Akrep Burcu 23 Ekim - 22 Kasım Yükseleni akrep olanlar kimler yardım edin!?!?

Hem burcum, hem yükselenim akrep. İşe burçların özelliklerini ciddiye almamakla başlıyorum, kimse beni kalıplara sokamaz. =)) Hayatla insanlarla nasıl başa çıktığıma gelince, affedici değilim, toleranslı, çabuk güvenen bir insan hiç değilim. O yüzden bana zararı dokunacak insanlar olmaz çevremde. İnsanlardan çok şey beklemem, sadece iyi niyet beklerim. Azıcık kötü niyet sezdiğim insanları anında hayatımdan çıkarırım, çok köprü yakmışımdır böyle. Hayatımın sade, entrikasız olmasına özen gösteririm. Kendi küçük dünyam, küçük mutluluklarım bana yetiyor. Çok kötü insanla karşılaştım ama intikamcı olmadım asla. İntikamla harcayacağım zamana ziyan gözüyle bakarım çünkü. Onunla uğraşmak yerine hayatımdan çıkarır, önüme, mutlu olmaya bakarım, kendime daha faydalı olur. Kıskancım ama asla belli etmem. Sadece şuna bakarım; kıskandığım hareketi karşımdaki insan bilinçli mi yapıyor, bir art niyeti var mı, diye... Cevabı evetse kıskançlık tripleri yapmak yerime biletini keserim. Acımasızım bu konuda. Eşimle tanışma aşamasında onu çok uzun süre gözlemledim mesela, bana ters gelen kıskanacağım türde hareketleri olsaydı asla güvenmez, evlenmezdim. Şimdi Shire'da iki Hobbit gibi gamsız, huzurlu, mutlu yaşayıp gidiyoruz. Ahanda mutluluğumun sırları. :KK53:
Süpermiş cidden :) darısı başıma

Meditasyonlar terapiler işime yArar mı acaba. Zamanında bir astroloğa gitmiştim. Bana geçmiş yaşamımda yetim ve köle olduğumu suçlar işlediğimi ve o hayatta ölmeden önce 'henüz ölmüyorum bu yeniden doğuş. Daha yaşayacaklarım bitmedi' diyerek ölmüşüm ilginç.

ben onceki hayat gibi seylere inanmadigim icin yorum yapamicam pek..
ama cogu sey insanin kendi elinde..kotu yanlarinizin farkinda olun ama odaklanmayin,daha olumlu seylere odaklanin ne bileyim birilerine yardimci olun mesela..

Aslanım yükselenim akrep.. Ayla mı(oğlak) yükselenle mi ilgisi var bilmiyorum çok sıkıntılı, depresif zamanlar atlattım. Çok zorlandım manevi anlamda, hayata, insanlara alışmak zordu benim için, aile faktörü de tuz biber oldu zaten. Kendimi geliştirmeye büyütmeye çalışırım manevi anlamda yaptım yapıyorum da, çok düştüm kalktım, objektif bakabildiğime inanıyorum kendime, gereksiz derece fazla sorguladığım da oldu ki bu kişiyi olumsuz etkiliyor. Güven konusunda sıkıntılarım var, güvenmiyorum ama çok şans verdiğim denediğim de oldu, zor silerim çoğunlukla ama tam olur artık sabrım taşmıştır ve yaptığımdan eminimdir, önceki halimden zıt bir hava yani acımasız bir görüntü çizerim, tek yaptığım ise gitmektir, intikamcı değilim beceremem de sanırım. Negatif enerji verenler uzak olsun benden sadece.
Bir de dışarıdan görünüşümle gerçek ben arasında farklar var maalesef bu çok can sıkıcı benim için, şaşırttığım oluyor insanları, yavaş gösteririm kendimi çünkü, bazı şeyleri gerçekten gerekmediğini düşünmedikçe yapmam, canım öyle ister yapabilecekken yapmam üşenirim, o kişiye göstermemem gerekiyordur bu rahatlığı vermemiştir vs ama farklı algılanıyor, bazen de karşımdaki kişiye göre değişir. Kendimi anlatma isteğim var, yanlış anlaşılmaktan nefret ederim, korkarım ve hep de yaşarım. Yorulduğum için azalttım şu ara eskisi kadar takmıyorum.

Marsın önemini bilmiyorum bakayım, başak benim.

Henüz yaşım 21. 3 ayrı antidepresan kullanıyorum. Duygusal yönüm darma duman. Üniversite son seneye geçiyorum çok kritik bir yıl. Ama hiçbir şeyle baş edemiyorum sürekli iniş çıkışlar kıskançlıklar. Tatmin olma isteği kendimi sürekli değerli hissetmek istiyorum insanları istemsizce cezalandırıyprum beni üzdükleri zaman. Aaay yeter yahu
Ay bende tatnin olma istegi cookk. cok zor ikna olurum insnmadigim birseyde illa kanitlar delillerle beni tatmin etsinler isterim ozellikle sevgilimden. Birsdyi kiskanmissam aylar gecsede o konuyu acarim taaki istedgim cevabi alana kadar icimi rahatlatana kadar kurcalarim deserim paranoyalar vs. Ve canim aciyosa bi yandan intikam alirim ama kendi icimden alirim i tikamimi asla belli etmem ona . Nolacak ya bide ben teraziyim yukselesnim akrep diger gunes burcu vs geri kalan herdeyim akrep boyle biri olmuycam diyorum ay bakmisim yine paranoyak kuskucu kiskanc kinci biriyim.

Ben de hem akrep burcuyum ve yükselenim de akrep ...
Yani hep bir iç çatışma , huzursuzluk , bazen enerji ve heves patlaması ...
Beyin fırtınası halindeyim...

Back
X