- 18 Şubat 2014
- 170
- 22
- 38
Korunduğunuz günler ve sonrası icin üzülmeyin. Herşey Allah'tan.
Ben tek tüp, diyabet, troid ve pcos a rağmen tek gecede hamile kaldım. Allah büyük. Doğal yollarla hamile kalman imkansız gibi birşey demişti doktorum.
Ümidinizi yitirmeyin.
7 aydır bebek için uğraşıyoruz olmayınca önce eşim gitti dra geçen ay çift taraflı varioksel var sperm sayısı iyi ama morfoloji ve hareket düşük 3 haftadır ilaç kullanıyo haftaya kontrolü var bakalım sonuçlar ne çıkcak
bende hormon testini verdim tsh yüksek dedi endokrolojiye gönderdi bugün gittim tiroit var ömür boyu ilaç kullancaksın dedi hamileliği engellicek çok büyük bişey yok dedi
8 ay korunduk korunduğum günler için çok pişmanım
Benim de tiroidim var ve geçen yıldan bu yana ilaç kullanıyorum, şu an bekarım ama ilerde evlenince bu çok büyük bir sorun yaratır mı bilmiyorum, umarım bir sıkıntı yaşamam((((
Doktorun ne demişse onu uygula canım bende şuan 2 tane içiyorum 1 ay sonra kontrole gidecem eğer seviyesi düşmüşse ilacın dozunu düşürür doktor.
allhım isterse herşey kolay ol der oluverir benmde 3 yıla yakındır bebiş istiyorum ama olmuyor malesef bende pcos var rahim tersliği var sperm morfolojimizde %10 çıktı krugere göre pazarteside spermiogram sonucumuza alacağız bakalım neolacak sıkma canını diyecem ama insan düşünmeden canını sıkmadan edemiyo aama canımzısıkıncada herşey dahada kötüye gidiyor malesef bende çok istiyorum çocuğum olmasını çoküzülüyrm ama olmayınca olmuyor allah isterse oluverir inş sennde evladın olur benmde tüm isteyenlerin
eşinizin değerleri ne durumda acaba morfolojiniz hareketli sperm sayısı kaç doktorlar ne diyor
inş ilaçla düzelir sonuçta özelde yaptrdnğz değerler çok kötü sayılmazinşallah bi sorun yaşamadan istediğin zaman hamile kalırsın
bende öyle yaptım 2 tane içiyorum
bu devlet hastanesinde çıkan sonuç
sperm sayısı 60 milyon
hareketli %6
morfoloji %2
buda özelde çıkan sonuç
sperm sayısı 41 milyon
iler hareketli 26
yerinde hareketli 18
morfoloji 5
devlet ameliyat dedi özelde ilaç verdi özelin dediğini yapıyoruz 1 aydır kullanıyo ilaçları haftaya gitcek kontrole
Merhaba kızlar ya bu ay başıma tuhaf bısey geldı anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim ıkı aydır glifor kullanıyorum polıkistık overim vRdı doktor glıfora başlamam gerektıgını söyledı başladım ve ıkı aydır 22gunde bı regl oluodum dünde olmam gerekıodu ama olmadım dün tez yaptım negatıf çıktı Bı saat sonra tekrar baktım kı ıkıncı cızgı silik bır şekilde görünüyordu 10dakıkadan sonra dıkkat etmeyın dıyor ama saatler gecsede ıkıncı cızgı çıkmıyordu şimdi neden belirdi anlamadım başına böyle bişey gelen var mı lütfen
polikistikli olup her ay adet görmen büyük bir şans bence bende pcosum ama ilaçsız adet olamıyorm teste gelince idrar testi için çok erken emin olmak için kan testi yaptır bu 2.silik çizgi benm başıma 2 defa geldi ama gebe değildim belli olmaz tabi yinede inş hamilesindir tabi istiyosan
bende glifor kullnıyorum ama tık yok malesefIlaç kullanmadan bende olamıyorum kı zaten 7yıldır dogum kontrol hapı kullanıodum evlenınce bıraktım ve olmadım doktor glifor verdi onunla oluyorum şimdi ama 22gınde bir oluyorum
bende glifor kullnıyorum ama tık yok malesef
Düzenli kullanmak gerekıo sanırım gliforu bıde kıloya da dıkkat etmek gerekıo gecen ay baya olmuştm ama süresi tuhaf22gunde bır oluo 21 günden az olunca yumurtlama olmuo demekmiş
çok düzenli kullandığım söyleenemz aslında çok kilolu değilim ama kilo aldım biraz fazlam var 3 5 kilo senin kilo duurmun nedir glifora başlamadan önce regl olma durumn nasıldı ilaçsız olmuyormuydu
aynen benmde göbek bölgem kilolu benmde boy 1 64 kilo 65 evlendkten sonra 70 i gördüm ama 4 kilo verdim şuanda kilo alma eğilimi içindeyim yani iştahım çok açıldı gliforu ne şkilde kullandın sen yani günde kaç tane aldınİlaçasız kesınlıkle olmuodum 55kıloydum bır yıl içinde kilo aldım 62 koli aldım 2 aydır glifor ıcıorum 2kılo verdim 60 kıloyum şimdi 163cm de boyum yani büyük Bı kilo problemim yok göbek kısmımda fazlam var
aynen benmde göbek bölgem kilolu benmde boy 1 64 kilo 65 evlendkten sonra 70 i gördüm ama 4 kilo verdim şuanda kilo alma eğilimi içindeyim yani iştahım çok açıldı gliforu ne şkilde kullandın sen yani günde kaç tane aldın
Ilk ay günde ıkı tane aldım sonra cok stres yaptığımı farkettim bu gebelık işini bıraktım kendımi ama ilacımı barakmak istemedim günde bire ındırdım bır aydır da öyle içiyorum akşam yemekten sonra
anladım canım geçmiş olsun olur inş bebişin gliforun adet olmanı sağlaması bile çok güzel bende o da yok 3 yıla yakıdır istiyorum bebiş ama olmadı malesef
Hayırlısı olsun hakkında rabbım ınsallh sağlıklı evlatlar verir
inş ilaçla düzelir sonuçta özelde yaptrdnğz değerler çok kötü sayılmaz
7 aydır bebek için uğraşıyoruz olmayınca önce eşim gitti dra geçen ay çift taraflı varioksel var sperm sayısı iyi ama morfoloji ve hareket düşük 3 haftadır ilaç kullanıyo haftaya kontrolü var bakalım sonuçlar ne çıkcak
bende hormon testini verdim tsh yüksek dedi endokrolojiye gönderdi bugün gittim tiroit var ömür boyu ilaç kullancaksın dedi hamileliği engellicek çok büyük bişey yok dedi
8 ay korunduk korunduğum günler için çok pişmanım
Eşim iki kere varikosel ameliyatı geçirmiş. Bende de yumurtalık etrafında çok sayıda kist vardı. Doktor evlenince max. 5-6 ay deneyin, olmayabilir sonra tedaviye başlarız dedi. Balayında ilk çocuğuma hamile kaldım. İki buçuk yıl sonra da ilk denemede ikinci bebeğime hamile kaldım. Bu işler şans işi kardeşim, dua et, olumlu düşün karamsarlığa kapılma. En hayırlısını Allah'tan dile. En kısa sürede hamile olduğun haberlerini duyarız inşallah.
maşallah ne kadar şanslısın bebeklerin seni hiç bekletmemiş Allah bağışlasın
eşin neden 2 kere ameliyat oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?