• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurta çatlamış mı oluyor

Kutakiluku

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2025
66
16
3
28
Merhaba kızlar biz cuma cumartesi pazar gününğ değerlendirdik. İki ovulasyon test olan cumartesi gününe ait tek olanda pazartesi bu güne ait.
Bugün beyaz akıntı gelmeye başladı ve sol kasık ağrıları sizce çatlamış mı? Rabbim bizlere nasip etsin🙏💐

Eklentiler

• IMG_2151.webp
    IMG_2151.webp
    39,6 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_2212.webp
    IMG_2212.webp
    60,7 KB · Görüntüleme: 22
Merhaba kızlar biz cuma cumartesi pazar gününğ değerlendirdik. İki ovulasyon test olan cumartesi gününe ait tek olanda pazartesi bu güne ait.
Bugün beyaz akıntı gelmeye başladı ve sol kasık ağrıları sizce çatlamış mı? Rabbim bizlere nasip etsin🙏💐
Evet çatlamış canım

Peki dikkat etmememiz gereken şeyler var mı? Pasta sektöründe çalışıyorum her ne kadar masa başı da olsam arada soğuk depoları gezmem gerekiyor
Yok yok yani rahim ortamı kolayca dış etkenlerden etkilenecek gibi değil endişe etme bugünkü testte çatlayan bu günde ilişki yaşayın dünse yine bugünü değerlendir canım

O akıntı yumurta çatlayınca mı geliyor? Yani ben de pik günü değerlendirdim. Akıntı da eşlik etti. Ama regl gecikti idrar testim negatif. Yumurta çatladıysa da kist oluşur mu acaba ?

Yok yok yani rahim ortamı kolayca dış etkenlerden etkilenecek gibi değil endişe etme bugünkü testte çatlayan bu günde ilişki yaşayın dünse yine bugünü değerlendir canım
Bugünü değerlendiremeyeceğim galiba annem kardeşim rahatsız onları görmeye gideceğim kalırım orda

Back
X