Benimde yumurta az ve aşılama oldumMerhablar, bir yıldır evliyim ve dr yumurtamın az oldugunu söyledi bende tüp bebek yapalım dedim bana belki tüp bebek bile olmaz dedi. suya atılan bir toz yazdı onu aldım. yumurta az olunca tüp bebek bile yapılmaz mı
Rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin hepimizeBenim de yumurta rezervim az su an tup bebek tedavisindeyim .
Biz ozel guzel sabirli anneler olucaz herseyin iyisini hakediyor bebelerimiz kizlarRabbim tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize
Bende şuan çift aşılama ile başladım cuma ilk asilamam oldu yarında 2.si olacak tutmazsa diğer ay hemen yine aşılama olcam oda tutmazsa tüp bebekBiz ozel guzel sabirli anneler olucaz herseyin iyisini hakediyor bebelerimiz kizlarrabbim kimseye kaldiramayacagi dert vermez insallah selmaete ericez hepimiz ❤ sabrimizin mukafatini alicaz elbette ben 2 basarisiz asilama yaptirdim .simdi de tup bebek yaptiriyom asla yilmadim yola devam
Nasil cift asilama derken ? Ilk defs duydum . Hormonlar tavan yapcak .Bende şuan çift aşılama ile başladım cuma ilk asilamam oldu yarında 2.si olacak tutmazsa diğer ay hemen yine aşılama olcam oda tutmazsa tüp bebekpes etmek yok kavuşacağız Allah'ın izni ile
Bende ilk defa duydum şansı artırmak için sanırımNasil cift asilama derken ? Ilk defs duydum . Hormonlar tavan yapcak .
Allah yardim etsin bacimBende ilk defa duydum şansı artırmak için sanırımhormonlar tavan zaten şuan klomen + ovitrelle+crinone jel
Yaa sorma maddi manevi yardımcımız olsunAllah yardim etsin bacimişimiz zor bunlar parali çocuklar kicimizda don kalmiycak dunyaya gelene kadar
Sizin sorun neydi? Ammiiinnn insalllahhh rabbim dusmanima vermesin evlat hasretiYaa sorma maddi manevi yardımcımız olsun
Polikistik over sendromuSizin sorun neydi? Ammiiinnn insalllahhh rabbim dusmanima vermesin evlat hasreti
Bize öncelikle aşılama önerildi tutmazsa tüp bebek tedavisine başlayacağızcanım çift aşılama falan diye bişey ben ilk defa duydum bu arada yumurta rezerv azlığında neden aşılama düşündünüz anlamadım ben tedavimi bahçecide oldum aşılamayı daha çok genç ve sebepsiz kısırlık grubunda deniyoruz demişlerdi erkektede sorun yoksa eğer
Allah hepimize sifa versin insallahPolikistik over sendromu
Amin inşallahAllah hepimize sifa versin insallah
ben şey diyorum bu süreçte o kadar zenginiz ki çocuğu bile paralı yapıyoruzAllah yardim etsin bacimişimiz zor bunlar parali çocuklar kicimizda don kalmiycak dunyaya gelene kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?