Merhaba negatif maalsef doktorrumla görüştüm bi süre ara verdim akışına bırakmak en doğrusu sizin ne oldu
Hayırlısı olsun canım inşallah akışına bırakınca belli mi olur kendiliğinden olur inşallah benim 7. Gün daha bir haftam var sonuç için

Canım ysptınmı test aklıma geldin inşallah pozitiftir
Canım çok teşekkür ederim sorduğun için bugün 12. Günüm 2 gün sonra kan vereceğim regl olmazsam eğer. İçimden hiç test yapmak gelmiyor artık cuma akşamı(8. Günümdü) minik açık pembe bi damla bişi geldi peçeteye ama öncesi ilişki olduğu için ona yordum ben hiç tutunma mı diye heveslenemedim bile o akşamdan beri de regl sancılarım var bazen çok şiddetli bazen çok rahatlıyor göğüs hassasiyetim de şuan çok az bazen sabahları çok acıyor sonra dğzeliyor bazen uykumdan uyandırıyor acısı ama geçiyor sonra. Regliden önce ağrım olur hep baş ağrım da tutar 2 gündür baş ağrımda başladı umudum azaldı baya hayırlısı bakalım sizin nasıl gidiyor ?

Bence hamilesin ilişki de olsa kan gelmesi sürekli yaşadığın bir durum değilse ben direk gebeliğe yormak istedim

Hiç takma kafaya bak biz taktıkta ne oldu negatif şaka bir yana söylediğin herşeyi ben kendim yaşadım keza çogu kadın da yaşsmış yorumlarda anladıgım kadarıyla üstüne çok düşme allahın dediği olur inşallah mutlu haber alırsın emeğin boşa gitmez bende napiyim doktorumla görüştüm geçen haftalarda tedaviye ara vermek istediğimi söyledim öyle iş ev arası takulıyorum umursamıyorum araştırmuyorum buraya bile girmiyorum sadece merak ettim seni oyüzden girdim

Buarada bende de tam 23.gün peçeteme 1-2 damla pembe leke gelmişti minicik ilacın yan etkiside olabiliyor yerleşmede olabiliyor

Evet çok takıyoruz sanırım kafaya bende öyle bir iki ay dinlenicem akışına bırakıcam iğne ilaç iyice etkiledi psikolojimizi de. Reglim başladı bu Arada nasip değilmiş demekki eminim rabbim en güzel zamanı kararlamıştır bizim için hayırlısı buymuş demekki. Hepimizin emekleri boşa gitmesin inşallah en doğru zamanda tez zamanda nasip etsin allahım hepimize bendeki o pembe leke ya ilaçtan ya da ilişki sonrası diye öyle oldu sonuçta işlem sırasında illaki zedeleniyordur aletlerden falan sonrasında da böyle olması normal ama insanız işte okadar ağrım oldu bilsemde regl olacağımı ufacıkta bi umut kalıyordu içimde

Bence hamilesin ilişki de olsa kan gelmesi sürekli yaşadığın bir durum değilse ben direk gebeliğe yormak istedim
Canım regl oldum maalesef akışına bırakıcam bende bir iki ay artık ilaç iğne almak istemiyorum vitaminlere devam ederim sadece. Hayırlısı buymuş demekki inşallah doğru zamanda hayırla kolaylıkla güzel haberi alırız hepimiz

Ben yaşadım canım eşimde varikosel vardı ameliyat oldu değerleri yükseldi onun öncesinde ağustos ayında hsg çekilmiştim eylülde eşim ameliyat oldu. Aralıkta gebe kaldım ama mart ayında kalbi durdu. Bence hsg ve ameliyatın etkisi oldu

Aynen öyle hayırlısı diyeceğiz doğru saman diyeceğiz akışına bırakıcaz farkında olmadan buraya çok sık girdim sürecimde sürekli okudum araitırdım beynimi yordum bedenimle beraber hiç gerek yok genciz güzeliz allah büyük

Evet öyle yıllar yıllar öncesinin yazışmalarını bile okudum sayfalarca farkında olmadan yorduk kendimizi bende artık belirti aramayacağım nasipse olur ne yaparsak yapalım tutacağı varsa tutar Allah’ın da izniyle çok şükür sağlığımızda yerinde burda hiç birbirimizi tanımadan güzel haberlere sevindik birbirimiz için dua ettik. Yine dualarım sizinle isteyen herkese kolaylıkla nasip etsin allahım

Bende cuma günü aşılama olacağım inşAllah. Rabbim gebelik bekleyen herkese nasip etsin kolaylıkla.

Canım.. bende de 2. Aşılama tutmamıştı seni çok iyi anlıyorum üzülme sakın bende bu ay ara verdim dinlen birazcık… sonra devam ederiz

Canım.. bende de 2. Aşılama tutmamıştı seni çok iyi anlıyorum üzülme sakın bende bu ay ara verdim dinlen birazcık… sonra devam ederiz
Aynen canım biraz mola verelim kafamız rahatlasın azıcık ister istemez stres oluyoruz sürekli. Hayırlısı olsun hepimizin hakkında en güzel zamanda olacak inanıyorum sende sıkma canını

Bende cuma günü aşılama olacağım inşAllah. Rabbim gebelik bekleyen herkese nasip etsin kolaylıkla.
Ay hadi bakalım inşallah
Aynen canım biraz mola verelim kafamız rahatlasın azıcık ister istemez stres oluyoruz sürekli. Hayırlısı olsun hepimizin hakkında en güzel zamanda olacak inanıyorum sende sıkma canını
stres soy ismimiz oldu resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…