amın cnm ınsallah bol bol dua et bıze sen trabzondaydın dımı cnm özelden konusmustukk öle hatrlıormmm ama doktoruu ertelemeinşallah sağlıklı olur kucağıma alırımda ikiz tek Allah bilir Allahım hepimize sıraylaaaaa bu duyguyu yaşatsın inşallahhhhh
12 14 16 18 20 mi...adetın 12 gününden sonra basla ilşkiye 14,20 ye kadar
ÇOK ŞÜKÜRben de inanıyorum tatlım, Rabbim dermansız dert vermesin, hamdolsun halimizde ne var ki?
amın cnm ıns evet 10,12,14,16,18,20 bence en idealler bunlar tabı bırde adetın bttgı ilk gunn varr ben onu yapamadım bu ayyy adetın 8.gunu basladım ilşkiye 8,10,12 olcak bugun öyle oyle devam et doktorumbana dmeıstı12 14 16 18 20 mi...
Bugün 6. Gün.
10. Gün doktor kontrolü var yumoslar kontrol edilecek iğne olursam 36 saat sonra. .. ıgneye göre değişecek takvimm
Hayırlısı ya ins bu ay hamiş oluruz :)
evet canım trabzondayım 2 gün sonraki artışa göre gidecm canım dr umda öyle der biliyorum sonuçla gitmem daha iyi olcakamın cnm ınsallah bol bol dua et bıze sen trabzondaydın dımı cnm özelden konusmustukk öle hatrlıormmm ama doktoruu erteleme
Canıımmm çok sevindim,gözün aydın :) Allah tamamına erdirsin,kucağında sevdirsin inşallahh....ben 15 aralıkta hsg çektirdim 3 gün sonra ilişkiye başladık yumurtlama günümde ctsi pazar arasıydı
inşallah sağlıklı olur kucağıma alırımda ikiz tek Allah bilir Allahım hepimize sıraylaaaaa bu duyguyu yaşatsın inşallahhhhh
Hiç denk getiremiyoruz biz bence.. igneden 36 saat sonra oluyor sonrasi saldim cayira mevlam kayira..Bakalım bu ay ins kaliteli olur yumoslar ve dollenir :)amın cnm ıns evet 10,12,14,16,18,20 bence en idealler bunlar tabı bırde adetın bttgı ilk gunn varr ben onu yapamadım bu ayyy adetın 8.gunu basladım ilşkiye 8,10,12 olcak bugun öyle oyle devam et doktorumbana dmeıstı
trabzonlu musunuz :) annemde rize lide merak ettim :))evet canım trabzondayım 2 gün sonraki artışa göre gidecm canım dr umda öyle der biliyorum sonuçla gitmem daha iyi olcak
amın cnm ınsallah tek ıstegımızz bu allah herbıırımze saglıklı hayırlı evlatlar nasıp etsın ınsallahHiç denk getiremiyoruz biz bence.. igneden 36 saat sonra oluyor sonrasi saldim cayira mevlam kayira..Bakalım bu ay ins kaliteli olur yumoslar ve dollenir :)
aynenn cnm hadı ınsallah hayırlı haberlerle dönersınevet canım trabzondayım 2 gün sonraki artışa göre gidecm canım dr umda öyle der biliyorum sonuçla gitmem daha iyi olcak
İnş cnm ins. ..amın cnm ınsallah tek ıstegımızz bu allah herbıırımze saglıklı hayırlı evlatlar nasıp etsın ınsallah
salma salmamaya clıs
yap cnm gcn ay bend bı ton sey yaptm çokda kür uyguladım ama olmadı bu ay hıcbısey yapmadmmmmmmmm sadece bal tarcın sabah bırde hayıt hayıtımda btmek uzere zaten almam lazm en kısa zamanda çok ters bıryerde oturuyorm heryer uzakİnş cnm ins. ..
Salmamak için elimden geleni yapıcam :)
Bal hiç sevmediğim halde yiyorum o karışımı bende.. İnş bu ay çalışmalarımız sonuç verir :)yap cnm gcn ay bend bı ton sey yaptm çokda kür uyguladım ama olmadı bu ay hıcbısey yapmadmmmmmmmm sadece bal tarcın sabah bırde hayıt hayıtımda btmek uzere zaten almam lazm en kısa zamanda çok ters bıryerde oturuyorm heryer uzak
Trabzonda hangi doktora gidiyorsunuz?evet canım trabzondayım 2 gün sonraki artışa göre gidecm canım dr umda öyle der biliyorum sonuçla gitmem daha iyi olcak
ınsallah cnmm ben balı severım ama kararındaa tabı ac karnına bayılıo ıcım orası ayrıBal hiç sevmediğim halde yiyorum o karışımı bende.. İnş bu ay çalışmalarımız sonuç verir :)
çoğull olabilirrrrbugun bat günü çok yüksek değilmi yaaa Allah korusun sorunmu var acaba
öptüükkk cnmmmmmmmmmmmm byyyyKızlar ben çıkıyorum inşallah yarın sabah 4.yü listede görmek dileğiyle hepinizi öpüyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?