Yüksek FSH hamile kalamiyorum

Zxcvvn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2023
1.066
225
53
Merhabalar hanımlar benim FSH 9.99 çıktı adetliyken doktor bana normal dedi bir şey demedi yani sonra bir baskasina sordum ben bana değerin yüksek hemen tüp bebek olman gerekiyor dedi şaşırdım ya böyle birşey olsa doktor soylemezmiydi bir buçuk yıllık evliyim bu arada hiç hamile kalmadım hayır tohumunu demleyip içiyorum yeni başladım faydası olurmu

Benim ocak ayında fsh değerim 9.30 çıkmıştı banada doktorum bir sorun olduğunu soylemedi . Mart ayında bir gebelik yaşadım ama maalesef kimyasal oldu . Daha sonrasında yediğim içtiğim herseye dikkat ettim sigara içiyordum bıraktım, d vitamini takviyesi aldım ki bu en önemlisi, demir ilaçları kullandım, folik asit kullandım, testere dişli aslan pençesi kaynattım içtim, hacamatta yaptırdım ve temmuzda değerimi ölçtürdüğümde 4.88 çıktı ondan oncesinde hic baktırmamıştım zaten :) adetlerinizde düzenliyse korkmayın vitaminlerinize ve beslenmezine dikkat ederseniz düşer

Sevindim ya korktum bende ne güzel sizinki düşmüş darısı benim başıma ben sizin kadar vitaminler kullanmadım sadece hayıt tohumu çayı ve bal,arı poleni ve çörek otu karışımı yiyorum sabah akşam insallah fayda sağlar ve hamile kalırız sağlıklı bir şekilde alırız bebeğimizi kucagimiza

Merhaba korkulacak kadar yukske bi değeriniz yok emin olun. Benim Fsh degerim 34 ve lh değerim 27. Dün doktorum çok yüksek olduğunu ve normal yolla hamile kalmamın imkansız olduğunu söyledi çok çok zor mümkün değil diye konuştu o odadan çıktığımda gözyaşlarına hakim olamadim çok kötü hissediyorum kendimi. Sizinki düşer hiç canınızı sıkmayın çünkü benimki gibi yüksek değil. Hatta ben şu an adet göremiyorum en son 25 temmuzda oldum ilaçla tedavi olucam. Ama bize acilen tüp bebek merkezine başvurmamızi söyledi hiç vakit kaybetmeden

Canım benim arkadaşımın da fsh değeri 38 çıkmıştı yıllar önce. O da regl olamıyordu. Doktor çocuk için tüp benek önermişti. Arkadaşım Hayıt tohumunu her gün kaynatıp içti sonra hamile kaldı çocuğu baya büyüdü şimdi. İkinci çocuk düşünüyordu tekrar doktora gitmiş yine yüksek çıkmış fsh. İki ay Hayıt tohumu içtim 5 e düştü dedi. Yeniden hamile kaldı. Onu da geçen hafta doğurdu :) benim fsh değerim de 8 çıkmıştı endişelenmiştim. Hiç endişelenme ben 38 le hamile kaldıysam herkes kalır dedi

Canım özelden yazıyorum birazdan bakarsan sevinirim

Anladım ama sakın moral bozmayin ben bu konu hakkında çok araştırma yaptım bitkisel otlarla gerçekten düşüyor FSH ama siz vakit kaybetmek istemiyorum derseniz yine tüp bebek yaptiranilirsiniz herkes normal bor sekilde hamile kalacak diye bir şey yok her insanın sinanmasi farklı bizimki bu sekildeymis Allah'ım hayirlisiula her kuluna kolaylıkla sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin evlat kucağını boş birakmasin

Doğru haklisin canım hayıt tohumu bir mucize rabbimin en güzel mucizesi bende içiyorum inşallah bana da bizede fayda sağlayacak

