• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yukseklisans grubundan bir akademisyenle tanistim sizce?

Gecen pazar tanistik.Slm deyip yazmaya basladi ama aradan 15 dk gectikten sonra resim felan at dedi atmadim.Sonra konustu ama sunu dedi"Şunu hayal etcem ama kizcan bana,butun gun evde yalnizdim keske sen de yanimda olsaydin"felan dedi.Sonra ablalarim geldi gerek yok dedi.Anne babasi yasamiyor hep yurtlarda kalmis yani kendi cabalariyla bu yerlere gelmis cocuk benden 2 yas kucuk.O lafindan sonra sildim mesajlari komusmadim ozür diledi benden o hayal kurma meselesiyle ilgili.Ama bugun de sunu dedi bakin pazardan beri cat pat konusuyorum bir küs bir barisik ama bugun seni gormek istiyorum artik bana resim at dedi kendisi de atti bu arada dr ogretim uyesi kendisi.Sonra konusurken birden ben cikcam ozel islerim var dedi .Kizdim sen benimle bos vakitlerinde konusmak icin mi yaziyorsun diye.O da ozel islerim var seninlr aram bozulsun istemiyorum söylersem Kizarsin diyor.Evde takilacakmis ben de konusmayi kesiyorum tekin biri degilsin dedim .o da pes yazmis.Evde yaptigi seyi tahmin etmem zor degil ama bunu soylemedi ben de mesajlari sildim telegramda .Benimle tanismak istedigini soyluyordu eger is ilerlerse ciddi dusunebilirim tum gun konusuyorduk kendisiyle ama guven duymuyorum sana dedim ve ciktim.
Annem, hep az akıllı ol kızım akıllı ol diye hem nasihat hem uyarı şeklinde çocukluğumdan beri der. Ölene kadar da diyecek.

Ben de size diyorum az akıllı olun akıllı . Bu uyarı basit ama çok anlam içeriyor :KK51:

Gecen pazar tanistik.Slm deyip yazmaya basladi ama aradan 15 dk gectikten sonra resim felan at dedi atmadim.Sonra konustu ama sunu dedi"Şunu hayal etcem ama kizcan bana,butun gun evde yalnizdim keske sen de yanimda olsaydin"felan dedi.Sonra ablalarim geldi gerek yok dedi.Anne babasi yasamiyor hep yurtlarda kalmis yani kendi cabalariyla bu yerlere gelmis cocuk benden 2 yas kucuk.O lafindan sonra sildim mesajlari komusmadim ozür diledi benden o hayal kurma meselesiyle ilgili.Ama bugun de sunu dedi bakin pazardan beri cat pat konusuyorum bir küs bir barisik ama bugun seni gormek istiyorum artik bana resim at dedi kendisi de atti bu arada dr ogretim uyesi kendisi.Sonra konusurken birden ben cikcam ozel islerim var dedi .Kizdim sen benimle bos vakitlerinde konusmak icin mi yaziyorsun diye.O da ozel islerim var seninlr aram bozulsun istemiyorum söylersem Kizarsin diyor.Evde takilacakmis ben de konusmayi kesiyorum tekin biri degilsin dedim .o da pes yazmis.Evde yaptigi seyi tahmin etmem zor degil ama bunu soylemedi ben de mesajlari sildim telegramda .Benimle tanismak istedigini soyluyordu eger is ilerlerse ciddi dusunebilirim tum gun konusuyorduk kendisiyle ama guven duymuyorum sana dedim ve ciktim.
Akademisyen olduğuna emin misin? Dolandırıcıların kol gezdiği bu zamanda çok da güvenme derim hatta Esra Erol’daydı sanırım bi amcanın 3 yıldır konuştuğu kadın erkek çıkmıştı o geldi aklıma 🤣

Telegramda düzgün yalansız insan bulmak çok çok zor belki başkasının adını, fotoğrafını kullanıyor? Görüntülü konuştunuz mu? Üniversitenin sitesinden bilgileri teyit ettiniz mi?

Yani akademisyen diye direkt güvenmeyin.

Ben zamanında bir doçentle görüşmüştüm. Gerçekten teyitli bilgi yani doç olduğu. Bayağı süre yazıştık, görüntülü konuştuk falan (kısmen ortak arkadaş vasıtasıyla oldu diyeyim). Sonra ben gel hele yiğidim bir tanışalım dedim, tanıştık görüştük vs. Çok içime sinmedi, bir daha konuşmadım.
Bir hafta-on gün sonra online bir platformda KARISI ve METRESİ ile ilgili haberini gördüm. Ben okeye dördüncüymüşüm meğer. Allah'tan içime sinmemiş de devam etmemişim çünkü hiçbir falsosu yoktu konuşurken.

Yani akademisyen diye direkt güvenmeyin.

Ben zamanında bir doçentle görüşmüştüm. Gerçekten teyitli bilgi yani doç olduğu. Bayağı süre yazıştık, görüntülü konuştuk falan (kısmen ortak arkadaş vasıtasıyla oldu diyeyim). Sonra ben gel hele yiğidim bir tanışalım dedim, tanıştık görüştük vs. Çok içime sinmedi, bir daha konuşmadım.
Bir hafta-on gün sonra online bir platformda KARISI ve METRESİ ile ilgili haberini gördüm. Ben okeye dördüncüymüşüm meğer. Allah'tan içime sinmemiş de devam etmemişim çünkü hiçbir falsosu yoktu konuşurken.
Bunların eşlerine acıyorum ya evli hala flört derdinde 🙁

Telegramdan biriyle tanışmak pek mantıklı gelmedi. Guven olmuyor cunku.yuzyuze tanıştığımız biri bile olsa. İstisnalar çıkar elbette ama . Bu kadar insan yanılıyor olamaz

Soyismini bilmiyorum

o zaman adamın akademisyen olduğunu iddia etmek yerine öncelikle soyadını ve mezun olduğu kurumu öğrenin. geröekten şu yaptığınızı 15 yaşındaki ergen bile yapmaz. ben artık troll olduğunuza inanıyorum eğer çocukluğunuzda ateşli bir hastalık geçirmediyseniz.

Bağlaçları ayırmaması ile akademisyenliğin ne ilgisi var ki?

akademisyenlerin yayın zorunluluğu vardır ve bu yayınlarda imla ve noktalama gibi birçok ayrıntı kontrol edilir. (Türkiye'de de böyle olduğunu varsayıyorum) ayrıca bu yayına hazırlık süreci hayatın o kadar geniş süresini kaplayan bir parçası haline gelir ki elinin kayıp yanlış yazman mümkün değildir.

Back
X