Hem burcum, hem yükselenim akrep. İşe burçların özelliklerini ciddiye almamakla başlıyorum, kimse beni kalıplara sokamaz. =)) Hayatla insanlarla nasıl başa çıktığıma gelince, affedici değilim, toleranslı, çabuk güvenen bir insan hiç değilim. O yüzden bana zararı dokunacak insanlar olmaz çevremde. İnsanlardan çok şey beklemem, sadece iyi niyet beklerim. Azıcık kötü niyet sezdiğim insanları anında hayatımdan çıkarırım, çok köprü yakmışımdır böyle. Hayatımın sade, entrikasız olmasına özen gösteririm. Kendi küçük dünyam, küçük mutluluklarım bana yetiyor. Çok kötü insanla karşılaştım ama intikamcı olmadım asla. İntikamla harcayacağım zamana ziyan gözüyle bakarım çünkü. Onunla uğraşmak yerine hayatımdan çıkarır, önüme, mutlu olmaya bakarım, kendime daha faydalı olur. Kıskancım ama asla belli etmem. Sadece şuna bakarım; kıskandığım hareketi karşımdaki insan bilinçli mi yapıyor, bir art niyeti var mı, diye... Cevabı evetse kıskançlık tripleri yapmak yerime biletini keserim. Acımasızım bu konuda. Eşimle tanışma aşamasında onu çok uzun süre gözlemledim mesela, bana ters gelen kıskanacağım türde hareketleri olsaydı asla güvenmez, evlenmezdim. Şimdi Shire'da iki Hobbit gibi gamsız, huzurlu, mutlu yaşayıp gidiyoruz. Ahanda mutluluğumun sırları.