Evet canım biraz akışa bırakmak hepimize iyi gelecekAynen canım biraz mola verelim kafamız rahatlasın azıcık ister istemez stres oluyoruz sürekli. Hayırlısı olsun hepimizin hakkında en güzel zamanda olacak inanıyorum sende sıkma canını
merhabalar nar suyunu ne zaman oncesinden kullanmaya baslamistiniz? bir de belli bir markasi var mi nar suyununAnladim psikolojikde olmayabiliyor iste benim esimde sorun vardi gecti sandik iste supriz oldu asilama gunu sorunjn devam etmesi gecen sene o kadar saldimki bi ay sadece dogal yolla hamile kaldim ama dusuk oldu yani kafa gercekten onemli ama becerebilene o aylikmis simdi takiyorum yine olmuyor salabilirsen sal zor ama insallah guzel sonuclarin olur bide tavsiyem kendim yaptim ve ciddi guzel sonuclar aldim gunde bir haslanmis yumurta bir avuc yas findik badem ve cevis havuc yee mutlaka yumurta arttiriyor ve kalitesi icin cok iyi benim 23 yumurta toplanmisti bunlari tuketirken bide hep en fazla 9 tas 9.5 cikan rahim kalinligim bu ay yeni bisey denedim dogal nar suyu ictim gunde bi bardak yarim bardak falan bu ay 10.5 cikti kesinlikle tavsiyemdir herkeze ama nari tranfer veya asilamadan sonra icme dusuk yapiyomus insallah guzel olur hersey ☺
Bende cuma sabahı yani yarın sabah olacağımBende cuma günü aşılama olacağım inşAllah. Rabbim gebelik bekleyen herkese nasip etsin kolaylıkla.
Bende dün gece vuruldum Ovitrelle yapmıştır çok büyük ihtimalle bende de halsizlik, gaz sıkışması ve karın şişliği yaptı. Duphaston rahminin kalınlaşması için onun yapacağını zannetmemHanımlar merhaba. Yarın sabah aşılama yapılacak. Ancak öncesinde doktor kullanmam için duphaston verdi. Ve ben sürekli uyuyorum. Aşırı halsiz hissediyorum. Böyle olan varmı benim gibi?. Dün akşam ovitrelle iğneyi vurdum. Ondan olabilir mi?
Ayyy aynı zamanda öğreneceğiz inşAllah. Rabbim tek seferde tutmasını nasip etsin.Bende cuma sabahı yani yarın sabah olacağım
Aminnn inşallahhh, sizin ne sorununuz vardı bende pkos var eşimde de hareket düşüklüğüAyyy aynı zamanda öğreneceğiz inşAllah. Rabbim tek seferde tutmasını nasip etsin.
Sebepsiz İnfertilite. Ne eşimde nede bende bir sorun yok. Yaşım 40. Açıkçası sebebi artık yaş olduğunu düşünüyorum. Çünkü daha evvel bir gebeliğim oldu ve sorunsuzdu.Aminnn inşallahhh, sizin ne sorununuz vardı bende pkos var eşimde de hareket düşüklüğü
Evet büyük ihtimal yaş faktörü. 28 yaşındayım ben de. Hayırlısı olsun inşallahSebepsiz İnfertilite. Ne eşimde nede bende bir sorun yok. Yaşım 40. Açıkçası sebebi artık yaş olduğunu düşünüyorum. Çünkü daha evvel bir gebeliğim oldu ve sorunsuzdu.
Nar suyunu adetten itibaren isleme kadar her gun bir bardak ictim fazlasi ishal yapti bende bi bardak yeterliydi kalinligi cok iyi dedi ilacsiz 10.5 gordum gecen ay bu ay 9.5 gorduk ve tertemiz dedi doktor soyledigimde nar suyunu faydali ve bana etkisinin oldugunu soyledi filedekini ictim sadece markasi harras file markette var donuk bir sekilde satiliyormerhabalar nar suyunu ne zaman oncesinden kullanmaya baslamistiniz? bir de belli bir markasi var mi nar suyunun
Aşılamam yapıldı. Şuan dinlendiriyorlar, inşallah tutunurSebepsiz İnfertilite. Ne eşimde nede bende bir sorun yok. Yaşım 40. Açıkçası sebebi artık yaş olduğunu düşünüyorum. Çünkü daha evvel bir gebeliğim oldu ve sorunsuzdu.
Aşılamam yapıldı. Şuan dinlendiriyorlar, inşallah tutunur
Hayırlı olsun inşallah. Sorunlarımız aynı, ben de pcosluyum ve eşimde sperm düşüklüğü, 20 eylülde aşılama yaptırdım bekliyorumAşılamam yapıldı. Şuan dinlendiriyorlar, inşallah tutunur
Dualarım sizinleHadi hayırlısı olsun tek seferde tutunsun inşAllah. Bende birazdan alınacağım inşAllah.
Allah razı olsun benimkide tamamlandı şimdi dinlenme aşamasındayım.Dualarım sizinle
Beni 1 saate yakın dinlendirdiler eve geldim yatıyorum şimdi. Progestan verdiler miAllah razı olsun benimkide tamamlandı şimdi dinlenme aşamasındayım.
Evet verdiler ben duphaston kullanıyorum.Beni 1 saate yakın dinlendirdiler eve geldim yatıyorum şimdi. Progestan verdiler mi
anladim cok tesekkur ederim bilgilendirme icinNar suyunu adetten itibaren isleme kadar her gun bir bardak ictim fazlasi ishal yapti bende bi bardak yeterliydi kalinligi cok iyi dedi ilacsiz 10.5 gordum gecen ay bu ay 9.5 gorduk ve tertemiz dedi doktor soyledigimde nar suyunu faydali ve bana etkisinin oldugunu soyledi filedekini ictim sadece markasi harras file markette var donuk bir sekilde satiliyor
Ben geçmiş aylarda hep Duphaston kullanıyordum, bu ay redostım diye bir hap var onu aldırdı sabah akşam içiyorum rahmi gebeliğe hazırlıyormuş. Duphastına gerek yok dedi. Birde Progestan aldırdı onu da yarın kullanmaya başla dedi. Her gece uyumadan birtane vajinal olarak al dedi. Allahım inşallah emeklerimizin karşılığını versinEvet verdiler ben duphaston kullanıyorum.
Tez vakitte kolaylık ile versin Rabbim. Duphaston Progestan gibi bişey. Ama sizde pcos var demiştiniz benim öyle bir durumum yok. Bebek kolay tutunsun diye hemde rahim hazırlansın diye verdim diye söyledi doktor. İki gebeliğin arasında 10 yıl var çünkü. inşAllah tek seferde hayırlı ve sağlıklı tutunma olur hepimiz için.Ben geçmiş aylarda hep Duphaston kullanıyordum, bu ay redostım diye bir hap var onu aldırdı sabah akşam içiyorum rahmi gebeliğe hazırlıyormuş. Duphastına gerek yok dedi. Birde Progestan aldırdı onu da yarın kullanmaya başla dedi. Her gece uyumadan birtane vajinal olarak al dedi. Allahım inşallah emeklerimizin karşılığını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?