yüksek tsh ve varioksele rağmen bizimde bebeğimiz olurmu :(

agustos72

Mucizem kızım 💕
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2009
14.582
16.119
823
7 aydır bebek için uğraşıyoruz olmayınca önce eşim gitti dra geçen ay çift taraflı varioksel var sperm sayısı iyi ama morfoloji ve hareket düşük 3 haftadır ilaç kullanıyo haftaya kontrolü var bakalım sonuçlar ne çıkcak
bende hormon testini verdim tsh yüksek dedi endokrolojiye gönderdi bugün gittim tiroit var ömür boyu ilaç kullancaksın dedi hamileliği engellicek çok büyük bişey yok dedi
8 ay korunduk korunduğum günler için çok pişmanım :43:

Allahın izniyle olur canım ikisininde tedavisi var şükür, doktorların yönlendirmelerine ve tedavilere uyarak tez zamanda güzel haberlerle gelmeni dilerim :nazar:
canını üzme kendini kasma su akar yatağını bulur demişler tedbir ve tevekkül senden takdir Allahtan...

Allahın izniyle olur canım ikisininde tedavisi var şükür, doktorların yönlendirmelerine ve tedavilere uyarak tez zamanda güzel haberlerle gelmeni dilerim :nazar:
canını üzme kendini kasma su akar yatağını bulur demişler tedbir ve tevekkül senden takdir Allahtan...

aminn inşallah sende bebeğini hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah

Bozma sakin moralini,
Tsh i cok yuksek olupta hamile kalan birsuru bayan var takma kafana.

hepsi üst üste geldi takmamak mümkünmü

merhaba canım,
benim eşimde de varıkosel vardı sayı ıyı fakat ılerı hız ve morfolojı sıkıntılıydı ameliyat oldu eşim tek taraflıyd ıvarıkoselı.

senın eşine ne gibi ilaçlar verdi doktor.

bu tsh dediğin troıd hormonu sanırım. kaç çıktı canım sende? ben geçen yaz bı baktırmıstım bıraz yuksek tıroıd demişti doktor ama ilaç vermedı bi yere de yönlendırmemişti.

merhaba canım,
benim eşimde de varıkosel vardı sayı ıyı fakat ılerı hız ve morfolojı sıkıntılıydı ameliyat oldu eşim tek taraflıyd ıvarıkoselı.

senın eşine ne gibi ilaçlar verdi doktor.

bu tsh dediğin troıd hormonu sanırım. kaç çıktı canım sende? ben geçen yaz bı baktırmıstım bıraz yuksek tıroıd demişti doktor ama ilaç vermedı bi yere de yönlendırmemişti.

proxeed plus, evicap, pentox ,ecopirin, zinco kullanıyo eşim
evet tsh tiroit hormonu 10 çıktı

canım benım temmuz ayında troıd 4.46 çıkmıstı ama aralıkları kac kı yuksek mı benım doktorum yuksek değil dedı ama senın doktorun bı sınır soyledı mı?

7 aydır bebek için uğraşıyoruz olmayınca önce eşim gitti dra geçen ay çift taraflı varioksel var sperm sayısı iyi ama morfoloji ve hareket düşük 3 haftadır ilaç kullanıyo haftaya kontrolü var bakalım sonuçlar ne çıkcak
bende hormon testini verdim tsh yüksek dedi endokrolojiye gönderdi bugün gittim tiroit var ömür boyu ilaç kullancaksın dedi hamileliği engellicek çok büyük bişey yok dedi
8 ay korunduk korunduğum günler için çok pişmanım :43:

Korunduğunuz günler ve sonrası icin üzülmeyin. Herşey Allah'tan.

Ben tek tüp, diyabet, troid ve pcos a rağmen tek gecede hamile kaldım. Allah büyük. Doğal yollarla hamile kalman imkansız gibi birşey demişti doktorum.

Ümidinizi yitirmeyin.

Benimde tiroitim yüksek cikti 4 lerdemi 5 lerdemi ne ilac kullaniyorum duser INSALLAH,
sana ilac vermedimi doktor :44:
ALLAH isteyen herkese saglikli hayirli evlatlar nasip etsin INSALLAH kimsenin kucagini bos birakmasin.. :16:

canım benım temmuz ayında troıd 4.46 çıkmıstı ama aralıkları kac kı yuksek mı benım doktorum yuksek değil dedı ama senın doktorun bı sınır soyledı mı?

0.35 ile 4,94 normal olanıymış seninkide sınır sayılır

Korunduğunuz günler ve sonrası icin üzülmeyin. Herşey Allah'tan.

Ben tek tüp, diyabet, troid ve pcos a rağmen tek gecede hamile kaldım. Allah büyük. Doğal yollarla hamile kalman imkansız gibi birşey demişti doktorum.

