• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüksek fsh ile tüp bebek başarılı olan var mı ?

Ben yaşadığım ilçede özelde çektirdim çok narkozlu olmasını istedim gözümü çok korkuttular doktorum kesinlikle anesteziye gerek olmadığını eski cihazlar acılıydı bu öyle değil dedi gerçekten de bir kez ani bir acı hissettim oda öyle abartılacak bir ağrı değildi hatta normalde sıvı gönderirken acı oluyormuş sancı gibi ben onu bile çok hafif hissettim ki acı eşiğimde çok düşüktür
İçimi rahatlattıniz sagolun bayılanlari felan okuyunca çok tedirgin oldum bulursam devlette deneyeceğim bende

Benim fsh 24 du

Sakın takılma yüksekti düşürdüm sonra en aza indirdim hormon bunlar gelip gececi ama şöyle diyim uyku erken uyumak çok faydalı ve stresten uzak durmak evet ben embriyo dondurdum ilk tramsferim negatif hersey iyiydi doktor bile sasirdi acaba vucudummu kabul etmiyor anlmaadim 2. Transfer oncesi görüşeceğim bakalım rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun
Nasıl düşürdün kuzucum ben düşüremiyırum 🙁

Hsg yi devlette mi özelde mi cektirdiniz acı oldu mu bende çektirecegim özelde 20 bin diyorlar devlette çekilmeye de korkuyorum açıkçası zaten devlette sıra bulabilir miyim onu da bilmiyorum
Geçen sene 10 bin vermiştim tüpler ya kapalı olursa diye narkozsuz başladık öle devam etti dayanılmıcak acı değil. Eğer çok ağrırsa devlette deneyip işlemi durdurup özelde narkozlu demeyebilirsin tüpler kapalıysa ağrı yapıyor sanırım onun dışında dayanılmıcak acısı yok ne adet sancıları çekiyoruz

Back
X