Yüksek FSH hamile kalamiyorum

Lh 23.9 ama bnm derdim fsh.sıcak basmaları yüzünden aklımı yitirecek gibi oluyorum

Amh 0.03 erken menepoz dediler

Değil maalesef.iki buçuk aydan sonra cylo prognova diye bi ilaçla oldum
Sizide soru yağmuruna tuttumda kusura bakmayın çocuğunuz varmı yani çocuk için mi bu kadar uzuluyorsunuz benim çocuğum yok mesela ben çok korkuyorum yaşımda daha 23

Sizide soru yağmuruna tuttumda kusura bakmayın çocuğunuz varmı yani çocuk için mi bu kadar uzuluyorsunuz benim çocuğum yok mesela ben çok korkuyorum yaşımda daha 23
Hiç önemli değil bizi bizden başka kimse anlamaz istediğiniz gibi sorabilirsiniz.Çocuğum yok 2 kere tüp bebek denedim olmadı bi kere kendim hamile kaldım kimyasal gebelik oldu

Ya aslında ben bu testi vereli bir sene olacak nerdeyse Şubat'ta vermiştim ama ilgisiz doktorlar sayesinde bilemedim sınırda olduğunu şimdi belkide iyice yükseldi hayıt tohumu çayı içiyorum bugün 29. Günüm adet olmadim bana fayda etmedi galiba

Gebelik testi yaptınız mı

Hiç önemli değil bizi bizden başka kimse anlamaz istediğiniz gibi sorabilirsiniz.Çocuğum yok 2 kere tüp bebek denedim olmadı bi kere kendim hamile kaldım kimyasal gebelik oldu
Yaa öylemi ben çocuğunuz var sanıyordum rabbim bizede nasip etsin çok zormuş evlat sahibi olamamak başkalarının çocuğuna gözlerin dolu dolu bakmak eve gelince saatlerce ağlamak bizimde sinanmamiz bu demekkki sabrın sonu selamet demişler Allah'ım bizede nasio etsin inşallah

Gebelik testi yaptınız mı
5 gün önce yaptım tek çizgi çıktı ama hamilelik belirtisi de yok yani hiç bir şekilde adet olacam biliyorum ama gecikiyor günlerim huzursuz geçiyor her lavobaya gidecegimde adet olmuşumdur inşallah diye gidiyorum

Hiç öyle düşünmeyin ağlamayın üzülmeyin.Her hastalığın başı stres biraz rahatlayın spor yapın başka şeylerle ilgilenin.Ayrıca gecikmeniz için yarın bir doktora gidin

Şubattan bu yana düzenlimiydi adetiniz
Evet günü gununeydi sonra bir doktora gittim hormonlarıma baktı ca 125 çok yüksek çıktı yumurtalık kanseri olabilir dedi dünyam başıma yıkıldı megersem enfeksiyon geçirmiştim üç gün önce ben onun etkisiymis sonra iki adet arası ilişkiden sonra kan gelmeye başladı al ona da bı stres sonra o da düzeldi sonra göğsümde kitle gibi birşeyler geldi elime bir iki ay onu stres ettim korktum sonra iki kere klomen çatlatma iğnesi kullandım eşimin ailesiyle yemeklerimiz birdi ona stres yaptım klomenden sonra sol alt kasığımda sancilar çıktı beş altı aydır çekiyorumona stres yaptım korkumdan doktora gidemedim sonra FSH hormonumun yüksek olduğunu öğrendim erken menopoz fln işte al sana bir daha stres sonra ne olduysa oldu adet madet düzeni kalmadı bende 32 33 günde geliyor bı geldiğinde düzgün gelmiyor bir gün az gelip sonra iki gün sonra normale dönüyor

Hiç öyle düşünmeyin ağlamayın üzülmeyin.Her hastalığın başı stres biraz rahatlayın spor yapın başka şeylerle ilgilenin.Ayrıca gecikmeniz için yarın bir doktora gidin
Sağolun Konya'da çok iyi bı doktor var ona randevu aldık üç ay öncesinden ancak ekimin sonuna verdiler randevuyu o zman gideceğim işte 15 gün kaldı sabredecem o güne kadar

Kesinlikle stresten.Boşverin herşeyi kötü bir teselli olacak ama yarına çıkacağımızın garantisi yok nefes aldığınız anlarıda stres ve huzursuzlukla kendinize zehir etmeyin.Nasipten öte yol yok

Sağolun Konya'da çok iyi bı doktor var ona randevu aldık üç ay öncesinden ancak ekimin sonuna verdiler randevuyu o zman gideceğim işte 15 gün kaldı sabredecem o güne kadar
Canım ben 35 yaşındayım FSH 11.8 18 aydır bebek istiyorum. Doktorum düzenli adet görüp yumurtlayıp çatladığım için sorun yok diyor. Ben yaşım ileri olduğundan aşılama denedim. Son aşılamamı oldum sonuç bekliyorum. Henüz tüp bebek düşünmüyorum. Doktorumla birlikte hareket ediyorum. Güvendiğin bir doktora git. En doğru yönlendirmeyi sana o yapacaktır. Elaleme bakma sen. Üzülme

Kesinlikle stresten.Boşverin herşeyi kötü bir teselli olacak ama yarına çıkacağımızın garantisi yok nefes aldığınız anlarıda stres ve huzursuzlukla kendinize zehir etmeyin.Nasipten öte yol yok
Aynen öyle ama işte bı geldimi de ust üste gelirya aynı benimkide öyle oldu inşallah strestendir ve düzelir bir an evvel benimkide sinizkide

İç anadoluda bir numara doktor ona randevu aldık
Sizin yaşınız 35 çocuğunuz flan varmı benim adetlerim düzenli olsa korkmayacagim ama düzeni gitti yani ondan korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…