- 29 Haziran 2010
- 321
- 292
- 303
- Konu Sahibi smoothcriminal
-
Kaan Aydos damı nebido iğneyle fsh ve lh ı düşürüyorCnm bizim doktor nebido igne yaptirmisti sonrada baska bi ilacla hormon tedavisi devam etmisti istenilen duzeye getirmek icin.
canım bizim de fsh ımız 18 , henüz herhangi bir tedaviye başlamadık.Ocak ayında emre hocadan randevu aldık,tedaviye emre hocada başlamaya karar verdik hayırlısıyla.fsh normal değere gelebilirse sperm üretimi başlıyor mu ?Cnm bizim doktor nebido igne yaptirmisti sonrada baska bi ilacla hormon tedavisi devam etmisti istenilen duzeye getirmek icin.
canım bizim de fsh ımız 18 , henüz herhangi bir tedaviye başlamadık.Ocak ayında emre hocadan randevu aldık,tedaviye emre hocada başlamaya karar verdik hayırlısıyla.fsh normal değere gelebilirse sperm üretimi başlıyor mu ?
Lh degerini hatirlamiorum ama o igneyle fshi istenilen seviyeye cekmisti kaan hocaKaan Aydos damı nebido iğneyle fsh ve lh ı düşürüyor
bir arkadaş iğne tedavisiyle 1 ayda fsh değerinin düştüğünü yazmıştı ama 6 aydır 0 lara inen fsh yükselmemiş bir türlü.tedavi sürecinin zorlu,bezdirici olacağını görüyorum ama ne yazık ki başka çaremiz yok..siz neden tese yaptırmadınız canım ? durumu kabullenip hayatımıza devam edeceğiz sonucunu çıkardım yazdıklarından...Cnm biz psikolojik olarak devam edemedik tedaviye.beklemek cok zor...en son fish testi yaptirdik sonucunu hatirlayamadim simdide.yine cikmadi bizde.ama sizdede cikmiycak die bisi yok.esim mikro tese amrliyati olmadan biraktik biz belki olsaydi cikardi...bilemiyorum ki....ama moral bozmadan tedaviyi birakmadan sonuna kadar gidin benim yaptigim bezginligi yapmain...
Esim de kaan Aydos hastası 6 aydır düşmüyor fsh bu durum iyi değilmişFsh düsünce sperm üretimi olur mu acaba kizlar ? :/
üzerinden çok vakit geçti inşallah okuyup cevap verebilirsin.fsh kaçtı eşinizin ve sonuç ne olduEsim de kaan Aydos hastası 6 aydır düşmüyor fsh bu durum iyi değilmiş
Fsh ve LG değerinin kaç olması gerekiyorüzerinden çok vakit geçti inşallah okuyup cevap verebilirsin.fsh kaçtı eşinizin ve sonuç ne oldu
fsh 3-4 olması gerekirmiş.Fsh ve LG değerinin kaç olması gerekiyor
fsh 3-4 olması gerekirmiş.
Lh bizim fsh 2.83 düşük mülg ne demek anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?