benim gibi gebelik şekeri yüksek çıkan var mı?? şimdilik diyet uygulamamı söyledi diyetisyen. 2 hafta sonra açlık tokluk şekerine bakılıp insülin tedavisine başlanıp başlanmayacağına karar verilecek.
Sizinki sınıda banada aynısını demişt doktor 150 ye kadar sınır kabul ediliyor.
144 çıkmıştı bende de .
Ama endişelenmeyin , bebeğin suyu fazla değilse ve bebek irileşmediyse etkilenmemiş demekmiş şekerden.
Sizinki sınıda banada aynısını demişt doktor 150 ye kadar sınır kabul ediliyor.
144 çıkmıştı bende de .
Ama endişelenmeyin , bebeğin suyu fazla değilse ve bebek irileşmediyse etkilenmemiş demekmiş şekerden.
Ben diğer doğumumda insülin kullanarak geçirdim hamileliğimi. Üstelik bebek ne iriydi ne de suyu fazla 146 ydı yine sonuç günde dört kez insülün vurdum.
Tamamen doktorla alakalı olduğunu düşünür oldum artık. Dahiliye değil bence endokrin bölümüne gidilmeli.
Yine yüksek çıkarsa öyle yapın.
Allah hepimizin yavrusunu sağlıkla kavuştursun inşallah...
Ben diğer doğumumda insülin kullanarak geçirdim hamileliğimi. Üstelik bebek ne iriydi ne de suyu fazla 146 ydı yine sonuç günde dört kez insülün vurdum.
Tamamen doktorla alakalı olduğunu düşünür oldum artık. Dahiliye değil bence endokrin bölümüne gidilmeli.
Yine yüksek çıkarsa öyle yapın.
Allah hepimizin yavrusunu sağlıkla kavuştursun inşallah...
dahiliye ye yönlendirmedi zaten şu an için beni. diyetisyene gidip liste aldım onu uygulayıp düzene girdim. ama 2 haftada bir açlık tokluk takibi yapacak kadın doğum doktorum. amiin
Arkadaşlar bende de gebelik şekeri çıktı çok ama çok morelim bozuk. Dün tok karnına yapıldı sonuç 163 çıktı. Bugün aldım sonucu. 3 gün sonra 100 mg lik tekrar yapılacak.
Arkadaşlar bende de gebelik şekeri çıktı çok ama çok morelim bozuk. Dün tok karnına yapıldı sonuç 163 çıktı. Bugün aldım sonucu. 3 gün sonra 100 mg lik tekrar yapılacak.