Dur bakalım belli olmaz öyle karartma hemen içini hiç belli olmaz bu işlerBenim ümidim kırılıdı adet olunca yüzümde sivilce çıkardı şu an çıkmış moralim bozuldu
Çok zor bir bekleyiş.. tüp bebek denemeniz oldu mu peki
Bilmiyorum ya giti bütün ümidimDur bakalım belli olmaz öyle karartma hemen içini hiç belli olmaz bu işler
Yok yaşım küçük dogal yola olsun istedik ama olmadı ilaç kulandım bide malum tüp bebek fiyatları çok uçukÇok zor bir bekleyiş.. tüp bebek denemeniz oldu mu peki
evet fiyatlar malesef.. benim bir yakınım Endometriozis ve erken menopoz sıkıntısı vardı olma ihtimaline doktorlar %20 şans veriyordu onunda hiç ümidi kalmamıştı artık ama tedaviyle şimdi 3 aylık hamile.. Diyeceğim o ki içini hiç karartma imkansız diye birşey yok, her nasip vaktine esirdir zamanını beklemeye devam umudunu sakın kaybetme..Yok yaşım küçük dogal yola olsun istedik ama olmadı ilaç kulandım bide malum tüp bebek fiyatları çok uçuk
İnşallah ben çok sabırsız bir insandım ama rabim bana böyle sabr etmeyi ögreti hamd olsun rabimeevet fiyatlar malesef.. benim bir yakınım Endometriozis ve erken menopoz sıkıntısı vardı olma ihtimaline doktorlar %20 şans veriyordu onunda hiç ümidi kalmamıştı artık ama tedaviyle şimdi 3 aylık hamile.. Diyeceğim o ki içini hiç karartma imkansız diye birşey yok, her nasip vaktine esirdir zamanını beklemeye devam umudunu sakın kaybetme..
Merhaba bende seninle aynı gün yumurtam çatlaöış ama benim doğal şekilde oldu şimdi bende bekliyorum 31 de adet günüm ilşki sonrası kasık ve katın ağrısı çektim tam 12 gün boyunca hala var ama sol kasığımda bir yanma gibi birşey oluyor arada her an adet olacakmışım gibi alt karında adet ağrılarım var şimdi biraz daha hififledi yüzüm sivilcelendi göğüslerim yumurtlamadan beri ağrıyor bu yazdıklarımı ilk kez yaşıyorum merak içindeyim teşekkür 8 gün kala yaptım negatif çıktı şimdi korkuyorum yapmaya pazartesi ni beklicem inşlh istediğimiz gibi olurMerhaba, 16 ekimde çatlatma iğnesini yaptım bugün 10. günüm bugüne kadar kasıklarımda ara ara kramplar vardı ama onun dışında son 4 gündür alt karın bölgesinde adet sancısı ağrısı yaşıyorum bugün hafifledi 4-5 gündür çok sık idrara çıkıyorum 2 gün öncede gece şiddetli bir ateş basması yaşadım sabaha kadar uyuyamadım bugünde kasığımdan sol bacağıma vuran bir ağrı ve kas ağrıları yaşıyorum ayrıca duphaston kullanıyorum 14. gün test yapmayı düşünüyorum çok acayip bir bekleyiş inşallah tutmuştur ya vücudumda olan her etkiyi belirti sanıyorum ama çok mu erken belirtiler için
Bu arada heyecanla bekliyorum sizin güzel haberlerinizi inşallah
Günaydınn, sabah test yaptım silik çizgi çıktı kan testi verdim hemen beta 18,07 çıktı umarım iğnenin etkisi değildir bu :/Bu arada heyecanla bekliyorum sizin güzel haberlerinizi inşallah
Merhaba, inşallah canım benimde beta 18,07 çıktı bakalım 2 gün sonra bir daha test vercem inşallah yükselir :) Sizde hayırlı sonuçlar alırsınız umarım dua edeceğim :))Merhaba bende seninle aynı gün yumurtam çatlaöış ama benim doğal şekilde oldu şimdi bende bekliyorum 31 de adet günüm ilşki sonrası kasık ve katın ağrısı çektim tam 12 gün boyunca hala var ama sol kasığımda bir yanma gibi birşey oluyor arada her an adet olacakmışım gibi alt karında adet ağrılarım var şimdi biraz daha hififledi yüzüm sivilcelendi göğüslerim yumurtlamadan beri ağrıyor bu yazdıklarımı ilk kez yaşıyorum merak içindeyim teşekkür 8 gün kala yaptım negatif çıktı şimdi korkuyorum yapmaya pazartesi ni beklicem inşlh istediğimiz gibi olur
İnanın hamilelik olmasa silik bile çıkmaz bunu çok denedim çünküGünaydınn, sabah test yaptım silik çizgi çıktı kan testi verdim hemen beta 18,07 çıktı umarım iğnenin etkisi değildir bu :/
İnanın hamilelik olmasa silik bile çıkmaz bunu çok denedim çünkühayırlı olsun inşlh sağlıkla alırsınız kucağınıza babada dua edin ili gün kaldı bugün yapsam çıkarım acaba bilemiyorum bu arada benimde bugün çatlamadan sonraki 13. Günüm
Ayy inşallah yaa kısmet bakalım :)) Lütfen stres yapma akışına bırak sabırlı ol gününü bekle güzel sonuçlar bekliyorum mutlaka paylaş olur mu :)İnanın hamilelik olmasa silik bile çıkmaz bunu çok denedim çünkühayırlı olsun inşlh sağlıkla alırsınız kucağınıza babada dua edin ili gün kaldı bugün yapsam çıkarım acaba bilemiyorum
Gözün aydın canım. Hayır degildir merak etme allah saglıkla kucagına alöayı nasip etsinGünaydınn, sabah test yaptım silik çizgi çıktı kan testi verdim hemen beta 18,07 çıktı umarım iğnenin etkisi değildir bu :/
Yaa çok teşekkür ederim darısı inşallah başınıza rabbim en kısa zamanda nasip etsinGözün aydın canım. Hayır degildir merak etme allah saglıkla kucagına alöayı nasip etsin
Çok sagol canım bu gün benim 10 test yaptım bende ve yine silik çıktı bekliyorum artık bapalımYaa çok teşekkür ederim darısı inşallah başınıza rabbim en kısa zamanda nasip etsinbakalım tabi daha çok yeni inşallah herşey güzel olur dualarımdasınız
2 gün sonra tekrar yap bakalım mutlaka haberdar et olur muÇok sagol canım bu gün benim 10 test yaptım bende ve yine silik çıktı bekliyorum artık bapalım
Tamam balım2 gün sonra tekrar yap bakalım mutlaka haberdar et olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?