• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yukseklisans grubundan bir akademisyenle tanistim sizce?

Az once beni bulup yine yazdin ve slm yaziyor pes gercekten.Soyismini soyle arastircam dedim.Akademisyen olduguna inanmiyorun vekev ki oylesin daha vahim bir durum,bir insan bu kadar basit konusamaz.Benim resmimi neden istedin o gece ne ozel isin vardi senin bunlar ne basit konusmalar dedim
İçine sinmeyen birini direkt engelle daha fazla muhatap olma sadece zaman kaybedersin

Doğru demiş; engelle.
Sildim mesajlari gitti,bir de be hic dr ogretim uyesi gibi davranmadim diyor.Ben de akademiyen olmakla guvenilir olmanin arasinda baglanti olmadigini her akademisyenin de kendini yetistiremedigine degindim vs uzak dur dedim sildim .mesaji almistir umarim bana kotuluk yaptigini ve bu kotulugu de kendisinin daha iyi bildigini ifade ettim.

Sildim mesajlari gitti,bir de be hic dr ogretim uyesi gibi davranmadim diyor.Ben de akademiyen olmakla guvenilir olmanin arasinda baglanti olmadigini her akademisyenin de kendini yetistiremedigine degindim vs uzak dur dedim sildim .mesaji almistir umarim bana kotuluk yaptigini ve bu kotulugu de kendisinin daha iyi bildigini ifade ettim.
Boşuna nefes tüketiyorsun şöyle ucuz herifleri muhatap alarak.

Kız adamlar karısının gelinlikli fotolarıyla neler yazıyorlar. Evliliğini gizleyen görmedim ben.

Özel işi oysa ve bunu da söylüyorsa iğrenç ya. Bunlar nasıl ilişkiler?Seviye nerde?
Ben ozel isini soyle dedim adam fotomu istedi. ozel is diye ciktı ne dusuncrm tabi baski yaptim. Soylemesi icin.Ne isler karistiriyorsun orda dedim dogal olarak.

Ben ozel isini soyle dedim adam fotomu istedi. ozel is diye ciktı ne dusuncrm tabi baski yaptim. Soylemesi icin.Ne isler karistiriyorsun orda dedim dogal olarak.

Adam size bunu söylese bu bilgi sizin ne işinize yarayacak? Canınız sohbeti uzatmak ve üstünüze düştüğünü görmek istiyor.

Ben anlamıyorum artık konuşup cevap verip ne yapacaksınız?
Adam hıhı yalan söyledim mi diyecek?
Dese ne fark edecek?

Back
X