Aşılama Yumurta çatlatma iğnesi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

melis00000

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2019
208
48
98
32
Merhabalar arkadaşlar. Bir yıldır çocuk istiyorum ama malesef olmuyor polikistik over varmış bende doktorum adetin beşinci günü gel yumurta çatlatma iğnesi yapacaz dedi ama nette araştırdığım kadarıyla iğneden sonra ilişkiye girmek gerek ama adetli nasıl olacak ki ve merak ettiğim benim gibi polikistik over olup iğne yapan ve hamile kalan var mı bilgi verirseniz çok sevinirim

Reglin 12.günü civarı yapılıyor iğne. 5.gün çok çok erken yumurtalar gelişmez ki daha zaten yumurta gelişimi için reglken hap ya da iğne kullanmalısınız

Merhabalar arkadaşlar. Bir yıldır çocuk istiyorum ama malesef olmuyor polikistik over varmış bende doktorum adetin beşinci günü gel yumurta çatlatma iğnesi yapacaz dedi ama nette araştırdığım kadarıyla iğneden sonra ilişkiye girmek gerek ama adetli nasıl olacak ki ve merak ettiğim benim gibi polikistik over olup iğne yapan ve hamile kalan var mı bilgi verirseniz çok sevinirim
Genelde adetin 4. Ya da 5. Günü yumurta büyütmek ya da olgunlaştırmak için iğne ya da hap veriyorlar 5 gün kullanıp iki gün ara verip istenilen boyuta geldiği zaman çatlatma iğnesi veriyorlar diye biliyorum çünkü benim öyle oldu.

Genelde adetin 4. Ya da 5. Günü yumurta büyütmek ya da olgunlaştırmak için iğne ya da hap veriyorlar 5 gün kullanıp iki gün ara verip istenilen boyuta geldiği zaman çatlatma iğnesi veriyorlar diye biliyorum çünkü benim öyle oldu.
Peki hamile kaldınız mı

Tekrar mı iğne olman gerekecek yoksa iğnenin etkisi devam mı ediyor
Bu soru bana ise adetin 4.günü klomene başlarım sonra aşılama düşünüyorum. 5 gün klomen kullandıktan sonra doktor iğne verir aşılama için de uygun olursa yaparlar

Mesela ben regl 2.günü femaraya başlıyorum sabah akşam 5 gün. Sonra reglin 12.günü doktora gidiyorum yumurtma oluşmuşsa çatlatma iğnesi yapıyor 36 saat sonrada aşılama
Benim de elimde klomen var acaba ben de doktora danışmadan başlasam sorun olur mu? 11. Gün de gitsem doktora

Back
X