Dert nerede ? Konularınız ve yazım şekliniz: yüksek lisans eğitimi alan, 39 yaşındaki yetişkin bir kadınla hiç uyuşmuyor.Gecen pazar tanistik.Slm deyip yazmaya basladi ama aradan 15 dk gectikten sonra resim felan at dedi atmadim.Sonra konustu ama sunu dedi"Şunu hayal etcem ama kizcan bana,butun gun evde yalnizdim keske sen de yanimda olsaydin"felan dedi.Sonra ablalarim geldi gerek yok dedi.Anne babasi yasamiyor hep yurtlarda kalmis yani kendi cabalariyla bu yerlere gelmis cocuk benden 2 yas kucuk.O lafindan sonra sildim mesajlari komusmadim ozür diledi benden o hayal kurma meselesiyle ilgili.Ama bugun de sunu dedi bakin pazardan beri cat pat konusuyorum bir küs bir barisik ama bugun seni gormek istiyorum artik bana resim at dedi kendisi de atti bu arada dr ogretim uyesi kendisi.Sonra konusurken birden ben cikcam ozel islerim var dedi .Kizdim sen benimle bos vakitlerinde konusmak icin mi yaziyorsun diye.O da ozel islerim var seninlr aram bozulsun istemiyorum söylersem Kizarsin diyor.Evde takilacakmis ben de konusmayi kesiyorum tekin biri degilsin dedim .o da pes yazmis.Evde yaptigi deyi tahmin dtmrm zor degil ama bunu soylrmedi ben de mesajlari silfim tekegramda .
Su ben mi yanlis anliyorum yoksa kestirip atmsm iyi mi oldu.Hizli yazdim ondan sanirim.Dert nerede ? Konularınız ve yazım şekliniz: yüksek lisans eğitimi alan, 39 yaşındaki yetişkin bir kadınla hiç uyuşmuyor.
Telegram 7 bin takipcili grup ve emin degilim ama is yerini atti ,bilmiyorum.Bu grubun yüksek lisans grubu olduğuna, karşınızdakinin de gerçek bir akademisyen olduğuna emin misiniz?
Oooo kimleri görüyorum. Ceren abla sahalara geri dönmüşsün hoş geldinnGecen pazar tanistik.Slm deyip yazmaya basladi ama aradan 15 dk gectikten sonra resim felan at dedi atmadim.Sonra konustu ama sunu dedi"Şunu hayal etcem ama kizcan bana,butun gun evde yalnizdim keske sen de yanimda olsaydin"felan dedi.Sonra ablalarim geldi gerek yok dedi.Anne babasi yasamiyor hep yurtlarda kalmis yani kendi cabalariyla bu yerlere gelmis cocuk benden 2 yas kucuk.O lafindan sonra sildim mesajlari komusmadim ozür diledi benden o hayal kurma meselesiyle ilgili.Ama bugun de sunu dedi bakin pazardan beri cat pat konusuyorum bir küs bir barisik ama bugun seni gormek istiyorum artik bana resim at dedi kendisi de atti bu arada dr ogretim uyesi kendisi.Sonra konusurken birden ben cikcam ozel islerim var dedi .Kizdim sen benimle bos vakitlerinde konusmak icin mi yaziyorsun diye.O da ozel islerim var seninlr aram bozulsun istemiyorum söylersem Kizarsin diyor.Evde takilacakmis ben de konusmayi kesiyorum tekin biri degilsin dedim .o da pes yazmis.Evde yaptigi seyi tahmin etmem zor degil ama bunu soylemedi ben de mesajlari sildim telegramda .Benimle tanismak istedigini soyluyordu eger is ilerlerse ciddi dusunebilirim tum gun konusuyorduk kendisiyle ama guven duymuyorum sana dedim ve ciktim.
Bir de Ceren abla, neden hep tanıştığın kişilere çocuk diyorsun? 37 yaşlarında adamdan bahsediyorsun sanırım yaşın gereği.Gecen pazar tanistik.Slm deyip yazmaya basladi ama aradan 15 dk gectikten sonra resim felan at dedi atmadim.Sonra konustu ama sunu dedi"Şunu hayal etcem ama kizcan bana,butun gun evde yalnizdim keske sen de yanimda olsaydin"felan dedi.Sonra ablalarim geldi gerek yok dedi.Anne babasi yasamiyor hep yurtlarda kalmis yani kendi cabalariyla bu yerlere gelmis cocuk benden 2 yas kucuk.O lafindan sonra sildim mesajlari komusmadim ozür diledi benden o hayal kurma meselesiyle ilgili.Ama bugun de sunu dedi bakin pazardan beri cat pat konusuyorum bir küs bir barisik ama bugun seni gormek istiyorum artik bana resim at dedi kendisi de atti bu arada dr ogretim uyesi kendisi.Sonra konusurken birden ben cikcam ozel islerim var dedi .Kizdim sen benimle bos vakitlerinde konusmak icin mi yaziyorsun diye.O da ozel islerim var seninlr aram bozulsun istemiyorum söylersem Kizarsin diyor.Evde takilacakmis ben de konusmayi kesiyorum tekin biri degilsin dedim .o da pes yazmis.Evde yaptigi seyi tahmin etmem zor degil ama bunu soylemedi ben de mesajlari sildim telegramda .Benimle tanismak istedigini soyluyordu eger is ilerlerse ciddi dusunebilirim tum gun konusuyorduk kendisiyle ama guven duymuyorum sana dedim ve ciktim.