Bitkisel olarak hayit otu diyorlar ama denemedim henüz denemeye değer zaten bitkisel. Deneyeceğim fakat sonuç alırmıyım bilmiyorum. Tüp bebek içinde önce eşimin ikna olması ve benim bu stresten çıkıp kafamı toparlamam lazim nasıl bi yol izleyeceğimizi şu an bilmiyorum kafam aşırı karışık tek bildiğim acele etmemiz gerektiği Dediginiz gibi belkide bizde bu şekilde sınamıyoruz. Ama hamdolsun benim bir evlâdım var ve o normal yolla olmuştu. Şimdi ikinci içinde durum bu şekilde denildi Allaha sığınıyorum umarım bizim içinde güzel planlsri vardır çünkü canım aşırı yanıyor. Değerimin bu kadar yüksek olması 31 yaşındayım bu yaşıma göre sanki 45-50 hatta 55 yaşındaki yani annemle aynı değerlere sahip olmak çok canımı acıtıyor. Allah büyük ne diyeyim

Kötü dusunmeyin lütfen olur inslalah Rabbimin izniyle zaten bir tane yavrumuz varmış ikincisinde olur yumrtanizi dondurma bilirsiniz istediginiz zmanda tüp bebek yaptirabilirsiniz belki kendiliğinden olacak sonra ama siz yinede yumrtanizi toplattirin embriyonuzu dondurtun beklersiniz normal yolla olmazsa bu dondurulmuş embriyoyla tüp bebek denersiniz yani Allah göstermesin ben öyle birşey olacağını düşünmüyorum ama yumrtan biterse menepoza girersen elinde dondurulmuş embriyolarin olur hem onlar beş 6 sene bekliyorlar dondurulmuş şekilde

Çok teşekkür ederim bu bilgi için bilgim yoktu. Inşallah hayırlısıyla nasip olur bi kere daha. Bir 2-3 yıl ileriye gitmek istiyorum o kadar yıprandım kaç gündür

Çok teşekkür ederim bu bilgi için bilgim yoktu. Inşallah hayırlısıyla nasip olur bi kere daha. Bir 2-3 yıl ileriye gitmek istiyorum o kadar yıprandım kaç gündür
Sıkıntı etme kendine zaten bir çocuğun var insanlardan laf duymuyorsun en azından sen den kotuleride var ben mesela 1 buçuk yıllık evliyim herkes bana kısır gözüyle bakıyor çocuk ne zman niye çocuğunuz yok acır gözüyle bakıyorlar

Canım geç olmadan tüp bebek yap bu ay bende tüp bebek başlicam bende 1 yıldır evliyim 5 aydır bunla uğraşıyorum sakın zaman kaybetme tek doktorlarda görme farklı farklı doktorlara gitt

Canım geç olmadan tüp bebek yap bu ay bende tüp bebek başlicam bende 1 yıldır evliyim 5 aydır bunla uğraşıyorum sakın zaman kaybetme tek doktorlarda görme farklı farklı doktorlara gitt
İşte 20 gün sonra başka bi doktora gidecegiz hayıt tohumu çayı içiyorum inşallah düşmüştür senin FSH kaçtı canim

Hiç birsey kullanmadim adet olunca tekrar gel dedi hemde amh testinin sonucuna bakarız dedi tamam dedim sadece bol su bide yeşillik marul nane maydonoz roka yedim limon bide bu kadar abur cubur yemedim yağlı yemekleri bide bol yoğurt yedim ekmek bile bir lokma yemidimdir 1 günde ama toksinlerin atılması için 2 buçuk litre su içiyordum hiç sevmem su icmeyi bide
Ooo maşallah nasıl da güzel düşmüş FSH nasıl düştü ilaç flan kullandinmi

Aynı durumdayım ilaçla yeni adet oldum 38 fsh ile tüp bebek denemek istedim ama tedavi yarım kaldı

Aynı durumdayım ilaçla yeni adet oldum 38 fsh ile tüp bebek denemek istedim ama tedavi yarım kaldı
Merhaba sizin lh değeriniz kaç acaba ? Amh ölctürdünüz mu ? Ben şükür ilaç kullanmadan adet olabildim. 68 günün sonunda. 1 senede 3 kere bu şekilde gecikmem oldu en gecikmelisi en sonuydu şükür olabildim. Kistte var bende malesef ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…