• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurta çatlatma iğnesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sbmlk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sbmlk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2021
12
3
1
27
Merhaba ben yumurta çatlatma iğnesi oldun doktorumun demesiyle ama bu iğne yan etki yaptı kiste çevirdi normalde yumurtam çatlıyodu kendiliğinden eşim de bi sorun yok bide enfeksiyonum vardı şuan adet görüyorum acaba kistim geçmiş midir 6.günü adetimin normalde 4 5 gün sürer ve her ay adet olurum doktorum bi de adet söktürücü verdi o bitti 5 6 gün sonra adetim geldi kistim iyileşmiş midir acaba lütfen yardımcı olun

Merhaba ben yumurta çatlatma iğnesi oldun doktorumun demesiyle ama bu iğne yan etki yaptı kiste çevirdi normalde yumurtam çatlıyodu kendiliğinden eşim de bi sorun yok bide enfeksiyonum vardı şuan adet görüyorum acaba kistim geçmiş midir 6.günü adetimin normalde 4 5 gün sürer ve her ay adet olurum doktorum bi de adet söktürücü verdi o bitti 5 6 gün sonra adetim geldi kistim iyileşmiş midir acaba lütfen yardımcı olun
Geçmiştir korkmayın 1 ayda atılmazsa 2. Ayda kesin gidiyor kist. Hepimizin bu çatlamayam yumurtalarla yani kistlerimizle başı dertte 😕

Aynen bugün doktora gittim degistirdim doktorumu kistin gozukmuyo dedi
Tek bir doktorla sabit kalmamanıza sevindim. Çünkü benim ilk gittiğim doktor yumurtalarım olmasına rağmen hormon değerlerime göre çoçuğun olamaz demişti. Diğer ay gittiğim başka doktorda ikiz bile doğurabilirsin demişti. Meğerse 1 sağda 1 solda 2 tane 6 cmlik kist hormon değerlerimi altüst etmiş diğer doktorda onun için öyle demiş 😁😁😁 eğer ikiside çatlasaydı ikizin olucakmış dedi

Back
X