- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Bu daha mantikliben şey diyorum bu süreçte o kadar zenginiz ki çocuğu bile paralı yapıyoruz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu daha mantikliben şey diyorum bu süreçte o kadar zenginiz ki çocuğu bile paralı yapıyoruz![]()
şu moddayım bu aralar ilaç bitti ilaç al kullan ultrason tekrar ilaç al kullan valla baya zorladı beni :) ki bide raporluyum yaniBu daha mantikli![]()
![]()
artik 10 bin lira bana 100 lira gibi geliyor
![]()
Ben raporsuzumşu moddayım bu aralar ilaç bitti ilaç al kullan ultrason tekrar ilaç al kullan valla baya zorladı beni :) ki bide raporluyum yani![]()
tühh benim çocuk ezik olcak gördün müüüüBen raporsuzumben daha zenginim
![]()
Ahahahahah olmasin ezik kiizzzz sustühh benim çocuk ezik olcak gördün müüüü![]()
ay o günleri de görürüz inşallah da ezik olsun napalım
![]()
ay olsun o günleri göriyim dee eziğim diye severim vallaAhahahahah olmasin ezik kiizzzz sus![]()
Olsun insallah az kaldi sabret bu gunler de gecicek daha once gecenler gibiay olsun o günleri göriyim dee eziğim diye severim vallazaten o kadar iğne yapıyorum bi tanesi çok büyümüş diğerleri orta seviye diye yarın progesteron tahlili vericem bakalım ne dicekler
Benim ilk denemem devlette yapıyorum tam bişey demiyolar ama sorduğumda 14 10 12 en büyükte 17 dediler ve neden tek o erken büyüdü diye tahlil yapıcaklarOlsun insallah az kaldi sabret bu gunler de gecicek daha once gecenler gibikac tane olmuslar
Kacinci günün ki erken buyumus biri cok sabirsiz almis başını gidiyorBenim ilk denemem devlette yapıyorum tam bişey demiyolar ama sorduğumda 14 10 12 en büyükte 17 dediler ve neden tek o erken büyüdü diye tahlil yapıcaklar
Paramla rezil oldum erkenden aldı başını gittiKacinci günün ki erken buyumus biri cok sabirsiz almis başını gidiyor![]()
Allah seni bildigi gibi yapsin ay cok guldumParamla rezil oldum erkenden aldı başını gitti14. Gün kimisi geç büyüyo biride erken bünye deişik benim
![]()
Valla hastanenin gediklisi gibi oldumAllah seni bildigi gibi yapsin ay cok guldumartik toplanma zamani degil mi 14. Gun de
Nerde yaptiriyorsunValla hastanenin gediklisi gibi oldumbenle başlayanların toplandı benden sonrakilerde yakında toplancak ben hala bekliom
![]()
Zeynep kamildeyim. Valla canm benim yımırta gıcık bence bugün 30 dediler çok görgüsüz yaaaNerde yaptiriyorsunbence sana gicik kapmislar
Neye 30 dedilerZeynep kamildeyim. Valla canm benim yımırta gıcık bence bugün 30 dediler çok görgüsüz yaaa![]()
Hani şu malum 17 lik yumurta olmuş 30Neye 30 dedilervucudun sana direniyor
![]()
Annaaaaaamm ucmus resmen yaHani şu malum 17 lik yumurta olmuş 30vücut bana direniyo ben ilaçlara bakalım nolcak
![]()
Aştı kendini vallaAnnaaaaaamm ucmus resmen yahayirli kuzum
nolcak simdi
Yumurtam dolu olsun da kalitli olsun da 1 ay daha beklerizAştı kendini vallabugün çatlatma iğnesi yapıcam perşembe de toplama olucak kısmetse... ama progesteron yüksek çıktı bu ay transfer olmayabilir dediler