yumrta toplamasindan sonra

Bigapple

Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2012
19
0
16
A.B.D.
Yumurta rezervim dusuk oldugu icin dondurulmus embryo bankasi tedavisi onerildi. 2.cycle icin adetin ilk gunu doktora gittim. yumurta toplanan tarafta (sadece sag taraftan yumurta toplanildi) yumurtaliklarin icinde odem olmus.
yumurta toplanmasindan sonra odem olmasi normalmi?
kendiliginden iyilesmesi yaklasik nekadar zaman alir?
siz boyle bir durumda 2.cycle ne zaman yapilmasini onerirdiniz?
embriyo dodurulmus degilde transfer yapsaydik bu sivinin rahimde embriyonun tutunmasini egelermiydi?
Simdiden cok tesekkurler

merhaba sanırım ödem dediğiniz şey yumurtalıkta tedaviden arta kalan kist?? eğer böyleyse durum 1 ay sonra tekrar kontrol yapılır tedaviniz başlar. benim önerim her yeni tedavi arasında 2 adet kanaması olmasıdır. taze embriyo trasnferleri embriyo ve hasta durumuna göre karar verilerek yapılır. bol şans sevgiler.

Yumurta rezervim dusuk oldugu icin dondurulmus embryo bankasi tedavisi onerildi. 2.cycle icin adetin ilk gunu doktora gittim. yumurta toplanan tarafta (sadece sag taraftan yumurta toplanildi) yumurtaliklarin icinde odem olmus.
yumurta toplanmasindan sonra odem olmasi normalmi?
kendiliginden iyilesmesi yaklasik nekadar zaman alir?
siz boyle bir durumda 2.cycle ne zaman yapilmasini onerirdiniz?
embriyo dodurulmus degilde transfer yapsaydik bu sivinin rahimde embriyonun tutunmasini egelermiydi?
Simdiden cok tesekkurler

Cevabiniz icin cok tesekkur ederim. Aslinda doktor odem diye tanimlamadi, sag yumurtalik yani yumurtalarin toplandigi tarafta sivi birimesi olmus dedi. Bende kist mi diye sordum? Hatta kasiklarimda 2-3 gun evvel agri vardi, 2 gun surdu gecti dedim. Kist olmadigini zaten kistinde agri yapmiyacagini soyledi.
Kist nedir?

kist yumurtalıklarda olan muhtemel tedaviniz sonrası arta kalan folikül kesesidir. önemli bir sorun olmadığı görülüyor. diğer aya düzelir.

Cevabiniz icin cok tesekkur ederim. Aslinda doktor odem diye tanimlamadi, sag yumurtalik yani yumurtalarin toplandigi tarafta sivi birimesi olmus dedi. Bende kist mi diye sordum? Hatta kasiklarimda 2-3 gun evvel agri vardi, 2 gun surdu gecti dedim. Kist olmadigini zaten kistinde agri yapmiyacagini soyledi.
Kist nedir?

Back
X