Canım ben bu gün dayanamadım beta yaptırdım.. 10. Gün 3,25 çıktıSelam canım. Herşey yolunda bekliyorum bugün aşı sonrası 8. Gün ve hala kasık bel ağrım devam regl olacakmışım gibi korkutuyor bazen sende nasıl durumlar belirtiler falan ?
Aaa canım erken yaptırmışsın 11.12. Gün kana geçer diyorlar genelde yorumlarda acaba iğne etkisi mi 2 gün sonra tekrar kan ver bakalım yükselme ihtimali var sanki 0 çıkmamış en azındanCanım ben bu gün dayanamadım beta yaptırdım.. 10. Gün 3,25 çıktı
En mantıklısı, ama 3 asla yeterli bir değer değil, oda zaten ilaç hala vücutta olduğu için öyle yüksek çıkıyor, çokta umudum yok o yüzdenAaa canım erken yaptırmışsın 11.12. Gün kana geçer diyorlar genelde yorumlarda acaba iğne etkisi mi 2 gün sonra tekrar kan ver bakalım yükselme ihtimali var sanki 0 çıkmamış en azındanbende regl olcam sanıp dün sabah yaptım 10. Günümdü bende erken yaptım negatif çıktı en azından iğne etkisi geçmiş onu gördüm yarın sabah tekrar yapıcam bakalım orda pozitif görmeden kan vermek istemiyorum sanki
Evet canım ama senin çok erken bence değerin düşük olması normal sen tekrarla 2 gün sonra yine sonuçta regl olana kadar umut hep varEn mantıklısı, ama 3 asla yeterli bir değer değil, oda zaten ilaç hala vücutta olduğu için öyle yüksek çıkıyor, çokta umudum yok o yüzdenyine de bir 10-20 arasında olması lazım değerin ilaca rağmen gebelik olsaydı eğer …. Kısmet değilmiş
Canım naptın nasıl durumların? Benim 12. Gün bugün test yaptım sabah negatif ve regl olcam her an biliyorumEn mantıklısı, ama 3 asla yeterli bir değer değil, oda zaten ilaç hala vücutta olduğu için öyle yüksek çıkıyor, çokta umudum yok o yüzdenyine de bir 10-20 arasında olması lazım değerin ilaca rağmen gebelik olsaydı eğer …. Kısmet değilmiş
Canım aynı durumdayım. Benimde regl ağrılarım var biliyorum. Umarım yumurtam kist’e dönmemiştir .. regl den sonra sadece onu kontrol ettireceğim. Bende umudumu yitirdim, hatta progrestan kullanıyordum dün testten sonra onuda bıraktım.. 3 aydır doktor kontrolünde deniyoruz aşılama olduk.. 1-2 ay bırakıcam sonra tüp bebek denerim belki.. içimden oda pek gelmiyor ama ne yapalım nasip değilmiş…Canım naptın nasıl durumların? Benim 12. Gün bugün test yaptım sabah negatif ve regl olcam her an biliyorumnasip değilmiş bu ay demekki inşallah senden güzel haberler alırız ben umudumu yitirdim maalesef
İnşallah olmamıştır kist falan o kadar ilaç iğne hepsi etkiliyor bünyeyi artık. Ben yine devam ediyorum regl olana kadar ilaca bilmiyorum hiç umudum yok herkesin 12. Gün silikte olsa çıkmış benim bembeyaz tek çizgi direk. Benim bu ilk aşılamam o yüzden 2. Yi de deneriz muhtelemen regl olunca giderim hemen 3. Gün doktora sonrası artık Allah büyük tüp bebek son çareCanım aynı durumdayım. Benimde regl ağrılarım var biliyorum. Umarım yumurtam kist’e dönmemiştir .. regl den sonra sadece onu kontrol ettireceğim. Bende umudumu yitirdim, hatta progrestan kullanıyordum dün testten sonra onuda bıraktım.. 3 aydır doktor kontrolünde deniyoruz aşılama olduk.. 1-2 ay bırakıcam sonra tüp bebek denerim belki.. içimden oda pek gelmiyor ama ne yapalım nasip değilmiş…
Nasılsın canım nasıl durumlar sende ?Canım aynı durumdayım. Benimde regl ağrılarım var biliyorum. Umarım yumurtam kist’e dönmemiştir .. regl den sonra sadece onu kontrol ettireceğim. Bende umudumu yitirdim, hatta progrestan kullanıyordum dün testten sonra onuda bıraktım.. 3 aydır doktor kontrolünde deniyoruz aşılama olduk.. 1-2 ay bırakıcam sonra tüp bebek denerim belki.. içimden oda pek gelmiyor ama ne yapalım nasip değilmiş…
Tabi ki dene benim bu 2. Ama eğer 3. De yaptırırsam tüp bebek parası Ödemiş oluyorum.İnşallah olmamıştır kist falan o kadar ilaç iğne hepsi etkiliyor bünyeyi artık. Ben yine devam ediyorum regl olana kadar ilaca bilmiyorum hiç umudum yok herkesin 12. Gün silikte olsa çıkmış benim bembeyaz tek çizgi direk. Benim bu ilk aşılamam o yüzden 2. Yi de deneriz muhtelemen regl olunca giderim hemen 3. Gün doktora sonrası artık Allah büyük tüp bebek son çare
Ben bu sabahta test yaptım negatif yineTabi ki dene benim bu 2. Ama eğer 3. De yaptırırsam tüp bebek parası Ödemiş oluyorum.
