Merhaba benimde ilk aşılamam bizde öyle bariz bir sorun çıkmadı sebepsiz inferlite diyor doktor. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah bebişlerimize kavuşalımBenim ilk aşılama denemem olacak. 1,5 yıldır normal yolla olsun diye deniyoruz. Bugün spermiyogram testi verdi eşim. Herşey normal görünüyor. Aşılama daha önce denediğinizi söylediniz. Fiyatlar nasıl? Ortalama şu kadara mal olur diyebileceğiniz bir rakam varmı?
İnşAllah sağlıkla hayırla gelsin bebeklerimiz. Bizde de öyle gibi duruyor. Çünkü dünkü muayenede yumurtalarımın sayısı ve büyüklüğünün normal göründüğünü söyledi. Başka bir başlıkta arkadaşın biri hsg filmi sonrası hamile kaldığını söyledi ne derece etkili oldu bilemiyorum. Pazartesi adet bitiminin 2. günü olacak tahminlerime göre. O gün film çekilecek. Birde ağrılı bir işlem olduğunu söylediler. Anestezi aldınızmı siz hsg çekilirken?Merhaba benimde ilk aşılamam bizde öyle bariz bir sorun çıkmadı sebepsiz inferlite diyor doktor. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah bebişlerimize kavuşalımbenim aşılama 35000 8000 civarı da ilaçlar tuttu.
Ben 1 yıl önce hsg çekildim o zaman doktorda şansınız daha fazla film sonrası hamile kalma oranları yüksek demişti ama bende olmadı maalesefİnşAllah sağlıkla hayırla gelsin bebeklerimiz. Bizde de öyle gibi duruyor. Çünkü dünkü muayenede yumurtalarımın sayısı ve büyüklüğünün normal göründüğünü söyledi. Başka bir başlıkta arkadaşın biri hsg filmi sonrası hamile kaldığını söyledi ne derece etkili oldu bilemiyorum. Pazartesi adet bitiminin 2. günü olacak tahminlerime göre. O gün film çekilecek. Birde ağrılı bir işlem olduğunu söylediler. Anestezi aldınızmı siz hsg çekilirken?
bizimde 1,5 yıl denememiz oldu, sonrasında karar verdik. Fiyatlar bence hastane’ye göre değişiyor. Ben 32.000₺ ye yaptırdım bu 2. Denemem. İlaçları biraz pahalı, yumurtalarını eğer normal hap ile büyütürse çok tutmuyor, ama iğne ile örn: gonalf olursa dozajına göre 3500’den başlıyor. Yumurta çatlatma iğnesi de 1200-1500 civarı arasındaBenim ilk aşılama denemem olacak. 1,5 yıldır normal yolla olsun diye deniyoruz. Bugün spermiyogram testi verdi eşim. Herşey normal görünüyor. Aşılama daha önce denediğinizi söylediniz. Fiyatlar nasıl? Ortalama şu kadara mal olur diyebileceğiniz bir rakam varmı?
Ben şişli echomar cevat hoca ‘da çektirdim. Ve sıfır ağrı sızı ile. Çektirdiğin yer çok önemli bir arkadaşımda çok acılı olduğunu söylemiş . Ben rahim filmi çektireli tam 6 ay oldu. Ve cevat hoca da hamile kalabilirsin demişti fakat olmadıİnşAllah sağlıkla hayırla gelsin bebeklerimiz. Bizde de öyle gibi duruyor. Çünkü dünkü muayenede yumurtalarımın sayısı ve büyüklüğünün normal göründüğünü söyledi. Başka bir başlıkta arkadaşın biri hsg filmi sonrası hamile kaldığını söyledi ne derece etkili oldu bilemiyorum. Pazartesi adet bitiminin 2. günü olacak tahminlerime göre. O gün film çekilecek. Birde ağrılı bir işlem olduğunu söylediler. Anestezi aldınızmı siz hsg çekilirken?
Evet tüp bebek benim olduğum hastene de de 136 bin’di . O baya pahalı fakat benim 2. Aşılamam totalde 70 bin tutuyor . İnşallah güzel sonuç alırız, ihtiyaç kalmazRabbim hepimize kolaylık versin. Hepimize hayırlı sağlıklı ve kolaylıkla salih saliha evlatlar versin. Korktuğum gibi bir fiyat skalası yokmuş. Tüp bebek fiyatları için doktorum 150bin civarı diye bir rakam söyledi korktum açıkçası. Buda ona benzer bişeydir sandım. İnşAllah sonuç hepimizin beklediğine değer.
