Merhaba arkadaşlar,
Aranızda yüksek kilolarda ikiz gebelik süreci geçirip,sağlıkla doğum yapan oldumu acaba?6.haftada kontrole gittiğimde tek kese vardı,bugün 8.haftamda kalp atışı için gittim,doktor ikiz olduğunu ve ikisininde canlı olduğunu söyledi.İkisininde kalp atışını duyduk.Fakat kilolu hamile kaldığım için çok endişeliyim.
Ben ikizlerime 56 kilo ile hamile kalıp 73 kiloyla doğurdum ikizlerimi, gerçekten çok zorlandım özellikle 27. haftadan sonra çok ağırlaştım. Hamileler de diyetisyen eşliğinde kilo verip/koruyabiliyor diye biliyorum bir diyetisyenle hareket etmeniz daha rahat olur bence sizin için. Sağlıkla gelsin kuzular
Merhaba arkadaşlar,
Aranızda yüksek kilolarda ikiz gebelik süreci geçirip,sağlıkla doğum yapan oldumu acaba?6.haftada kontrole gittiğimde tek kese vardı,bugün 8.haftamda kalp atışı için gittim,doktor ikiz olduğunu ve ikisininde canlı olduğunu söyledi.İkisininde kalp atışını duyduk.Fakat kilolu hamile kaldığım için çok endişeliyim.
Ben 6+5 de kese gördüm iki tane zaten bizim tüp bebekti yediklerime çok dikkat ediyorum diyetisyen ile devam ediyorum 10+5 günlükler şuan her hafta ortalama 750 gram veriyorum sağlıklı beslenme olduktan sonra kiloyu sağlıkla alırsınız ölçülü ve sağlıklı yemeye çalışıyorum