa Allah korusun sorunmu var acaba
hemde ben ilşki oldugu zaman monodoks adlı antıbıyotık kullandım bır hafta boyuncaabenimde aklıma ilk ikiz geldiii :) tatlım biz de hsg çekildik,antibiyotik kullandık korunmayın dedi doktor kötü bi durum olsa bize de korun derlerdi...
Sabah gelir ancak yarın akşama kaldı bizim iş. . Oyyy hamiş olsamda kurtulsam şu dertten. Ben uflucam aslında ama işte. . Bebiş için demiyorum..adetın kacıncı gunu kız bugunn önmlı gunler gectımı sıkma canını aksama belkı olur gec gelsede
sen sımdı doktorunu aramaya calıs yada yarın ılk işin bi doktora görünmek olsn sakın ertelemekızlar ben minyom 48 kiloyum Allah bilirde yani bilemedim
olsnn cnm sıkma canını sabaha karsı yapabılıosann da yap erkekler fantazıye düşkünlerr o anlamda bişeyler dersen agına düşücektirSabah gelir ancak yarın akşama kaldı bizim iş. . Oyyy hamiş olsamda kurtulsam şu dertten. Ben uflucam aslında ama işte. . Bebiş için demiyorum..
canım bende senin gibiyim.kızlar ben minyom 48 kiloyum Allah bilirde yani bilemedim
senın bu degerının ikizden baska şansı yokk cnm cünküü zamanlamada cok az ilşkide bu yana 18 gun gecmısrben 15 aralıkta hsg çektirdim 3 gün sonra ilişkiye başladık yumurtlama günümde ctsi pazar arasıydı
:)) ağıma düşürcem de kayınvalide sultan geliyor nasıl olcak haftaya işler bilmiyorum. Gerçi daha adet yeni bitti niye üzüyorsam kendimi ... sinir oluyorum her şey karşı sanki bizim bebiş işine. . Önce eş uf puf ederdi şimdi iş. . :)olsnn cnm sıkma canını sabaha karsı yapabılıosann da yap erkekler fantazıye düşkünlerr o anlamda bişeyler dersen agına düşücektir
İkiz olsa keşke benimde :))ben 15 aralıkta hsg çektirdim 3 gün sonra ilişkiye başladık yumurtlama günümde ctsi pazar arasıydı
adetın 12 gününden sonra basla ilşkiye 14,20 ye kadar:)) ağıma düşürcem de kayınvalide sultan geliyor nasıl olcak haftaya işler bilmiyorum. Gerçi daha adet yeni bitti niye üzüyorsam kendimi ... sinir oluyorum her şey karşı sanki bizim bebiş işine. . Önce eş uf puf ederdi şimdi iş. . :)
Canım benim doktor FSH la falan ilgilenmiyor.. Ekim ayında 3 yumurta il e tedaviye başladı.. Yumurtalar büyümedi iptal oldu tedavim. O ay FSH 40 çıkmıştı.. Geçen ay 18 di..canım fsh 15 ti ikinci tüp bebek denememi yaptım ben 6 yumurta toplandı, ama kısmet değilmiş, olmayınca olmuyor... cyclo ile adet düzene girer aslında,adet düzensizliğin varmıydı?tahmin edebiliyorum dr dan ne kadar çok sıkıldığını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?