Evet ucuslar acildi, birlesik arap emirliklerindeyim. Tabi yani cocugu sepete mi koyayim saklayayim elbette herkes ogrenecek ama annem aniden tribe girince bende bir afalladimHangi ülkede yaşıyorsunuz giriş çıkışlar açık mı şuan nasıl gireceksiniz?
Bu işlerin yumuşak bir yolu yok malesef saklanacak bir şey değil çocuk bu. Her şeyi baştan net bir dille anlatıp yara bandı çeker gibi kurtulacaksınız ve duyacaklarınıza hazır olacaksınız. Zamanla da herkes alışacak alışmak zorundalar nokta.
Çocuklu bir şekilde gayet evlenirsin istersen ama zaten öncelik bu değil.
Yo yo ulke icinde zina olmadiktan sonra kimse senin dogurdugun cocuga filan karismiyor ulke kisaca hamile kalirsan ulkene don dogur oyle gel burada zina yapmis gibi olma diyor iste sacma kurallarKendi anne babanıza açıklayabildikten sonra başkalarının ne dediği önemli değil bence.
Yaşadığınız ülkede durum nasıldır, kurallar nedir bilmiyorum.
Doğum yapmanız sıkıntı oluyorsa büyütürken sıkıntı olmayacak mı?
Kendi nüfusunuza alacak mısınız?
Babasinin haberi var umrunda degil geçen kiz arkadasim kiziyor bana yazma dedi bebekle ilgili bilgi verirksn dogumda da haber vermeyi dusunmuyorum.ondanAmerikada olsaydınız hiç sorun olmazdı ama Türkiyede akrabalar bence tedirgin olacağınız son şey, en fazla kınarlar, dedikodu yaparlar, size ciddi bir zararları olmaz. Burada bana göre komşular ve komşuların cahil kocaları daha tehlikeli olur.
Bana göre gizli doğum yapıp herkese teker teker haber verebilirsiniz. Aile büyüklerine direkt söyleyin, birşey olmaz merak etmeyin. Yalana başvurursanız sonuçları çocuğunuz için daha kötü olur. mesela evlat edindim dersiniz çocuk hırsızı muamelesi görürsünüz, mesela evlat edindim acıdım annesi babası ölmüş dersiniz, bu sefer de çocuk büyükçe sığıntı gibi hisseder. O çocuk size çok ihtiyaç duyacak. ama bir babaya da ihtiyaç duyacak. babasının haberi var mı?
Çok ilginçmiş. Ama en azından o aşamada sorun olmayacak olmasına sevindim.Yo yo ulke icinde zina olmadiktan sonra kimse senin dogurdugun cocuga filan karismiyor ulke kisaca hamile kalirsan ulkene don dogur oyle gel burada zina yapmis gibi olma diyor iste sacma kurallar
Dogumdan sonra bebegimin kimligi ve pasaportunh cikarip yasadigm ulkeye gelecegim. Turkiyeyw sadece dogum icin geliyorumDogum icin geleceksiniz tamam ama sonrasi icin bir plan var mi? Yasadiginiz ulkeye geri donmeyecek misiniz? Akrabalardan cok ben sizin geleceginiz icin endiselendim.
ve sanirim ben olsam soylemem akrabalara falan. Evlatlik aldik buyutuyoruz diyebilirim belki su anda aklima geldi o da Tamamen siz soyleme kismini dert ettiginiz icin. Yoksa her kadin evlenmese de anne olmak isteyebilir,bunu gerceklestirebilir tasasi kimseye vazife degil bana gore
36 hastalıkken uçağa alıyorlar mi sizi? 32 haftadan sonra alinmiyor çünkü. Bunu arastirdiniz mi?
Evet haklisiniz, memlekete gitmiyorum zaten dediğiniz gibi yalniz bir kac guvebdigimiz aile dostumuz ile olacagizAnnenizi de anlamak gerek. Yani tr için de sıradan bir durum değil. Göğüs germeleri gereken bir çok durum olacak, kendinizi annenizin yerine koyun ve anlamaya çalışın. Sizin cinsel hayatınıza kimse karışamaz ama sonuçları aileyi etkiliyorsa biraz asiliğinizden vazgeçmeniz gerek. Ben olsam param da varsa bir tatil beldesi seçerdim ( babasız çocuk için laf söz az gelir) orada doğururdum.Memleketime gitmezdim yani kaçmaktan değil kafam rahat olsun diye lohusalıkta kolay bir süreç değil.
Anladim,sorun olmayacaksa gittiginiz ulkede mesele yok.Dogumdan sonra bebegimin kimligi ve pasaportunh cikarip yasadigm ulkeye gelecegim. Turkiyeyw sadece dogum icin geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?