Regl oldum canım dün geceCanım inşallah hamilesindir ve regl olmazsın . Normalde iğneden tam 15 gün sonra olmamız lazım ovitrelle’den sonra. Ama progrestan kullandıysan eğer o biraz geciktirir çünkü tutuyor
Çok çok çok üzüldüm, sen dün olduysan muhtemelen bende bu gün yarın olacağım…Regl oldum canım dün geceaşılama sonrası tam 14 gün sonra oldum hiç şaşmadı tarih ilaç kullandığım halde :)
Canım nasip değilmiş demekki rabbim kararlamıştır inşallah en güzel zamanda kavuşalımÇok çok çok üzüldüm, sen dün olduysan muhtemelen bende bu gün yarın olacağım…çok üzüldüm umudumuzu kaybetmeyelim sadece ….
Bu gün tam 15. Günüm 1-2 daha geçsin olmazsam giderim. O kadar umutsuzum kiii gidip kan bile verip kendimi deldirmek istemiyorum bıktımCanım nasip değilmiş demekki rabbim kararlamıştır inşallah en güzel zamanda kavuşalımsende sakın umutsuz olma regl olana kadar umut devam bir de sen erken yaptırdın test biz tam dün gece kan vermeye gidecektik gitmeden bi lavobaya gireyim dedim o sırada oldum. Sen de 14 gün sonunda tekrar test ver bence inşallah güzel haberini alırız
Aslında kan versen direk net çıkar bugün iyi dayanıyorsun beklemek çok stresli gerçektenBu gün tam 15. Günüm 1-2 daha geçsin olmazsam giderim. O kadar umutsuzum kiii gidip kan bile verip kendimi deldirmek istemiyorum bıktım
Canımmm çok tatlısın ama o kadar eminim ki olmadığımdan birde çok test yaptırdım artık canım yanıyor bir saatten sonra hiç yaptırasım gelmiyor. Bir kaç gün geçsin olmazsam zaten mecbur… :)Aslında kan versen direk net çıkar bugün iyi dayanıyorsun beklemek çok stresli gerçektenben umutluyum senden hala inşallah artmıştır değerin inşallah bebişin seninledir şuan
Ya cokmu acıdı rahim ağzı dar olunca bende korkuyom bı doktor bana öle demisti HSG de canım yanmıştı şimdi asilamam olcak korkuyomSelam canım hoşgeldin aramızabende femara gonal f ve ovitrelle kullandım ilk aşılamamı oldum dün. Rahim ağzı darmış çok zorlandım ben o yüzden çok ağrım oldu dün bütün gün yattım nerdeyse ara sıra kalktım bugün işe başladım mecbur ama hareketlerime dikkat ediyorum yavaş yavaş yapıyorum herşeyi. Sende bugün dinlen ağır bişi yapma bu süreçte. Bide sıcak duş yok ılık sadece onun dışında dikkat ederek günlük yaşama devam edeceğiz. Nasıl geçecek bu iki hafta bende hiç bilmiyorum
Hsg çektirdiysen korkma onun kadar acımıyor daha az acısıYa cokmu acıdı rahim ağzı dar olunca bende korkuyom bı doktor bana öle demisti HSG de canım yanmıştı şimdi asilamam olcak korkuyom
Haklısın canım ben daha hiç bebek için kan vermedim hayatımda hiç o aşamaya dahi gelemedimCanımmm çok tatlısın ama o kadar eminim ki olmadığımdan birde çok test yaptırdım artık canım yanıyor bir saatten sonra hiç yaptırasım gelmiyor. Bir kaç gün geçsin olmazsam zaten mecbur… :)
Bitanem ilk ve son olur inşallah. Bu sabah regl oldum. Bu ay dan ümidimi kesmeyeyim bariHaklısın canım ben daha hiç bebek için kan vermedim hayatımda hiç o aşamaya dahi gelemedim
Yaa oldun mu üzüldüm nasip değilmiş demekki Eylül bizim ayımız olacak inanıyorumBitanem ilk ve son olur inşallah. Bu sabah regl oldum. Bu ay dan ümidimi kesmeyeyim bari
Canım, hayırlısı olsun bu son olsun. Hangi ilaçla başladınYaa oldun mu üzüldüm nasip değilmiş demekki Eylül bizim ayımız olacak inanıyorumbende bugün kontrole gittim başladık yine tedaviye
Amin inşallah canımCanım, hayırlısı olsun bu son olsun. Hangi ilaçla başladın
Kaçıncı aşılamanız?Yaa oldun mu üzüldüm nasip değilmiş demekki Eylül bizim ayımız olacak inanıyorumbende bugün kontrole gittim başladık yine tedaviye
Bende de aynısıydı, ilk letu + gonalf 75 | ikincide sadece gonalf ile 1 adet yumurtam oluşmuştu. Güzel haberlerini bekliyorumAmin inşallah canımGonal f 75 sadece bu sefer hap vermedi ilkinde femara + gonal f 50 kullanmıştık
Çektirmeye girdim ama dar dediler rahim ağzı canım yandı yapılmadı başka hastaneye gidip anestezi altında yaptırdım doktor hiç rahim agzin dar demedi herşey iyi demistiHsg çektirdiysen korkma onun kadar acımıyor daha az acısı
2. Aşılamam olacak ve son olacak inşallahKaçıncı aşılamanız?
Hadi yaa bendede aşılama sırasında rahim ağzında darlık çıktı o yüzden biraz acıdı ilaç falan verdi doktor o an içeriye ama anestezilik kadar değil bence ağrı eşiğine göre de değişir gerçi umarım hissetmeden güzelce geçer seninÇektirmeye girdim ama dar dediler rahim ağzı canım yandı yapılmadı başka hastaneye gidip anestezi altında yaptırdım doktor hiç rahim agzin dar demedi herşey iyi demisti
İlkinde iki yumurtam oluşmuştu benimde bakalım bu sefer nasıl olacak hepimiz için güzel haberler gelsin inşallahBende de aynısıydı, ilk letu + gonalf 75 | ikincide sadece gonalf ile 1 adet yumurtam oluşmuştu. Güzel haberlerini bekliyorum
Umarım tutar dualarım sizinle. Benim ikinci aşılamamdı olmadı. Üçüncü için bekleyeceğim bir kaç ay, sanırım fazla stres yapıyorum. Sizin sorun neydi?2. Aşılamam olacak ve son olacak inşallahilki tutmadı maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?