Yüksek meblağda kredi alma

Ilk mesajda bir 0 fazla sandım yorumları okuyunca doğru olduğunu anladım. Yeşim Salkım' ın şarkısı vardı ;Ah felek zalim felek,kime ceket kime yelek,kimine urba giydirdin,kimine yırtık bir yelek diye.Ocak ayında memura verilen zamla cips kola aldım yiyorum bende

Afiyet olsun Allah rızkınızı arttırsın ben de su an cips yiyorum :)

valla kredi işlerinden anlamam ama krediyle bu fiyata araba almak bana saçma geldi.nakitte bişey demem çünkü muhtemelen alıcağınız arabanın satışı da euro üzerinden olur.bu da satarken size çok fazla zarar ettirmez.hem güzel bi arabaya binersiniz hemde paranızı güzel kullanırsınız.ama krediyle faizle ödemek çok mantıksız geldi bana.zorlama olcaksa daha uygun fiyatlı bi araba seçin.yok ısrarcıysanız karar sizin tabiki güle güle kullanın :)

Bu eleştirenler neyi eleştiriyor anlamadım ki?
Ne var yani herkes tabiki eşit değil
Bize de banka geçen yıl 80 bin kredi vermedi valla ah bankalar ahhh

ihtiyaç kredisi bu meblağda verilmez sanıyorum.sözlüm daha yüksek meblağlarda kredi çekiyo zaman zaman.o yüzden ben sizin için sözlüme sordum.açık kredi kullanıyo ama şartları size uygun olur mu bilemiyorum.para akışının düzenli olması ve yıllık 2 milyonun bankaya girip çıkması lazımmış,genel müdürlükten araştırma da yapılıyomuş.çok fazla konuşamadım ama isterseniz özelden yazın müsait olduğunda tekrar konuşurum.

Bu eleştirenler neyi eleştiriyor anlamadım ki?
Ne var yani herkes tabiki eşit değil
Bize de banka geçen yıl 80 bin kredi vermedi valla ah bankalar ahhh

5 sene önce ılk arabamı aldığımda bıze de 90 bını zar zor vermıslerdı. Bakalım sımdı ne olacak :)

Aa cok tesekkur ederim. Acık kredi demek hmmm. Onu araştırayım ben o zaman babamın para trafıgı yuksek bankalarda bir sürü bankaya calısıyor bır de. Zaten o tarz bır sırketın yönetiminde babam. Tamamdır cok cok cok tesekkur ederım :)

rica ederim :)

70 bın Euro evet. Açıkcası o kadar cok faiz ödeniyor kı saga sola kredı faızı Allah'ın emri geri ödemesi o kadar problem degıl böyle bır araç aldıktan sonra zaten. Bakalım o sızın dedıgınız kredıyi soyleyecegım babama :)

ben sözlüm sayesinde herşeyi yatırım olarak düşünüyorum.karını zararını da hesaba katıyorum.problem yoksa ödemeniz konusunda güle güle kullanın hayırlı olsun şimdiden :)

ben sözlüm sayesinde herşeyi yatırım olarak düşünüyorum.karını zararını da hesaba katıyorum.problem yoksa ödemeniz konusunda güle güle kullanın hayırlı olsun şimdiden :)
Yok ödemesi sıkıntı degil zaten maksat bastan alabilmek yoksa nerelere ne paralar gidiyor.. Cok tesekkur ederim insallahhhh:)))

Ne gereksiz bi yorum. Allah maşallah diyince yaptığın çirkin yorumları yumuşattığını düşünüyosun sanırım.
Konuyu dagitmamak icin cevap vermeyecektim ama duramadim, benim bu cevabi yazdigim arkadasin uslubundan daha cirkin bir uslup kullanmadim. Çirkin derken onun kendisi gibi olmayan biri için kullandığı "şımarık" kelimesini kastettiniz sanırım.
Hadi size de selametle.

Ben de yazacaktım ama vazgeçtim, o şahsın bana yazdığı ılk mesajı okudukça dehşete düşüyorum zaten. O ilk mesaj yetti bana

180 bin lira ihtiyaç kredisi olmaz. Taşıt kredisi cekiyorsanız kredi bedelinin %50 sini peşin olarak teminat göstermeniz lazım. 90 bin liralık varsa onunla da çok iyi araba alınır. Ihtiyac kredilerinin taksitleri aylık gelirinizin 3/1 olmalı bankaların %99 da böyledir. 4 yıl bankacılık yaptım ki nefret edip bıraktım 180 bin lira Kredi çekip araba alanı ilk kez gördüm.

Benim çevremde herkes 200-300 bin liralık arabalara biniyor bunlar uzaydan mı kredi alıyorlar anlamadım, burada herkesin tepkisi aynı oldu 180 bin tl kredi çekilip araba alınır mı. Ben kredi türünü bilmediğim icin konu actım zaten, 180 bin tl ye ihtiyacım var araba alacagım hangi kredi türü uygun olur diye. Taşıt kredisi su an babamın üstünde var bir tane zaten. Bir de peşinat olarak verilecek miktarı baska bir sekilde degerlendirecegiz. O yüzden baska bir kredi türü kullanmak istiyoruz. Bunu sormak istemiştim, zaten gelir bakımından krediyi birkaç ayda kapatabiliriz sorun karsılayıp karsılayamama degil, ancak birkac seneye yapıp vadeli ödemek daha avantajlı su an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…