Süper, umarım şifa olurŞimdi eşim eve geldi. Klomen başladı eşime. B12 düşük çıkmış iğne verdi. Birde çinko ve doxium verdi. Doxium varis ve damar problemlerinde kullanılıyor diye okudum. Sperm hareketliliğini artırmak için verdi sanırım.
İnşAllah İnşAllahSüper, umarım şifa olur️
Canım, nasılsın? Her şey yolunda mıBen 1 yıl önce hsg çekildim o zaman doktorda şansınız daha fazla film sonrası hamile kalma oranları yüksek demişti ama bende olmadı maalesefanestezi almadım ama damar yolu açtılar işlem sırasında nolur nolmaz bayılırım falan diye takıyorlarmış ben baya direndim ama kişiden kişiye değişir çok rahat hiç acımadı diyende çok var ama benim çok zor çok ağrılı geçti baya uğraştılar ilaç gitsin tüplere diye hafif tıkanık gibiymiş ama açıldı sonra. Benim aşılamam da zor geçti mesela aletler girmedi rahim ağzı dar bu yüzden çok uğraştılar uzun sürdü ve acıdı herkesin farklı dediğim gibi siz kendinizi rahat bırakın o işlemler bir şekilde yapılıyor sonu güzel olsun bu acılara değer herşey
Selam canım. Herşey yolunda bekliyorum bugün aşı sonrası 8. Gün ve hala kasık bel ağrım devam regl olacakmışım gibi korkutuyor bazen sende nasıl durumlar belirtiler falan ?Canım, nasılsın? Her şey yolunda mı
Canım bende de meme hassasiyeti daha azaldı, benim aşı sonrası 7. Günüm bu gün tam. Psikolojik olarak arada midem bulanıyor sanırım. Kasık agrım devam ediyor ama ilk günler gibi yoğun değil. Bu gün extra olarak bel agrım var sadece. Aynı şekilde regl olacak gibi bi ağırlık varSelam canım. Herşey yolunda bekliyorum bugün aşı sonrası 8. Gün ve hala kasık bel ağrım devam regl olacakmışım gibi korkutuyor bazen sende nasıl durumlar belirtiler falan ?
Merhabalar ben 2. Kez aşılama oluyorum ama benimkiler hep 36-38 saatleri arasında yapıldı. Mesela en son 13’ü akşam 11 de vuruldum, 15’i sabah 11 de aşılama için içeri alındım. Belki doktorunuz size özel bir program ayarlamıştır… sonuçta 36 saat sonra çatlıyor ve 1 günde canlı kalıyorMerhaba bende bugün saat 23 te catlatma iğnesi vurulacam pazartesi 8 de aşılama olacak iğnenin üzerinden 48 saat geçmiş oluyo ama sorun olur mu ki bilginiz var sa yardımcı olur musunuz
Haklısınız belkide o yüzden olabilir dün vuruldum artık bundan sonrasi Allaha kalmış inşallah hepiniz guzel haberler alirizMerhabalar ben 2. Kez aşılama oluyorum ama benimkiler hep 36-38 saatleri arasında yapıldı. Mesela en son 13’ü akşam 11 de vuruldum, 15’i sabah 11 de aşılama için içeri alındım. Belki doktorunuz size özel bir program ayarlamıştır… sonuçta 36 saat sonra çatlıyor ve 1 günde canlı kalıyor
Doktorunuza sorun bence ama içinizde kalmasın, açıklama yapsın. Sonuçta emek veriyoruz Umut bağlıyoruz ve para veriyoruz…Haklısınız belkide o yüzden olabilir dün vuruldum artık bundan sonrasi Allaha kalmış inşallah hepiniz guzel haberler aliriz
Devlette yaptırıyorum anca pazartesi görebilirim doktoru. Şu hastane süreci o kadar yorucu ki artık kimseye soru soracak halimde kalmadı. İnşallah bu ay olursa kurtuluruzDoktorunuza sorun bence ama içinizde kalmasın, açıklama yapsın. Sonuçta emek veriyoruz Umut bağlıyoruz ve para veriyoruz…
Hiç sıkmayın kendinizi , doktorunuzu gördüğünde de sorun benceDevlette yaptırıyorum anca pazartesi görebilirim doktoru. Şu hastane süreci o kadar yorucu ki artık kimseye soru soracak halimde kalmadı. İnşallah bu ay olursa kurtuluruz
İnşallah hepimiz guzel sonuçlar alırız.Hiç sıkmayın kendinizi , doktorunuzu gördüğünde de sorun benceen doğru zamanda bulacak bizi… güzel haberlerinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?