Ümidinizi yitirmeyin.

bir sürü engel varmış gerçekten mucize Allah bağışlasın

Benimde tiroitim yüksek cikti 4 lerdemi 5 lerdemi ne ilac kullaniyorum duser INSALLAH,
sana ilac vermedimi doktor :44:
ALLAH isteyen herkese saglikli hayirli evlatlar nasip etsin INSALLAH kimsenin kucagini bos birakmasin.. :16:

amin inşallah.. ilaç ömür boyu kullancaksın diyo

0.35 ile 4,94 normal olanıymış seninkide sınır sayılır

bir sürü engel varmış gerçekten mucize Allah bağışlasın

amin inşallah.. ilaç ömür boyu kullancaksın diyo
Geçmiş olsun,bende tiroit hastasıyım 6. Yılın içindeyim ve ilaç kullanıyorum evet ömür boyu kullanacaksın,ilaçlarını ihmal etme sakın bende yaklaşık 3 ay önce doktora gitmiştim tiroit seviyem normal çıktığı için ilaç dozunu düşürmüştü,fakat geçen hafta doktora gittim seviyem 20 lerde çıktı ilaç dozum arttı şimdi 30 küsürlerse bile çıktığını bilirim ,şunu unutma tiroit seviyen düşse bile ilacını bırakmayacaksın,sadece dozu düşer.Ultrason yapıldı mı pekin nodül falan varmı ayrıca tiroit gebeliğe engel değildir kilo problemin nasıl benim hormonlarım az çalışıyor tabi Buda biraz kilo yapıyor.

Geçmiş olsun,bende tiroit hastasıyım 6. Yılın içindeyim ve ilaç kullanıyorum evet ömür boyu kullanacaksın,ilaçlarını ihmal etme sakın bende yaklaşık 3 ay önce doktora gitmiştim tiroit seviyem normal çıktığı için ilaç dozunu düşürmüştü,fakat geçen hafta doktora gittim seviyem 20 lerde çıktı ilaç dozum arttı şimdi 30 küsürlerse bile çıktığını bilirim ,şunu unutma tiroit seviyen düşse bile ilacını bırakmayacaksın,sadece dozu düşer.Ultrason yapıldı mı pekin nodül falan varmı ayrıca tiroit gebeliğe engel değildir kilo problemin nasıl benim hormonlarım az çalışıyor tabi Buda biraz kilo yapıyor.

ultrasona baktı kötü bişey söylemedi nodül yok dedi çok şükür kilo sorunumda yok. neden ömür boyu ben bu yaşımada kadar bunula yaşamışım hamilelik için uğraşmasam yine öğrenmicem hamilelikten sonra bıraksam çokmu tehlikeli

proxeed plus, evicap, pentox ,ecopirin, zinco kullanıyo eşim
evet tsh tiroit hormonu 10 çıktı

canım benim eşimde de varikosel var uzun zamandır.
sayı sorunu yoktu ama ileri hızlı sayısı düşüktü
ameliyat olmaya karar vermeden önce evicap ve bir vitamini daha 3 ay kadar kullandı
10 ay kadar bizimde bebeğimiz olmadı.

bende troidim için bi süre ilaç kullandım.
olmayacak diye bakma
Allah olmazları oldurur, gönlünden geçeni size hayırlı kılsın inşallah en yakın zamanda.

canım benim eşimde de varikosel var uzun zamandır.
sayı sorunu yoktu ama ileri hızlı sayısı düşüktü
ameliyat olmaya karar vermeden önce evicap ve bir vitamini daha 3 ay kadar kullandı
10 ay kadar bizimde bebeğimiz olmadı.

bende troidim için bi süre ilaç kullandım.
olmayacak diye bakma
Allah olmazları oldurur, gönlünden geçeni size hayırlı kılsın inşallah en yakın zamanda.

dün varioksel topiğinde senden bahsedilmişti ameliyatsız hamile kaldı diye yanlış hatırlamıyosam değerleriniz nasıldı
tiroit ilacını bıraktınmı

Son düzenleme:
ultrasona baktı kötü bişey söylemedi nodül yok dedi çok şükür kilo sorunumda yok. neden ömür boyu ben bu yaşımada kadar bunula yaşamışım hamilelik için uğraşmasam yine öğrenmicem hamilelikten sonra bıraksam çokmu tehlikeli
Tiroit ilaçlarına ömür boyu devam edilir hormonlarımızla ilgili bu hastalık çünkü dışarıdan hormonlarımızın düzelmesi için yapay olan hormon ilacını almak zorundayız ilacı kendi kafamıza göre bırakamayız sadece dozu düşer yada artar ameliyat olan tiroit hastaları bile ilacını bırakamaz ameliyat bile olsan ömür boyu kullanılmak zorunda.

Sizinkide sınırda çıkmış yinede baktırmanız gerek.

dün varioksel topiğinde senden bahsedilmişti ameliyatsız hamile kaldı diye yanlış hatırlamıyosam değerleriniz nasıldı
tiroit ilacını bıraktınmı
doğrudur o topikte bazen yazıyorum kimse ümitsiz yaşamasın diye.
üstelik eşim bekarken öğrenmiş ama cahil davranmış önemsememiş tam 10 yıl.
değerlerin hepsini hatırlayamıyorum şuan
40 milyon toplam sperm sayısı
ileri hareketli %10 un altındaydı

vitaminler dışında eşime 2 ay her gün taze sıkılmış havuç suyu içirdim. denemekten zarar gelmez diyerek.
yaklaşık 3 ay troid için ilaç kullandım düşünce bıraktım. 5-6 ayda bir kere kontrole gidiyorum.

canım geçmiş olsun hiç canını sıkma bnm de eşimd yoe varikosel varmış ama biz bunu hamile kaldıktan sonra öğrendik tsh problemimiz yoktu olmaz diye bir şey yok bol bol dua et Allah tevekkül etmemizi ister sen elinden geleni yap moralini yüksek tut:16:

Back
X