Erkek İnfertilitesi yüksek fsh değerinin düşürülmesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

smoothcriminal

Ah biçare gönlüm..Devasını bir tek Hakk'ta arar.
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2010
321
292
303
Arkadaşlar merhaba...Fsh yüksekliği sebebiyle eşi azo. olanlar aynı başlık altında tedavi süreçleri ve doktorlarımızın öngördüğü yöntemleri paylaşalım.

Cnm bizim doktor nebido igne yaptirmisti sonrada baska bi ilacla hormon tedavisi devam etmisti istenilen duzeye getirmek icin.
canım bizim de fsh ımız 18 , henüz herhangi bir tedaviye başlamadık.Ocak ayında emre hocadan randevu aldık,tedaviye emre hocada başlamaya karar verdik hayırlısıyla.fsh normal değere gelebilirse sperm üretimi başlıyor mu ?

Cnm biz psikolojik olarak devam edemedik tedaviye.beklemek cok zor...en son fish testi yaptirdik sonucunu hatirlayamadim simdide.yine cikmadi bizde.ama sizdede cikmiycak die bisi yok.esim mikro tese amrliyati olmadan biraktik biz belki olsaydi cikardi...bilemiyorum ki....ama moral bozmadan tedaviyi birakmadan sonuna kadar gidin benim yaptigim bezginligi yapmain...

bir arkadaş iğne tedavisiyle 1 ayda fsh değerinin düştüğünü yazmıştı ama 6 aydır 0 lara inen fsh yükselmemiş bir türlü.tedavi sürecinin zorlu,bezdirici olacağını görüyorum ama ne yazık ki başka çaremiz yok..siz neden tese yaptırmadınız canım ? durumu kabullenip hayatımıza devam edeceğiz sonucunu çıkardım yazdıklarından...

Yok...sakin...oyle bir izlenim verdiysem cok uzulurum...ben biraz sabirsizim ve tayinciyiz.hani tayin cikarsa daha zor olur die birazda baska nedenlerle biz donasyon denedik maalesef olmadi.bende icimden dedim esimin gozleri olmayacaksa o bebekte olmasin dedim simdi tekrar tedaviye basliycaz allah nasip ederse..

şimdi anladımmm bizde tayinciyiz..öyle olunca büyük şehirlerde uzak olduğu için herşey sıkıntı oluyor.randevular aylar sonrasına kalıyor bize de sürekli beklemek düşüyor maalesef kimde başlama planındasınız tedaviye ?

Kaan hocaya gidicez yine.guven verdi bize zaten ondan iyisini duymadim hayirlisi olsun hakkimizda :) 2015 bizim yilimiz olur insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…