Canım inşallah hamilesindir ve regl olmazsın . Normalde iğneden tam 15 gün sonra olmamız lazım ovitrelle’den sonra. Ama progrestan kullandıysan eğer o biraz geciktirir çünkü tutuyor
Regl oldum canım dün gece aşılama sonrası tam 14 gün sonra oldum hiç şaşmadı tarih ilaç kullandığım halde :)

Regl oldum canım dün gece aşılama sonrası tam 14 gün sonra oldum hiç şaşmadı tarih ilaç kullandığım halde :)
Çok çok çok üzüldüm, sen dün olduysan muhtemelen bende bu gün yarın olacağım… çok üzüldüm umudumuzu kaybetmeyelim sadece ….

Çok çok çok üzüldüm, sen dün olduysan muhtemelen bende bu gün yarın olacağım… çok üzüldüm umudumuzu kaybetmeyelim sadece ….
Canım nasip değilmiş demekki rabbim kararlamıştır inşallah en güzel zamanda kavuşalım sende sakın umutsuz olma regl olana kadar umut devam bir de sen erken yaptırdın test biz tam dün gece kan vermeye gidecektik gitmeden bi lavobaya gireyim dedim o sırada oldum. Sen de 14 gün sonunda tekrar test ver bence inşallah güzel haberini alırız

Bu gün tam 15. Günüm 1-2 daha geçsin olmazsam giderim. O kadar umutsuzum kiii gidip kan bile verip kendimi deldirmek istemiyorum bıktım

Bu gün tam 15. Günüm 1-2 daha geçsin olmazsam giderim. O kadar umutsuzum kiii gidip kan bile verip kendimi deldirmek istemiyorum bıktım
Aslında kan versen direk net çıkar bugün iyi dayanıyorsun beklemek çok stresli gerçekten ben umutluyum senden hala inşallah artmıştır değerin inşallah bebişin seninledir şuan

Aslında kan versen direk net çıkar bugün iyi dayanıyorsun beklemek çok stresli gerçekten ben umutluyum senden hala inşallah artmıştır değerin inşallah bebişin seninledir şuan
Canımmm çok tatlısın ama o kadar eminim ki olmadığımdan birde çok test yaptırdım artık canım yanıyor bir saatten sonra hiç yaptırasım gelmiyor. Bir kaç gün geçsin olmazsam zaten mecbur… :)

Ya cokmu acıdı rahim ağzı dar olunca bende korkuyom bı doktor bana öle demisti HSG de canım yanmıştı şimdi asilamam olcak korkuyom

Canımmm çok tatlısın ama o kadar eminim ki olmadığımdan birde çok test yaptırdım artık canım yanıyor bir saatten sonra hiç yaptırasım gelmiyor. Bir kaç gün geçsin olmazsam zaten mecbur… :)
Haklısın canım ben daha hiç bebek için kan vermedim hayatımda hiç o aşamaya dahi gelemedim

Çektirmeye girdim ama dar dediler rahim ağzı canım yandı yapılmadı başka hastaneye gidip anestezi altında yaptırdım doktor hiç rahim agzin dar demedi herşey iyi demisti
Hadi yaa bendede aşılama sırasında rahim ağzında darlık çıktı o yüzden biraz acıdı ilaç falan verdi doktor o an içeriye ama anestezilik kadar değil bence ağrı eşiğine göre de değişir gerçi umarım hissetmeden güzelce geçer senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…