Yalan degil gercek sanirimKimsenin kadroya filan girdiği yok inanın. Yalan hayatlar bunlar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yalan degil gercek sanirimKimsenin kadroya filan girdiği yok inanın. Yalan hayatlar bunlar.
Çok sanmayın siz yine. Çünkü geçmişte eğeyce yanılmışlığınız var.Yalan degil gercek sanirim
Yalan degil gercek sanirim
O halde YÖK tez veritabanından tezine ve çeşitli sitelerden makalelerine bakın.
Annem, hep az akıllı ol kızım akıllı ol diye hem nasihat hem uyarı şeklinde çocukluğumdan beri der. Ölene kadar da diyecek.Gecen pazar tanistik.Slm deyip yazmaya basladi ama aradan 15 dk gectikten sonra resim felan at dedi atmadim.Sonra konustu ama sunu dedi"Şunu hayal etcem ama kizcan bana,butun gun evde yalnizdim keske sen de yanimda olsaydin"felan dedi.Sonra ablalarim geldi gerek yok dedi.Anne babasi yasamiyor hep yurtlarda kalmis yani kendi cabalariyla bu yerlere gelmis cocuk benden 2 yas kucuk.O lafindan sonra sildim mesajlari komusmadim ozür diledi benden o hayal kurma meselesiyle ilgili.Ama bugun de sunu dedi bakin pazardan beri cat pat konusuyorum bir küs bir barisik ama bugun seni gormek istiyorum artik bana resim at dedi kendisi de atti bu arada dr ogretim uyesi kendisi.Sonra konusurken birden ben cikcam ozel islerim var dedi .Kizdim sen benimle bos vakitlerinde konusmak icin mi yaziyorsun diye.O da ozel islerim var seninlr aram bozulsun istemiyorum söylersem Kizarsin diyor.Evde takilacakmis ben de konusmayi kesiyorum tekin biri degilsin dedim .o da pes yazmis.Evde yaptigi seyi tahmin etmem zor degil ama bunu soylemedi ben de mesajlari sildim telegramda .Benimle tanismak istedigini soyluyordu eger is ilerlerse ciddi dusunebilirim tum gun konusuyorduk kendisiyle ama guven duymuyorum sana dedim ve ciktim.
37 yaşında olduğunu kabul etmiyor ki. 20'li yaşlarda olduğunu söylüyor.Bir de Ceren abla, neden hep tanıştığın kişilere çocuk diyorsun? 37 yaşlarında adamdan bahsediyorsun sanırım yaşın gereği.
Akademisyen olduğuna emin misin? Dolandırıcıların kol gezdiği bu zamanda çok da güvenme derim hatta Esra Erol’daydı sanırım bi amcanın 3 yıldır konuştuğu kadın erkek çıkmıştı o geldi aklımaGecen pazar tanistik.Slm deyip yazmaya basladi ama aradan 15 dk gectikten sonra resim felan at dedi atmadim.Sonra konustu ama sunu dedi"Şunu hayal etcem ama kizcan bana,butun gun evde yalnizdim keske sen de yanimda olsaydin"felan dedi.Sonra ablalarim geldi gerek yok dedi.Anne babasi yasamiyor hep yurtlarda kalmis yani kendi cabalariyla bu yerlere gelmis cocuk benden 2 yas kucuk.O lafindan sonra sildim mesajlari komusmadim ozür diledi benden o hayal kurma meselesiyle ilgili.Ama bugun de sunu dedi bakin pazardan beri cat pat konusuyorum bir küs bir barisik ama bugun seni gormek istiyorum artik bana resim at dedi kendisi de atti bu arada dr ogretim uyesi kendisi.Sonra konusurken birden ben cikcam ozel islerim var dedi .Kizdim sen benimle bos vakitlerinde konusmak icin mi yaziyorsun diye.O da ozel islerim var seninlr aram bozulsun istemiyorum söylersem Kizarsin diyor.Evde takilacakmis ben de konusmayi kesiyorum tekin biri degilsin dedim .o da pes yazmis.Evde yaptigi seyi tahmin etmem zor degil ama bunu soylemedi ben de mesajlari sildim telegramda .Benimle tanismak istedigini soyluyordu eger is ilerlerse ciddi dusunebilirim tum gun konusuyorduk kendisiyle ama guven duymuyorum sana dedim ve ciktim.
Nasıl yani ortaokul resminizi mi attınızben 20 sene onceki resmimi attim
Bunların eşlerine acıyorum ya evli hala flört derdindeYani akademisyen diye direkt güvenmeyin.
Ben zamanında bir doçentle görüşmüştüm. Gerçekten teyitli bilgi yani doç olduğu. Bayağı süre yazıştık, görüntülü konuştuk falan (kısmen ortak arkadaş vasıtasıyla oldu diyeyim). Sonra ben gel hele yiğidim bir tanışalım dedim, tanıştık görüştük vs. Çok içime sinmedi, bir daha konuşmadım.
Bir hafta-on gün sonra online bir platformda KARISI ve METRESİ ile ilgili haberini gördüm. Ben okeye dördüncüymüşüm meğer. Allah'tan içime sinmemiş de devam etmemişim çünkü hiçbir falsosu yoktu konuşurken.
Ya flört olsa yine iyi, metresi dediğim kıza (evet kız, gencecik çünkü) ev açmış, arada onda kalıyormuş falan, o derece.Bunların eşlerine acıyorum ya evli hala flört derdinde![]()
Yani akademisyen diye direkt güvenmeyin.
Soyismini bilmiyorumDediğimi yaptınız mı?
Baglaclari ayirmiyot ama akademisyen garip źaten iletisimi kestim ulasamaz bana artik oypden gelmeBen konuya yabancıyım biraz sanırım, Doç ya da akademisyen olunca güvenmek gerektiği gibi bir algı mı var.
Soyismini bilmiyorum
Bağlaçları ayırmaması ile akademisyenliğin ne ilgisi var ki?Baglaclari ayirmiyot ama akademisyen garip źaten iletisimi kestim ulasamaz bana artik oypden gelme
Bağlaçları ayırmaması ile akademisyenliğin ne ilgisi var ki?
Nasıl ne ilgisi var akademisyen de bağlaçları ayırmayacaksa artık bu ülkede atarım kendimi bir yerden.Bağlaçları ayırmaması ile akademisyenliğin ne ilgisi var ki?