yüksek tsh ve varioksele rağmen bizimde bebeğimiz olurmu :(

eşimin sol tarafında varikosel vardı, hız ve sayı çok düşüktü, morfoloji de sıfır, doktor tüp bebek bile zor demişti
eşim ameliyat oldu ve ameliyatın 4. ayında hamile kaldım, çok şükür şimdi 1 aylık bebeğim var,
hiç canını sıkma, biz 1 yıl korunduk, 2 yıl da olmadı, ben de senin gibi keşke korunmasaydım diyordum, ama nasip bu işler, şimdi bebeğim olunca çok da bişey kaybetmedim gezdim dolaştım diyorum :) Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
bi de keçiboynuzu kürünü uygula mukakkak

merhaba cnm tabikide olur allahin izniyle niye olmasin. ben bes yildir bu yolda cirpinan biri olarak allah ol demisse nasibinde varsa mutlaka olur. ama cocuk sahibi olmak cok cok buyuk bir nimet milyarlar harcadik ve devam ediyoruz paraya zerre acimiyorum. benim tavsiyem sabirla ve inatla tedavine devam et cevrene kulaklarini tika ayrica bu konuda uzman ve seni dinleyip anliyabilen saygili bir dr bul. para avcilari drlardan uzak dur aman diyim ha. ben ne kendini dr zanneden ne insanlar la karsilastim olumden bile dondum saglik bu sakaya gelmez. insallah en tez zamanda yavrun olur butun isteyip ugrasanlarin allah emeklerini bosa cikarmasin.
bir evliligin en buyuk sinanmasi cocuk savasi vermek. stres en buyuk sebep unutma acele etme sakince ya nasip deyip basla tedavine...

keçiboynuzunu içmiyo eşim tadından dolayı pekmezini yiyo Allah bağışlasın bebeğini

Allah sizede nasip eder inşallah sizin sorununuz ne

Mrb tsh 19.98 cikti ya demek kizlar deli olucam ben.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Mrb tsh 19.98 cikti ya demek kizlar deli olucam ben.

İlaç vermedi mi doktorunuz eğer verdiyse düzelir ben 6 yıldır tiroit hastasıyım ve ilaç kullanıyorum ve ömür boyuda kullanacağım size nededi doktorunuz.

Mrb yeliz ilac verdi euthyrox 50 mcg verdi. Bi oglum var 4 yasinds muhtemel dogum sonrasi cikmistir dedi ilac almadigim icinde bu kdr yukselmis olabilir dedi bi ay sonra tekrar gidicem ve ilac nasil dusurecek bakilacak. İkinci bebegi istiyorduk dr bisey demedi ams bebek olmasina engel midir ki

bende aynı ilacı kullanıyorum hamile kalmaya engel değil dedi dr

Tesekkur ederim biogiler icin.

Benim ilacım farklı ben levotiron kullanıyorum.Bebeğe engel değil.

canim öncelikle geçmiş olsun. hiç ama hiç üzülme, keçiboynuzu kürünü internetten araştır bal polen çörekotu gibi güzel karışımlar var, bunları düzenli bir şekilde eşin yesin. sen de yediklerine dikkat et ve Allaha tevekkül et. İnşallah bebeğiniz olacak. Ne umutsuz vaka idik biz eşimle... ama sonuçta oldu... Tüp bebeği de veren Allah normali de... Sen umudunu yitirme, üzülme, eşine moral ver destek ol, mutlu olmaya çalışın... Stresten uzak bir tedavi süreci geçirmeniz dileğiyle..

sen nasıl hamile kaldın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…