Yani beklemek çok zor bir şey

Dün yaptığım test bugün çöpü atmak için açtım net çift çizgi olmuştu pazartesi tekrar test yapicam bakalım hayırlısı ama kasik ve bel agrim hala var arada bacaklarada atıyor
10. Gün net çift çizgi baya iyi bir belirti bence, normalde 10 da silik çizgi falan kalması lazım iyi dayanıyorsun tebrik ediyorum ben 2727 kere kan vermiştim

Hiç korkma… vardır Rabbi’mizin bir bildiği sonuç belli oldu mu
Kan vermedim kaset test yaptım çift çizgi çıktı ama açıkçası kan versem iki defa daha kan isterler benimde kan ile sıkıntım var o yüzden biarz bekliycem kan vermek için bi kere kan vermek için

Hepinize merhaba hanımlar. Ben bugün tekrar doktora gittim. Regl oldum o sebeple aşılama için ilaca başladım. Klomen ile başladı. 10 gün sonra ovitrelle iğne yapacağız sonrası malum. Hepinize kolaylık ile hamile kalmak sağlıkla ilerleyen gebelikler nasip etsin Rabbim.

Kan vermedim kaset test yaptım çift çizgi çıktı ama açıkçası kan versem iki defa daha kan isterler benimde kan ile sıkıntım var o yüzden biarz bekliycem kan vermek için bi kere kan vermek için
Canım hayırlı olsun, çok yüksek ihtimalle hamilesin

Merhabalar canım, umarım karlılığını alırsın

Merhabalar sizin sonucunuz ne oldu acaba ? İnşallah olumlu sonuç almışsınızdır

Merhabalar ovitrelleyi nereden satın aldınız acaba asla bulamıyorum bir umut ben de şansımı deneyip tedaviye başlamak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…