Telegramda anne bebek sohbeti yapılan gruplarda bile sapik erkekler oluyor, ciddiye almayın benceTelegram 7 bin takipcili grup ve emin degilim ama is yerini atti ,bilmiyorum.
Bilgilerini paylasti video atti vs bilmiyorum ama konusmalari garip.Ülkenin akademisyeni yüksek lisans gurubuysa
Verin çocukları oto tamirci Cafer ustaya vallahi vatana millete daha hayırlı insan olur
Dedimm yaa bana video atti ,paylasim yapti yalniz grubun adi yuksekkisans ve doktora yardimlasma grubu orda olmasi abes degil yani ama konusmalari garip.Bu kişinin kimlik bilgisi doğru mu? Akademisyen olduğundan emin misin? Üniversitenin sitesinden bilgilerini kontrol ettin mi? Hiç de akademisyen birine benzemiyor anlattığın kadarıyla evde oturmuş bir eli şeyinde, bir eli telefonda senin fotoğrafını emrivaki şekilde "artık bana resim at" diyip isteyen biri canlandı gözümde.
38 yasinda ne bileyim yaa agiz aliskanligiBir de Ceren abla, neden hep tanıştığın kişilere çocuk diyorsun? 37 yaşlarında adamdan bahsediyorsun sanırım yaşın gereği.
Hosbuldum tatlim :)Oooo kimleri görüyorum. Ceren abla sahalara geri dönmüşsün hoş geldinn
Telegramda grubun içine sızan çok oluyor. Yani akademisyen grubunda olması onun gerçekten akademisyen olduğunu göstermez.Dedimm yaa bana video atti ,paylasim yapti yalniz grubun adi yuksekkisans ve doktora yardimlasma grubu orda olmasi abes degil yani ama konusmalari garip.
Bence evli. Özel işim var söylersem kızarsın dediği de oGecen pazar tanistik.Slm deyip yazmaya basladi ama aradan 15 dk gectikten sonra resim felan at dedi atmadim.Sonra konustu ama sunu dedi"Şunu hayal etcem ama kizcan bana,butun gun evde yalnizdim keske sen de yanimda olsaydin"felan dedi.Sonra ablalarim geldi gerek yok dedi.Anne babasi yasamiyor hep yurtlarda kalmis yani kendi cabalariyla bu yerlere gelmis cocuk benden 2 yas kucuk.O lafindan sonra sildim mesajlari komusmadim ozür diledi benden o hayal kurma meselesiyle ilgili.Ama bugun de sunu dedi bakin pazardan beri cat pat konusuyorum bir küs bir barisik ama bugun seni gormek istiyorum artik bana resim at dedi kendisi de atti bu arada dr ogretim uyesi kendisi.Sonra konusurken birden ben cikcam ozel islerim var dedi .Kizdim sen benimle bos vakitlerinde konusmak icin mi yaziyorsun diye.O da ozel islerim var seninlr aram bozulsun istemiyorum söylersem Kizarsin diyor.Evde takilacakmis ben de konusmayi kesiyorum tekin biri degilsin dedim .o da pes yazmis.Evde yaptigi seyi tahmin etmem zor degil ama bunu soylemedi ben de mesajlari sildim telegramda .Benimle tanismak istedigini soyluyordu eger is ilerlerse ciddi dusunebilirim tum gun konusuyorduk kendisiyle ama guven duymuyorum sana dedim ve ciktim.
Bilgilerini paylasti bilemiyorum.Ama ona degil de konusmalarina takildim.Telegramda grubun içine sızan çok oluyor. Yani akademisyen grubunda olması onun gerçekten akademisyen olduğunu göstermez.
Evli degilim dedi evli olsa sabahtan aksama kadar bana yazamaz kac gundur konusuyoruz gece gunduz.Bence evli. Özel işim var söylersem kızarsın dediği de o
BEn bunu farklk anladim ama ozel isi evde takilavam dedigine goreBence evli. Özel işim var söylersem kızarsın dediği de o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?