Merhaba negatif maalsef doktorrumla görüştüm bi süre ara verdim akışına bırakmak en doğrusuMerhabalar sizin sonucunuz ne oldu acaba ? İnşallah olumlu sonuç almışsınızdır
Hayırlısı olsun canım inşallah akışına bırakınca belli mi olur kendiliğinden olur inşallahMerhaba negatif maalsef doktorrumla görüştüm bi süre ara verdim akışına bırakmak en doğrususizin ne oldu
Merhabalar, Nişantaşı’nda buldum. Eğer bulamazsanız doktorunuzla iletişime geçin. Çoğu eczanede var ama vermiyorlarMerhabalar ovitrelleyi nereden satın aldınız acaba asla bulamıyorum bir umut ben de şansımı deneyip tedaviye başlamak istiyorum
Hayırlısı olsun canım inşallah akışına bırakınca belli mi olur kendiliğinden olur inşallahbenim 7. Gün daha bir haftam var sonuç iç
Aynen öyle allah büyük gönlümüzü geniş tutalım umarım senin ki tutarHayırlısı olsun canım inşallah akışına bırakınca belli mi olur kendiliğinden olur inşallahbenim 7. Gün daha bir haftam var sonuç için
İnşallah canımAynen öyle allah büyük gönlümüzü geniş tutalım umarım senin ki tutar
Canım ysptınmı test aklıma geldin inşallah pozitiftirİnşallah canım
Canım çok teşekkür ederim sorduğun içinCanım ysptınmı test aklıma geldin inşallah pozitiftir
Bence hamilesinCanım çok teşekkür ederim sorduğun içinbugün 12. Günüm 2 gün sonra kan vereceğim regl olmazsam eğer. İçimden hiç test yapmak gelmiyor artık cuma akşamı(8. Günümdü) minik açık pembe bi damla bişi geldi peçeteye ama öncesi ilişki olduğu için ona yordum ben hiç tutunma mı diye heveslenemedim bile o akşamdan beri de regl sancılarım var bazen çok şiddetli bazen çok rahatlıyor göğüs hassasiyetim de şuan çok az bazen sabahları çok acıyor sonra dğzeliyor bazen uykumdan uyandırıyor acısı ama geçiyor sonra. Regliden önce ağrım olur hep baş ağrım da tutar 2 gündür baş ağrımda başladı umudum azaldı baya hayırlısı bakalım sizin nasıl gidiyor ?
Hiç takma kafaya bak biz taktıkta ne oldu negatifCanım çok teşekkür ederim sorduğun içinbugün 12. Günüm 2 gün sonra kan vereceğim regl olmazsam eğer. İçimden hiç test yapmak gelmiyor artık cuma akşamı(8. Günümdü) minik açık pembe bi damla bişi geldi peçeteye ama öncesi ilişki olduğu için ona yordum ben hiç tutunma mı diye heveslenemedim bile o akşamdan beri de regl sancılarım var bazen çok şiddetli bazen çok rahatlıyor göğüs hassasiyetim de şuan çok az bazen sabahları çok acıyor sonra dğzeliyor bazen uykumdan uyandırıyor acısı ama geçiyor sonra. Regliden önce ağrım olur hep baş ağrım da tutar 2 gündür baş ağrımda başladı umudum azaldı baya hayırlısı bakalım sizin nasıl gidiyor ?
Buarada bende de tam 23.gün peçeteme 1-2 damla pembe leke gelmişti minicik ilacın yan etkiside olabiliyor yerleşmede olabiliyorCanım çok teşekkür ederim sorduğun içinbugün 12. Günüm 2 gün sonra kan vereceğim regl olmazsam eğer. İçimden hiç test yapmak gelmiyor artık cuma akşamı(8. Günümdü) minik açık pembe bi damla bişi geldi peçeteye ama öncesi ilişki olduğu için ona yordum ben hiç tutunma mı diye heveslenemedim bile o akşamdan beri de regl sancılarım var bazen çok şiddetli bazen çok rahatlıyor göğüs hassasiyetim de şuan çok az bazen sabahları çok acıyor sonra dğzeliyor bazen uykumdan uyandırıyor acısı ama geçiyor sonra. Regliden önce ağrım olur hep baş ağrım da tutar 2 gündür baş ağrımda başladı umudum azaldı baya hayırlısı bakalım sizin nasıl gidiyor ?
