Yani beklemek çok zor bir şeyBaşka başlıklı bir konunun altında da sormuştunuz cevaplamıştımevet daha çok erken bence ama yine siz bilirsiniz 14. Güne kadar hergün tekrarlayın ve erken gebelik testinden yapın. Belirtiler için bişi diyemiyorum maalesef regl ile aynı diyorlar çünkü. Genelde okuduklarıma göre bu ağrıların dışında meme ucu sızlaması ve beyaz akıntı devam etmesi diyor hamilelikte herkes ama kişiden kişiye değişir
Gerçekten çok zor sizin yine az kaldı son günlerYani beklemek çok zor bir şey
Hadi hayırlısı benim son iki gün kaldıGerçekten çok zor sizin yine az kaldı son günlerbenim bugün daha aşılama sonrası 1. Günüm kaldı 13 gün
Sonuç ne çıktı?Bende eylulun 3de aşılama oldum bugün test yaptım daha erkenmi test yapmışım alt karın bölgemde Ağrı var bacaklar ve belimede atıyor arada
Dün yaptığım test bugün çöpü atmak için açtım net çift çizgi olmuştu pazartesi tekrar test yapicam bakalım hayırlısı ama kasik ve bel agrim hala var arada bacaklarada atıyorSonuç ne çıktı?
10. Gün net çift çizgi baya iyi bir belirti bence, normalde 10 da silik çizgi falan kalması lazım iyi dayanıyorsun tebrik ediyorum ben 2727 kere kan vermiştimDün yaptığım test bugün çöpü atmak için açtım net çift çizgi olmuştu pazartesi tekrar test yapicam bakalım hayırlısı ama kasik ve bel agrim hala var arada bacaklarada atıyor
Bilmiyorum korkuyorum biraz yâ negatifti görürsem diye10. Gün net çift çizgi baya iyi bir belirti bence, normalde 10 da silik çizgi falan kalması lazım iyi dayanıyorsun tebrik ediyorum ben 2727 kere kan vermiştim
Hiç korkma… vardır Rabbi’mizin bir bildiğiBilmiyorum korkuyorum biraz yâ negatifti görürsem diye
Kan vermedim kaset test yaptım çift çizgi çıktı ama açıkçası kan versem iki defa daha kan isterler benimde kan ile sıkıntım var o yüzden biarz bekliycem kan vermek için bi kere kan vermek içinHiç korkma… vardır Rabbi’mizin bir bildiğisonuç belli oldu mu
Canım hayırlı olsun, çok yüksek ihtimalle hamilesinKan vermedim kaset test yaptım çift çizgi çıktı ama açıkçası kan versem iki defa daha kan isterler benimde kan ile sıkıntım var o yüzden biarz bekliycem kan vermek için bi kere kan vermek için
Bu üçüncü aşılama beşinci çatlatma iğnesi 14 . gün kesin regl olurum ama şimdi olmadım umutlaniyirum iki gün daha adet olmazsam demeki hamileyimCanım hayırlı olsun, çok yüksek ihtimalle hamilesin
Merhabalar canım, umarım karlılığını alırsınHepinize merhaba hanımlar. Ben bugün tekrar doktora gittim. Regl oldum o sebeple aşılama için ilaca başladım. Klomen ile başladı. 10 gün sonra ovitrelle iğne yapacağız sonrası malum. Hepinize kolaylık ile hamile kalmak sağlıkla ilerleyen gebelikler nasip etsin Rabbim.
İnşAllah tez vakitte.Merhabalar canım, umarım karlılığını alırsın
Merhabalar nasıl son durumlar sizdeArtık mecbur bıraktım28-30 arasında olmam lazım ama benim bazen erken oluyor bazen geç geliyor değişiyor .
Merhabalar sizin sonucunuz ne oldu acaba ? İnşallah olumlu sonuç almışsınızdırHayır cuma gününe kadar beklemem gerektiğini söyledi ben yorumlara baktıgımda 12-13. günlerde de belli oldugunu söylüyor çoğu kişi yanlış doktorum bekle dediğine göre ısrarla içimden gelmiyor yapmak olurda yanlış bir sonuç mutlu veya hüzne önden sebep olup etkilesin istemiyorum dua edelim birbirimize
Canım sen ne durumdasın? Kaçıncı gün?Merhabalar sizin sonucunuz ne oldu acaba ? İnşallah olumlu sonuç almışsınızdır
Canım daha 6. Gün bugün çok erken vakit Zor geçiyorCanım sen ne durumdasın? Kaçıncı gün?
Bende bu ay zaten boş kendi halinde, haberlerini bekliyorumCanım daha 6. Gün bugün çok erken vakit Zor geçiyorkasıkta belde hafif ağrı var göğüs hassasiyeti falan bakalım bekliyorum heyecanla sende durumlar nasıl ?
Merhabalar ovitrelleyi nereden satın aldınız acaba asla bulamıyorum bir umut ben de şansımı deneyip tedaviye başlamak istiyorumCanım merhaba, yaşadıklarının hepsi çok normal bende yaşadım. Çünkü ovitrelle yalancı hamilelik iğnesi gibi düşün bütün belirtileri yaşayabilirsin. Test yapsan şu an zaten pozitif görünecek. 12 gün doğru sonuç için uygun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?