yumurta azlığı

gokcen34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2020
2
0
1
39
Merhablar, bir yıldır evliyim ve dr yumurtamın az oldugunu söyledi bende tüp bebek yapalım dedim bana belki tüp bebek bile olmaz dedi. suya atılan bir toz yazdı onu aldım. yumurta az olunca tüp bebek bile yapılmaz mı

Benden 24 tane topladılar yumurta canım en iyilerinden 2 tane kaldı şuan kızım 45 günlük şükür bence olur biye olmasınki

Yapilabilir neden yapilmasin baska doktorlarada git bence amh degerin kac yapirdinmi o testi

Benimde yumurta az ve aşılama oldum aşılama oluyorsa tüp bebekte şansın çok yüksek

Rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize
Biz ozel guzel sabirli anneler olucaz herseyin iyisini hakediyor bebelerimiz kizlar rabbim kimseye kaldiramayacagi dert vermez insallah selmaete ericez hepimiz sabrimizin mukafatini alicaz elbetteben 2 basarisiz asilama yaptirdim .simdi de tup bebek yaptiriyom asla yilmadim yola devam

Bende şuan çift aşılama ile başladım cuma ilk asilamam oldu yarında 2.si olacak tutmazsa diğer ay hemen yine aşılama olcam oda tutmazsa tüp bebek pes etmek yok kavuşacağız Allah'ın izni ile

Bende şuan çift aşılama ile başladım cuma ilk asilamam oldu yarında 2.si olacak tutmazsa diğer ay hemen yine aşılama olcam oda tutmazsa tüp bebek pes etmek yok kavuşacağız Allah'ın izni ile
Nasil cift asilama derken ? Ilk defs duydum . Hormonlar tavan yapcak .

canım çift aşılama falan diye bişey ben ilk defa duydum bu arada yumurta rezerv azlığında neden aşılama düşündünüz anlamadım ben tedavimi bahçecide oldum aşılamayı daha çok genç ve sebepsiz kısırlık grubunda deniyoruz demişlerdi erkektede sorun yoksa eğer

Bize öncelikle aşılama önerildi tutmazsa tüp bebek tedavisine başlayacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…