yüksek sesle kavga ve apartman komşuları :(

tatlivemasum

Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2013
12
0
6
35
Ankara
kızlar az önce eşimle kavga ettik, bayağı bagırdık cagırdık, sımdı cıktı kendısı alısverıse gıttı, ben de gıdecektım ama dısarı cıkmaya yuzum yok gıbı duymuslar mıdır acaba.. burada yenıyız, herkes yenı yanı, kımse bırbırını tanımıyor, sız hıc bu sekılde kavga ettınız mı ya da duydunuz mu kımseyı? ben kımseyı duymadım sadece bızmısız gıbı gelıyor, cok utanıyorum tutmak ıstıyorum kendımı ama tutamıyorum esım de ben de bagrısıyoruz, ofke baldan tatlı

bizde kavga eidyoruz öyle ama dışarı çıktığımızda kimse bize neden kavga ettiniz falan demiyo yanı duysalar bile duymamış gibi davranıyolar her evlılıkde olan şeyler utanmana sıkılmamna gerek yok

cok tesekkurler yorumun ıcın , azıcık rahatladım. bıze de kımse demıyor da ıste ben utanıyorum duydular gıbı gelıyor her seyı, ama ımkansız degıl mı konustuklarımızı duymaları.. tabıı kı olabılır her evlılıkte ama ben kımsenın sesını duymadım ya kendımı kotu hıssedıyorum

aman canm kime ne kimse kavga etmiyor mu ?? takmayacaksın etrafı onlar sorgulasa bile tersle gitsinn...ama yine de kavgada abartmayın sesi hep olursa rahatsız tabi olunur..

Canım, takma sonuçta tartışabileceğiniz konu olacak bağrışmalarda olacaktır. Evliliğin tuzu biberidir. yeri gelir mutluluktan ağlarsın duyan başka bişey sanır. Sen apartman duyacak diye evinde rahat edemeyeceksen apartmanda oturmaman lazım. Onun için tam tersi çık hatta şık giyin ve birde makyaj yap. Rahat olduğunu görsünler sorun olmamış gibi kafan rahat çık evinden. öpüyorum canını bunun içinde sıkma işin neyse git yap, gel.

Size bişey demedikleri sürece sorun yok,bence onu düşünmeyin gitseydiniz eşinizle bence iyi gelirdi evde durmamış olurdunuz
Ben alt kat komşumu duyuyorum kavgalarınıda sohbetlerinide Betondan değilde kartondan dersin sanki binayı Allah tan yaşlılarda başka durumlarını duymuyoruz onuda duysa ne yapardık hiç bilmiyorum :26:

çok tesekkur ederım, ıyı fıkır aslında :) en azından sorunun devam etmedıgını anlamıs olurlar, bız barıstık bıle ama mıllete rezıllık oldu işte

yok canım, bize bır sey demedıler, zaten dedırtecek kadar da sık olmadı cok sukur. aksama cıkacagım dısarı :) belkı baskası etmıs sanırlar

sizin aile durumunuz kimseyi ilgilendirmez canım
bir kaç meraklı komşu duyar duymak istedikleri ve dinledikleri için kendi aralarında dedikodu yapar bunuda kafana takma hiç
umarım aranızda sorun hallolur canım

olur arada böyle şeyler..
kimsenin takılacağını sanmam böyle bi konuya sonuçta herkesin evinde olabilir...
bizimde sesimizin taştığı olmuştur zaman zaman ama kimse bişey söylemedi şimdiye kadar...

biz tartışsak bile yani eşim yüksek sesle bi konu hakkında bi,şey söylese bile biz çok kavga etmiş oluyoruz elti hemen kayınvalideye gidip çok kavga ettiler diyor kaynanada bize bak çok sesiniz çıkıyor geldi akşam çok kavga etti,ler dedi diyor..kaynna demiş gerçi biizm oğlamnın yavaş lafı varmı bbası gibi her lafı bağırarak demiş ama karıyı yolasım geldi..zaten ev kapısı açık hep merdivenlerde tv sesini açmaz yalnızken biz ne konuşuyoz diye üst katta dinlemede

Ev halidir kimse ustune dusmez yani.Bir de soyle bir durum var bizi yan komsumuz olan bayan esine cocuklarina agza alinmayacak kufurler ediyor her gun dinliyoruz.apartmandakiler soyledi rahatsiz olduklarini.'amaan atisiyoruz oyle arada' dedi.beterin beteri var.hala da devam ediyor :)

bir kurumda ya da halka açık bir alanda olsa belki haklısınız utanmakta çekinmekte ama ev sonuçta. ora yaşam alanı olur böyle şeyler :) takılmayın, ne sesler duyuyorum ben bazen apartmanda hiçbirini de yadırgamıyorum. bazen ben de bağırıyorum kesin duyuluyor ama orası ev yani herkes yaşıyor bunları.

benim komsum kavga etmisti esiyle, ben rahat bir sekilde duymustum, ama hic duymamis gibi yapmistim, ki onlarda benim kesin duydugumu anlamislardir.

eger biri bisey derse, sende onlara yanlis duymussunuzdur dersin.

insanlik halidir deyip bilmem ne deyip de aciklama yapmaya calisma bence

Bir kereyse kavga bir sey olmaz ama sIk sIk gelen yuksek seste kavga insani geriyor.
Bizim bir komsu da boyle kavga ediyordu. Nasil bagirisiyorlardi. Bu kadar nefret ediyorsaniz ayni evde isiniz ne diye dusunuyordum. Su anda ses seda yok. Ya tasindilar ya iyi geciniyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…