Evet çok takıyoruz sanırım kafaya bende öyle bir iki ay dinlenicem akışına bırakıcam iğne ilaç iyice etkiledi psikolojimizi de. Reglim başladı bu AradaHiç takma kafaya bak biz taktıkta ne oldu negatifşaka bir yana söylediğin herşeyi ben kendim yaşadım keza çogu kadın da yaşsmış yorumlarda anladıgım kadarıyla üstüne çok düşme allahın dediği olur inşallah mutlu haber alırsın emeğin boşa gitmez bende napiyim doktorumla görüştüm geçen haftalarda tedaviye ara vermek istediğimi söyledim öyle iş ev arası takulıyorum umursamıyorum araştırmuyorum buraya bile girmiyorum sadece merak ettim seni oyüzden girdim
Canım regl oldum maalesefBence hamilesinilişki de olsa kan gelmesi sürekli yaşadığın bir durum değilse ben direk gebeliğe yormak istedim
Ben yaşadım canım eşimde varikosel vardı ameliyat oldu değerleri yükseldi onun öncesinde ağustos ayında hsg çekilmiştim eylülde eşim ameliyat oldu. Aralıkta gebe kaldım ama mart ayında kalbi durdu. Bence hsg ve ameliyatın etkisi olduHsg çekilen arkadaşlar varmı aranızda? Sonrasında hamilelik ihtimalini arttırıyor dedi doktorum. 3 ay etkisi devam eder demişti. Takviye önerdi Thancss Woman diye bişey kullanıyorum. Hsg sonrası gebelik yaşayan var mı aranızda yada tanıdığınız?
Aynen öyle hayırlısı diyeceğiz doğru saman diyeceğiz akışına bırakıcaz farkında olmadan buraya çok sık girdim sürecimde sürekli okudum araitırdım beynimi yordum bedenimle beraber hiç gerek yok genciz güzeliz allah büyükEvet çok takıyoruz sanırım kafaya bende öyle bir iki ay dinlenicem akışına bırakıcam iğne ilaç iyice etkiledi psikolojimizi de. Reglim başladı bu Aradanasip değilmiş demekki eminim rabbim en güzel zamanı kararlamıştır bizim için hayırlısı buymuş demekki. Hepimizin emekleri boşa gitmesin inşallah en doğru zamanda tez zamanda nasip etsin allahım hepimize bendeki o pembe leke ya ilaçtan ya da ilişki sonrası diye öyle oldu sonuçta işlem sırasında illaki zedeleniyordur aletlerden falan sonrasında da böyle olması normal ama insanız işte okadar ağrım oldu bilsemde regl olacağımı ufacıkta bi umut kalıyordu içimde
Evet öyle yıllar yıllar öncesinin yazışmalarını bile okudum sayfalarcaAynen öyle hayırlısı diyeceğiz doğru saman diyeceğiz akışına bırakıcaz farkında olmadan buraya çok sık girdim sürecimde sürekli okudum araitırdım beynimi yordum bedenimle beraber hiç gerek yok genciz güzeliz allah büyük
Canım.. bende de 2. Aşılama tutmamıştı seni çok iyi anlıyorumCanım regl oldum maalesefakışına bırakıcam bende bir iki ay artık ilaç iğne almak istemiyorum vitaminlere devam ederim sadece. Hayırlısı buymuş demekki inşallah doğru zamanda hayırla kolaylıkla güzel haberi alırız hepimiz
Aynen canım biraz mola verelim kafamız rahatlasın azıcık ister istemez stres oluyoruz sürekli. Hayırlısı olsun hepimizin hakkında en güzel zamanda olacak inanıyorum sende sıkma canınıCanım.. bende de 2. Aşılama tutmamıştı seni çok iyi anlıyorumüzülme sakın bende bu ay ara verdim dinlen birazcık… sonra devam ederiz
Ay hadi bakalım inşallahBende cuma günü aşılama olacağım inşAllah. Rabbim gebelik bekleyen herkese nasip etsin kolaylıkla.
stres soy ismimiz oldu resmenAynen canım biraz mola verelim kafamız rahatlasın azıcık ister istemez stres oluyoruz sürekli. Hayırlısı olsun hepimizin hakkında en güzel zamanda olacak inanıyorum sende sıkma canını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?