Merhaba bende 19 da vurdum ignemi devam eden kasık agrım var senin anlatıgın benim ilk hamileligimdeki gibi bende bacak agrısı yaşadım bu arada şu anda da sag kasık ve sag bacagım agrıyo hiç uyuyamıyodum ilk gebeligimde sabah 6 da kalkıyodum ve çok idrara çıkıyodum şu anda da çok çıkıyorum arada kaldım ignenin etksini geçmesini bekliyorum beraber bekleyelim olurmuMerhaba, 16 ekimde çatlatma iğnesini yaptım bugün 10. günüm bugüne kadar kasıklarımda ara ara kramplar vardı ama onun dışında son 4 gündür alt karın bölgesinde adet sancısı ağrısı yaşıyorum bugün hafifledi 4-5 gündür çok sık idrara çıkıyorum 2 gün öncede gece şiddetli bir ateş basması yaşadım sabaha kadar uyuyamadım bugünde kasığımdan sol bacağıma vuran bir ağrı ve kas ağrıları yaşıyorum ayrıca duphaston kullanıyorum 14. gün test yapmayı düşünüyorum çok acayip bir bekleyiş inşallah tutmuştur ya vücudumda olan her etkiyi belirti sanıyorum ama çok mu erken belirtiler için
Aynı zamanda mide bulantısı çok çok yaşadım işk hamilelikteMerhaba bende 19 da vurdum ignemi devam eden kasık agrım var senin anlatıgın benim ilk hamileligimdeki gibi bende bacak agrısı yaşadım bu arada şu anda da sag kasık ve sag bacagım agrıyo hiç uyuyamıyodum ilk gebeligimde sabah 6 da kalkıyodum ve çok idrara çıkıyodum şu anda da çok çıkıyorum arada kaldım ignenin etksini geçmesini bekliyorum beraber bekleyelim olurmu
Ayy hadi inşallah güzel haberler alırız iğnenin etkiside olabilir tabi çünkü her geçen gün azaldı belirtiler hayırlısı bakalım az kaldı testeMerhaba bende 19 da vurdum ignemi devam eden kasık agrım var senin anlatıgın benim ilk hamileligimdeki gibi bende bacak agrısı yaşadım bu arada şu anda da sag kasık ve sag bacagım agrıyo hiç uyuyamıyodum ilk gebeligimde sabah 6 da kalkıyodum ve çok idrara çıkıyodum şu anda da çok çıkıyorum arada kaldım ignenin etksini geçmesini bekliyorum beraber bekleyelim olurmu
Benim kasık agrım çoktu iki gün çok şidetliyd sonra sızlamaya ya döndü bir haftadır nerdeyse sızlıyı kasıklarım bu gün biraz belim de agrıyo hayırlısıAyy hadi inşallah güzel haberler alırız iğnenin etkiside olabilir tabi çünkü her geçen gün azaldı belirtiler hayırlısı bakalım az kaldı teste
Aynen benimde ilişkiden 5 gün sonra 2-3 gün şiddetli ağrım oldu 2 gündür de alt karın bölgem ve sol kasığımda hafif adet ağrısı var sanırım kendimi çok dinliyorum bilemiyorum :/Benim kasık agrım çoktu iki gün çok şidetliyd sonra sızlamaya ya döndü bir haftadır nerdeyse sızlıyı kasıklarım bu gün biraz belim de agrıyo hayırlısı
inşallah kalıcı olur canım ya şuan biraz iğnenin etkisi olabilir tabi bende cuma günü yapacağım test baya heyecanlı :))Bu günkü testim bakalım yarın silikleşecek mi
Evet inşallah silikleşmez de koyulaşır inşallah seninlide öyle olurinşallah kalıcı olur canım ya şuan biraz iğnenin etkisi olabilir tabi bende cuma günü yapacağım test baya heyecanlı :))
İnşallah canım güzel haberler verelim birbirimize :)Evet inşallah silikleşmez de koyulaşır inşallah seninlide öyle olur
İnşallah kaç yıldır bekliyosunİnşallah canım güzel haberler verelim birbirimize :)
2,5 sene olduİnşallah kaç yıldır bekliyosun
Eşimdede bendede bir sorun olmadığı için uzunca bir süre doğal yolla olsun diye bekledik doktorlarda bu şekilde yönlendirdi ama olmayınca başladık bir serüvene hayırlısıyla sonuçlansın inşallah2,5 sene oldu
Amin inşallah beklemek kadar zor bişey yok ben çok iyi biliyorum bir kaybım var allah kimseye yaşatmasın 11 tedavi ve ben hamd etmekten başka bir şey yapamıyorum olsun vardır rabimin bir bildigi inşallah sanda bana da isteyen tüm herkese de nasip ederEşimdede bendede bir sorun olmadığı için uzunca bir süre doğal yolla olsun diye bekledik doktorlarda bu şekilde yönlendirdi ama olmayınca başladık bir serüvene hayırlısıyla sonuçlansın inşallah
Amin inşallah canım.. Çok üzüldüm, Allah bir daha yaşatmasın.. sen ne kadardır bekliyorsun pekiAmin inşallah beklemek kadar zor bişey yok ben çok iyi biliyorum bir kaybım var allah kimseye yaşatmasın 11 tedavi ve ben hamd etmekten başka bir şey yapamıyorum olsun vardır rabimin bir bildigi inşallah sanda bana da isteyen tüm herkese de nasip eder
Evet canım yarın 13. gün sabahtan test yapacağım bende duphaston kullanıyorum bu akşam bitiyor doktorum ilaç bitsin ertesi gün test yap dedi bakalım sabahtan haber veririm :))Doktorumla konuştum 13 gün test yaparsan kesin sonuç alırsın dedi seninde yarın 13 galiba
7 yılAmin inşallah canım.. Çok üzüldüm, Allah bir daha yaşatmasın.. sen ne kadardır bekliyorsun peki
Benim ümidim kırılıdı adet olunca yüzümde sivilce çıkardı şu an çıkmış moralim bozulduEvet canım yarın 13. gün sabahtan test yapacağım bende duphaston kullanıyorum bu akşam bitiyor doktorum ilaç bitsin ertesi gün test yap dedi bakalım sabahtan haber veririm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?