Ezgicimm benim icime de cok iyi seyler dogdu haber ver persembe :)
İnşallah ikiside döllenir.2 dolu toplandı dediler
ya inşallahhhhİnşallah ikiside döllenir.
Harika haber2 dolu toplandı dediler
3.gün dondurulacak muhtemelenHarika haberinşallah 5 de donduruldu diye de göreceksin
Olsun3.gün dondurulacak muhtemelen
Bu 200 300 diye belirttiğiniz şey ne. Valla bilmiyorum ama çok yoruldum sahiden beni daha çok endişelendiren şey de erken menopoz daha yaşım 31yani şöyle bi tanesi 200 bandında oluyor diyorlar ama benim mesela teki 300 müş . bi önceki tedavide bi tane vardı 96 ydı o da olgundu . 14 gün sürebiliyo tedavi günde de normalde 1-2 mm büyüyo. gelişim gösteriyorsa e 2 de artıyorsa bi anda büyür inşallah.. çok heyecanlı süreçler sizi anlıyorum.
e2 değeri tek folikül için diyolar. ama kesin bi olayı da yok bunun. 96 yken değerim tek dolu çıkmıştı döllenmişti 3.güne gelmişti. inşallah çok güzel gider tedavinizBu 200 300 diye belirttiğiniz şey ne. Valla bilmiyorum ama çok yoruldum sahiden beni daha çok endişelendiren şey de erken menopoz daha yaşım 31
Yumurtaların döllendi mi ezgie2 değeri tek folikül için diyolar. ama kesin bi olayı da yok bunun. 96 yken değerim tek dolu çıkmıştı döllenmişti 3.güne gelmişti. inşallah çok güzel gider tedaviniz
Öyle düşünme. Bak diğer yumurta hemen döllenmiş.olmayabilirdi de . Benim mesela üç taneden hiçbiri döllenmedi.teki döllenmiş diğerini yarın tekrar kontrol edilecek ama umudum yok tabi ki. cidden üzüntümü tarif edemem. bilirsiniz zaten o hissi.
Bence olumlu tarafından bak neyseki biri döllenmis bu çok iyi haberteki döllenmiş diğerini yarın tekrar kontrol edilecek ama umudum yok tabi ki. cidden üzüntümü tarif edemem. bilirsiniz zaten o hissi.
Geçmiş olsun. Sıkmayın canınızı bunda da bir hayır vardır muhakkakolmadı maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?