Aynen canım biraz mola verelim kafamız rahatlasın azıcık ister istemez stres oluyoruz sürekli. Hayırlısı olsun hepimizin hakkında en güzel zamanda olacak inanıyorum sende sıkma canını
Evet canım biraz akışa bırakmak hepimize iyi gelecek belli mi olur tedaviye gerek kalmadan kendiliğinden olur belki

Hanımlar merhaba. Yarın sabah aşılama yapılacak. Ancak öncesinde doktor kullanmam için duphaston verdi. Ve ben sürekli uyuyorum. Aşırı halsiz hissediyorum. Böyle olan varmı benim gibi?. Dün akşam ovitrelle iğneyi vurdum. Ondan olabilir mi?

merhabalar nar suyunu ne zaman oncesinden kullanmaya baslamistiniz? bir de belli bir markasi var mi nar suyunun

Bende dün gece vuruldum Ovitrelle yapmıştır çok büyük ihtimalle bende de halsizlik, gaz sıkışması ve karın şişliği yaptı. Duphaston rahminin kalınlaşması için onun yapacağını zannetmem

Aminnn inşallahhh, sizin ne sorununuz vardı bende pkos var eşimde de hareket düşüklüğü
Sebepsiz İnfertilite. Ne eşimde nede bende bir sorun yok. Yaşım 40. Açıkçası sebebi artık yaş olduğunu düşünüyorum. Çünkü daha evvel bir gebeliğim oldu ve sorunsuzdu.

merhabalar nar suyunu ne zaman oncesinden kullanmaya baslamistiniz? bir de belli bir markasi var mi nar suyunun
Nar suyunu adetten itibaren isleme kadar her gun bir bardak ictim fazlasi ishal yapti bende bi bardak yeterliydi kalinligi cok iyi dedi ilacsiz 10.5 gordum gecen ay bu ay 9.5 gorduk ve tertemiz dedi doktor soyledigimde nar suyunu faydali ve bana etkisinin oldugunu soyledi filedekini ictim sadece markasi harras file markette var donuk bir sekilde satiliyor

anladim cok tesekkur ederim bilgilendirme icin

Evet verdiler ben duphaston kullanıyorum.
Ben geçmiş aylarda hep Duphaston kullanıyordum, bu ay redostım diye bir hap var onu aldırdı sabah akşam içiyorum rahmi gebeliğe hazırlıyormuş. Duphastına gerek yok dedi. Birde Progestan aldırdı onu da yarın kullanmaya başla dedi. Her gece uyumadan birtane vajinal olarak al dedi. Allahım inşallah emeklerimizin karşılığını versin

Tez vakitte kolaylık ile versin Rabbim. Duphaston Progestan gibi bişey. Ama sizde pcos var demiştiniz benim öyle bir durumum yok. Bebek kolay tutunsun diye hemde rahim hazırlansın diye verdim diye söyledi doktor. İki gebeliğin arasında 10 yıl var çünkü. inşAllah tek seferde hayırlı ve sağlıklı tutunma olur hepimiz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…