• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumoşlarım toplanıyor..

haydi inşallah canım,dualarım seninle..
Alyam aba olacak inşallah:Saruboceq:
oyyyy yerim ben alyamı...inşallah canım inşallah..RABBİM BANADA seninki gibi bir güzellik nasip eder inşallah...
ben ocak ayin sonuna geliyorum canim ankaraya ben almanyada yasiyorum aslinda sadece tedavi olmak icin gelcem insallah görüsürüz orda

sanırım o dönemlerde ki inşallah tutar ise kontroller için gelirim mayaya..
inşallah o zaman karşılaşırız canım

benim bebislerimi göbüse yerlesdirildi zaman insallah sen kont. gelirisn canim ALLAH yüzümüze baksin ve seni orda hamis olarak göreyim

Dualarla yazıyorum buraya.
İnşallah ben de dua edeceğim Size sevgili Özlem
Sağlıkla kavuşun sağlıklı bebeğinize inşallahh..:Saruboceq:
Her şey gönlünüzce olsun...opuyorumnanaktan

Özlemciğim inşallah bu sefer bebeğini kucağına alır dönersin evine, tüm dualarım seninle.......

özlemciğim hayırlı tedaviler olsun inşallah... çekiliş kazanmışsın 2010 öncesi tam da... piyango gibi... maya'dan memnun kalmana da sevindim... toplandı mı yumurtaların? nasıl durumları bilgi aldın mı? inşallah olumlu sonuç alırsın... bir sürü embriyon olur da dondurursun... bebişine kardeş de yaparsın sonra... dualarım seninle... opuyorumnanaktan

çok teşekkürler arkadaşlar..
ne güzel dualar bunlar AMıN...
evet toplandı bugün yumurtalarım..12 adet..
inşallah güzel haberleri yarın alırız...
buradan paylaşırım bende....

özlemcim insallah hersey cok güzel olur ve süper kaliteli cikar hersey gönlünce canim

cok sevindim
insallah hersey mukemmel gitsin
Allah'in izniyle mujdeni duyacagiz insallah:Saruboceq:

MERHABALAR..
bilenler bilir,KK VE SEVGİLİ
KAZENİN​
YAKIŞIKLI OĞLU EMİR,in uğurlu elleri sayesinde MAYA TÜP BEBEK MERKEZİNDEN tedavi kazanmıştım...
çok güzel bir tedavi süreci geçirdim...
MAYA TÜP BEBEK MERKEZİ süper bir merkez..
buradan tüm doktorlar ve çalışanlarınada teşekkür etmek istiyorum...
ve sabah ALLAHIMIN İZNİYLE yumurtalarım toplanıcak...
bu 3.denemem ,inşallah bu sefer herşey yolunda gider ve bende mutlu bir haber alabilirim...
sizlerden istediğim benim ve tüm istiyenler için dua etmeniz...
bu konuyu açma sebebimde KK sayesinde tedavi oluyor olmam...
tekrar tekrar teşekkür etmek istiyorum...
KAZEN,
CURLY,
ELİF,
VEE YAKIŞIKLI PRENS EMİR.....
VEEE TÜM EMEĞİ GEÇEN,BENİM İÇİN DUA EDEN TÜM KK DOSTLARIM....
iyiki tanımışım KK YI,İYİKİ VARSINIZ....opuyorumnanaktan
Canım hayırlı ugurlu olsun Allah tamamına erdırsın :CüvCüv:

Tüm dualarımız seninle özlemcim güzel haberlerini heyecanla bekliyoruz senden inşallah muradına erersin güzel arkadaşım herşey gönlünce olsun.:1hug:

canım arkadaşım ihşallah her şey gönlünce olur benim gibi 3 de tüp bebginde tuturursun allah yardımcın olsun:emir_bebek::emir_bebek:

çok saolun arkadaşlar...
ama malesef istediğim sonucu alamadım:((
sadece 1 tanesi döllenmiş..
elbette RABBıM ıSTERSE 1 tanede tutar ama üzgünü
m...

Allah'dan umut kesilmez canim, bi tane bile ne guzel, insallah o tutar Allah'in izniyle Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn .

canim sen umudunu kesme ALALH annelik dugusunu yasatacaksa o bitane bile senin mucizen olur...

canın sağolsun özlemcim daha gençsin, Allah isteyince mutlaka senide geri çevirmeyecek, nice insanlar var tedaviyi bıraktıktan sonra bebek sahibi olanlar....

Back
X