yumurta deliğe geldi dertler bizi sardı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evlendik ayrıldık deyin bence. Ayrılık sebeplerini doğru söyleyin ama nişandan ayrıldık yerine boşandık deyin. Ayrıca lütfen asiliğinizi artık biraz dizginleyin yazık anne babaya

Kesin kadın onu terketmistir ,bu da karısına bol keseden salliyordur

Yooo soylede diyebilirsiniz;
Orda evlendim fakat gecinemedik ve ayrilma asamasindayiz bende bebegimi Türkiye'de doğurmak istedim gidince babasida gorur ortak kararimiz dersiniz

Nikah kiydik 1 hafta sonra rahmetli oldu de gec.nasilsa konusacaklar herseye konusurlar umursama.saglikla kucagina al sağlıkla huzurla sansla büyüt

Bir bebegin dogmasi esasinda, sade nese, sevinc ve sevgi getiriyor ailelere, akrabalara, arkadaslara vs ama sade evli olmadan dogacak diye, Anne stresde, aileler stresde, annesi zindana atilacam diye korkuda, ucak organize edilecek, dogum baska memlekette olucak ve ordaki akrabalara nasil yalanlar bulup anlatilacak. Hersey yalanla olucak ve Emirate ye geri dönünce, ordada, en gec cocuk okula baslamaya kalkarsa, babasi Kim diye sorulursa, ordada bir yalan lazim. Ne yazik cocuga, daha yalanlar ve dolandirma dogumunda basliyor. Ben böyle bir toplumda katiyyen rahat edemem, beni yalan söylemeye zorluyan bir zoplum veya mentalite yada DIN. Ya hepsi yada biri bunlardan. Nekadar üzücü bir olay. Keske bütün memleketler ve dinler tolerant olsa

Bu sadece dinlik veya memleketlik bir konu değil. Sadece o boyuttan düşünürsek dar bir pencereden bakmış oluruz. Burada bahsedilen bir insan yavrusu ve onun da ebeveynlerin bir arada olduğu ailede büyüme hakkı var. Buradan sonrası size değil genel olarak fikir beyan etmek istedim.Nasılki bizlerin anne olmaya hakkı varsa onun da hem anne hem baba ile büyümeye hakkı var. Daha şimdiden başına gelecekleri bildiği halde bu çocuğa bu hayatı reva gören anne ve baba suçlu. Evet bir cana kıymak çok acı çok da insafsızca ama bu hayat daha mı iyi? Anne ve baba bir şekilde boşanabilir, baba veya anne hayatını kaybedebilir bu durumda da bebek ebeveynlerden birinden ayrı kalabilir ama buradaki olay bambaşka. Baştan ortada olmayan bir baba, zina suçu, doğumu kaçak göçek başka ülkede yapma zorunluluğu, dedenin nüfusuna kayıt. Peki sebep, işte hamile kaldım anne olmak istedim. Aynı ülkeye geri döneceklerine göre o çocuk daha ne sıkıntılar yaşayacak kim bilir , o bebeğin yerinde olsam büyüdüğümde anneme teşekkür etmek yerine şikayet ederdim neden bana bunları yaşattın diye. Ben konu sahibini hiç tasvip etmedim çok bencilce geldi yaptığı davranış, inşallah bebeğin doğum sonrası hayatı doğum öncesi hayatından çok daha huzurlu ve çok daha mutlu olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…