- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.547
- 498
- Konu Sahibi redvelvetcake
-
Anlamadım baban neden bu kadar yüksek fiyatlı bir araba alıyor sana?Hani banane tabi de merak ettim.️Iyi geceler. Bir sorum olacaktı cok anlamıyorum bu isleri gece gece kafama takıldı
Allah kısmet ederse onumuzdekı ay babam bana yenı araba alacak, ancak bazı nedenlerden dolayı arac ıcın taşıt kredisi degil tüketici kredisi mi ihtiyac kredisi mi (farkı ne bılmıyorum) ne ise ondan kullanmayı dusunuyoruz.
Benım sorum su, internette araştırdım pek anlamadım, bu alınacak kredi türü tüketici kredisi mi oluyor ihtiyac kredisi mi? Taşıt kredisi dısında bır kredi ile arac alınabiliyormuş o kısımdan emınım ama kredi türü ne olacak, bu ıkısının farkı ne anlamadım.
Ve hangisinde daha yuksek meblağ vermeleri daha muhtemel? Alınacak kredi miktarı 180.000 tl olacak. Aracın tamamını karşılayacak sekılde.
Var mı bır bılen yardım edebılır mısınız?
180 bin tl ye ihtiyav kredisi alabileceginizi dusunmuyorum. Bankalarin belli bor limitleri oluyor. İhtiyac kredisi ile tuketici kredisi ayni diye biliyorum
Anlamadım baban neden bu kadar yüksek fiyatlı bir araba alıyor sana?Hani banane tabi de merak ettim.
SAna 180 bin TL lik araba alacak baba kendi 250 bin TL lik arabaya biniyor olması lazım.
180 bin TL ye sen en az 260-270 bin geri dönüşümlü ödeme yaparsın.
Bu kadar çok ihtiyaç kredisi olmaz. Bu miktarı ev için bile çekecek olsan 40 dereden 40 su getirirler. Araç için bu kadar yüksek verirler mi o da tartışılır ama ihtiyaç kredisi alamazsın.
Benım sımdıkı arabamı da 36 ay vade ile almıştık hala duruyor yanı daha dogrusu kardesım kullanıyor su an, yenı arabam ıcın de 36 ya da 48 ay vade dusunuyoruz eskiyecegını sanmıyorum bana bıle 5-6 yıl gıder bence :)Ihtiyac kredisi ile tüketici kredisi ayni sey diye biliyorum. Bir de tabi tasit kredisinden daha yüksek faizleri oluyor. Ancak o kadar yüksek bir meblağ verilir mi pek zannetmiyorum.
Bu arada o kadar yüksek bir meblağ uzun vadede ödenir herhalde diye düşünüyorum, ev kredisi gibi bir tutar sonuçta. O zamana araba eskir...
Bunu gidin bankayla konuşun bence, burada bu soruya cevap bulamazsınız. Vermemeleri için neden yok diyorsunuz da o işler sizin sandığınız gibi yürümez. Ben olsam burada efor sarfetmezdim boş yere, en doğrusunu banka söyler.
Rica ederim. Ne iş yapıyorsunuz?Tesekkur ederim
️Iyi geceler. Bir sorum olacaktı cok anlamıyorum bu isleri gece gece kafama takıldı
Allah kısmet ederse onumuzdekı ay babam bana yenı araba alacak, ancak bazı nedenlerden dolayı arac ıcın taşıt kredisi degil tüketici kredisi mi ihtiyac kredisi mi (farkı ne bılmıyorum) ne ise ondan kullanmayı dusunuyoruz.
Benım sorum su, internette araştırdım pek anlamadım, bu alınacak kredi türü tüketici kredisi mi oluyor ihtiyac kredisi mi? Taşıt kredisi dısında bır kredi ile arac alınabiliyormuş o kısımdan emınım ama kredi türü ne olacak, bu ıkısının farkı ne anlamadım.
Ve hangisinde daha yuksek meblağ vermeleri daha muhtemel? Alınacak kredi miktarı 180.000 tl olacak. Aracın tamamını karşılayacak sekılde.
Var mı bır bılen yardım edebılır mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?