Bu başlangıç cümlesi lafı cinsellik konuşalım demeye getirmişŞunu hayal etcem ama kizcan bana,
Burada da ne işin vardı desen, ısrar etsen söyleyecek sonra da konuşma cinsellik üzerinden ilerleyecek. Ben de telegram kullanıyorum ve sırf durduk yere mesaj atanlar yüzünden adımı yabancı erkek ismi yaptım kimse bulaşmıyorO da ozel islerim var seninlr aram bozulsun istemiyorum söylersem Kizarsin diyor.
Sen bir de yüksek lisans mı yapıyorsun kızHosbuldum tatlim :)
ya ceren hanımcım darılmayın ama , bir insanın gündemi ve kafa yorduğu konular hep mi aynı olur??Gecen pazar tanistik.Slm deyip yazmaya basladi ama aradan 15 dk gectikten sonra resim felan at dedi atmadim.Sonra konustu ama sunu dedi"Şunu hayal etcem ama kizcan bana,butun gun evde yalnizdim keske sen de yanimda olsaydin"felan dedi.Sonra ablalarim geldi gerek yok dedi.Anne babasi yasamiyor hep yurtlarda kalmis yani kendi cabalariyla bu yerlere gelmis cocuk benden 2 yas kucuk.O lafindan sonra sildim mesajlari komusmadim ozür diledi benden o hayal kurma meselesiyle ilgili.Ama bugun de sunu dedi bakin pazardan beri cat pat konusuyorum bir küs bir barisik ama bugun seni gormek istiyorum artik bana resim at dedi kendisi de atti bu arada dr ogretim uyesi kendisi.Sonra konusurken birden ben cikcam ozel islerim var dedi .Kizdim sen benimle bos vakitlerinde konusmak icin mi yaziyorsun diye.O da ozel islerim var seninlr aram bozulsun istemiyorum söylersem Kizarsin diyor.Evde takilacakmis ben de konusmayi kesiyorum tekin biri degilsin dedim .o da pes yazmis.Evde yaptigi seyi tahmin etmem zor degil ama bunu soylemedi ben de mesajlari sildim telegramda .Benimle tanismak istedigini soyluyordu eger is ilerlerse ciddi dusunebilirim tum gun konusuyorduk kendisiyle ama guven duymuyorum sana dedim ve ciktim.
Sosyal medyada tanıştığınız kişi 20 yıl önceki halinizle evlenmeyecek ama..Ya ne bileyim oylesinr degil tabi ;kafa dengi biriyse, saygiliysa ,durust ise neden olmasin diyorum.Bu sekilde ciddiyete giden evlilikler var ve hayatimiz sosyal medya etrafinda dönuyor kisi durustse gercekleri soyluyorsa neden olmasin.Alternatif fazla burda neticede ha sosyalmedyada tanismissin ha parkta kutuphanede.
Kendini tatmin etmek için sizi kullanıyor yem olma.Gecen pazar tanistik.Slm deyip yazmaya basladi ama aradan 15 dk gectikten sonra resim felan at dedi atmadim.Sonra konustu ama sunu dedi"Şunu hayal etcem ama kizcan bana,butun gun evde yalnizdim keske sen de yanimda olsaydin"felan dedi.Sonra ablalarim geldi gerek yok dedi.Anne babasi yasamiyor hep yurtlarda kalmis yani kendi cabalariyla bu yerlere gelmis cocuk benden 2 yas kucuk.O lafindan sonra sildim mesajlari komusmadim ozür diledi benden o hayal kurma meselesiyle ilgili.Ama bugun de sunu dedi bakin pazardan beri cat pat konusuyorum bir küs bir barisik ama bugun seni gormek istiyorum artik bana resim at dedi kendisi de atti bu arada dr ogretim uyesi kendisi.Sonra konusurken birden ben cikcam ozel islerim var dedi .Kizdim sen benimle bos vakitlerinde konusmak icin mi yaziyorsun diye.O da ozel islerim var seninlr aram bozulsun istemiyorum söylersem Kizarsin diyor.Evde takilacakmis ben de konusmayi kesiyorum tekin biri degilsin dedim .o da pes yazmis.Evde yaptigi seyi tahmin etmem zor degil ama bunu soylemedi ben de mesajlari sildim telegramda .Benimle tanismak istedigini soyluyordu eger is ilerlerse ciddi dusunebilirim tum gun konusuyorduk kendisiyle ama guven duymuyorum sana dedim ve ciktim.
Doktorasini yeni bitirdigi icin o grupta olmasi abes degil ama konusmasi garip
Tam yorum yapacaktım cerenmiş.Gecen pazar tanistik.Slm deyip yazmaya basladi ama aradan 15 dk gectikten sonra resim felan at dedi atmadim.Sonra konustu ama sunu dedi"Şunu hayal etcem ama kizcan bana,butun gun evde yalnizdim keske sen de yanimda olsaydin"felan dedi.Sonra ablalarim geldi gerek yok dedi.Anne babasi yasamiyor hep yurtlarda kalmis yani kendi cabalariyla bu yerlere gelmis cocuk benden 2 yas kucuk.O lafindan sonra sildim mesajlari komusmadim ozür diledi benden o hayal kurma meselesiyle ilgili.Ama bugun de sunu dedi bakin pazardan beri cat pat konusuyorum bir küs bir barisik ama bugun seni gormek istiyorum artik bana resim at dedi kendisi de atti bu arada dr ogretim uyesi kendisi.Sonra konusurken birden ben cikcam ozel islerim var dedi .Kizdim sen benimle bos vakitlerinde konusmak icin mi yaziyorsun diye.O da ozel islerim var seninlr aram bozulsun istemiyorum söylersem Kizarsin diyor.Evde takilacakmis ben de konusmayi kesiyorum tekin biri degilsin dedim .o da pes yazmis.Evde yaptigi seyi tahmin etmem zor degil ama bunu soylemedi ben de mesajlari sildim telegramda .Benimle tanismak istedigini soyluyordu eger is ilerlerse ciddi dusunebilirim tum gun konusuyorduk kendisiyle ama guven duymuyorum sana dedim ve ciktim.
Hayır sadece sizin hayatınız sosyal medya etrafında dönüyorYa ne bileyim oylesinr degil tabi ;kafa dengi biriyse, saygiliysa ,durust ise neden olmasin diyorum.Bu sekilde ciddiyete giden evlilikler var ve hayatimiz sosyal medya etrafinda dönuyor kisi durustse gercekleri soyluyorsa neden olmasin.Alternatif fazla burda neticede ha sosyalmedyada tanismissin ha parkta kutuphanede.
Kimsenin kadroya filan girdiği yok inanın. Yalan hayatlar bunlar.Kimler kimler kadrolara giriyor yarabbi
Ben de öyle düşünüyorum ama ülkemin güzel üniversitesitelerinde öyle kişiler torpille kadroya giriyor ki. İnsan korkuyorKimsenin kadroya filan girdiği yok inanın. Yalan hayatlar bunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?