Evet evet acilde gebelik testi yaptırmak istiyorum diyorsun yapıyorlar. Bu arada sen hangi hastane de yaptırdın aşılamanı?Ben bu sabahta test yaptım negatif yineregl olmazsam artık kan veririm yarın ya da gece acilden giderim acilde yaparlar heralde demi ?
Bursa Medicana da doktorum canım ama işlemi dışarda bi tüp bebek merkezinde yaptıEvet evet acilde gebelik testi yaptırmak istiyorum diyorsun yapıyorlar. Bu arada sen hangi hastane de yaptırdın aşılamanı?
İnşallah canım, çok kalpten diliyorum. 2. Aşılamadan sonra ben bırakıyorum bu ay kendi haline görüyorum ki olmuyor çünkü .. kalbim bi yandan da 3. Yü de yap diyor ama işte ne bileyimBursa Medicana da doktorum canım ama işlemi dışarda bi tüp bebek merkezinde yaptı
Bilmiyorum bende canım gerçekten tüp bebek parası ödüyoruz neredeyse bide 2. 3. Aşılamada şans daha artar falan diye Bişiler okudum burda ama Allah bilir rabbim ol der olur çok dua ediyorum burada da allahım isteyen herkese tez zamanda nasip etsin bu duyguyu yaşamayıİnşallah canım, çok kalpten diliyorum. 2. Aşılamadan sonra ben bırakıyorum bu ay kendi haline görüyorum ki olmuyor çünkü .. kalbim bi yandan da 3. Yü de yap diyor ama işte ne bileyim
Evet ikinci ve 3. De daha çok artıyormuş şans, gerçekten yoruldum … inşallah canım Allah bize de nasip etsinBilmiyorum bende canım gerçekten tüp bebek parası ödüyoruz neredeyse bide 2. 3. Aşılamada şans daha artar falan diye Bişiler okudum burda ama Allah bilir rabbim ol der olur çok dua ediyorum burada da allahım isteyen herkese tez zamanda nasip etsin bu duyguyu yaşamayı
Sen bir daha test yapıp baktın mı canım ?Evet ikinci ve 3. De daha çok artıyormuş şans, gerçekten yoruldum … inşallah canım Allah bize de nasip etsin
Vallahi yapmadım, hiç yapmakta istemiyorum. Çünkü 10. Günde artık yerleşme olmak zorunda aşılamadan sonra. İğne etkisi varken bile 3,25 çıktı . En az 10-20 arasında olması lazımdı deger. Boşuna yapıp tekrar kendimi üzmek istemiyorum.Sen bir daha test yapıp baktın mı canım ?
Bende öyle iyice stres olduk artık benimde idrar negatif yine ama işte bi umut acaba geç döllenme olabilir mi falan diyorum. Regl olmazsam kan vericem akşama dün gidemedim kan vermeye. Göreyim de rahatlayım en azından regl bekleyimVallahi yapmadım, hiç yapmakta istemiyorum. Çünkü 10. Günde artık yerleşme olmak zorunda aşılamadan sonra. İğne etkisi varken bile 3,25 çıktı . En az 10-20 arasında olması lazımdı deger. Boşuna yapıp tekrar kendimi üzmek istemiyorum.
Canım inşallah hamilesindir ve regl olmazsın . Normalde iğneden tam 15 gün sonra olmamız lazım ovitrelle’den sonra. Ama progrestan kullandıysan eğer o biraz geciktirir çünkü tutuyorBende öyle iyice stres olduk artık benimde idrar negatif yine ama işte bi umut acaba geç döllenme olabilir mi falan diyorum. Regl olmazsam kan vericem akşama dün gidemedim kan vermeye. Göreyim de rahatlayım en azından regl bekleyim
Evet canım bende öyle okudum duphaston kullanıyorum muhtelemen ondan dolayı olucam olamıyorum gibi hissediyorum. Hayırlısı olsun hakkımızdaCanım inşallah hamilesindir ve regl olmazsın . Normalde iğneden tam 15 gün sonra olmamız lazım ovitrelle’den sonra. Ama progrestan kullandıysan eğer o biraz geciktirir çünkü tutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?